Moški ne uživa v orali (da jaz njega)
Med oralo mu korenjak počasi dol pade!
Ne počnem nič posebnega, ne grizem. Res pa da nimam ful izkušenj s tem, ampak to ve in razume.
Da je orala šla po planu, tj do izliva je bilo samo 1x, nepričakovano, ko sem skoraj ukazala da naj konča in se samo prepusti. Bil je čist hepi.
2x je bila orala začetek, konec pa klasika sex.
Ker sem imela svoje dni, sem ga hotela razveselit, pa ni šlo
Zelo se je opravičeval. Da mu ni fer, da jsz ne pridem na svoj račun?
Jaz sem bila malo užaljena in mu rekla drug dan, da zavrača moja darila in moje nežnosti.
Skupaj sva leto dni.
Pohvali marsikaj na meni, tudi sam sex, izgled. Sam me redno razveseli z oralo.
Kaj je mojemu moškemu?
Jaz imam… Pač odpor zdaj do orale. Malo se neprijetno počutim. Sem bolj zadržana. On pravi da se bo potrudil da se sprosti, drugič. Pravi da je on kriv.
sm pa tudi jaz mela odpor do orale dolgo casa ker se mi je zagabilo ko sem zgubila nedolznost in ob prvem fafu ker mi ga je zaril do konca in se mi je una grenka sperma zagabila do konca zivljenj
iskreno se mi dvigne bruh vedno ko jo zavoham tko da sploh ne pustim da mi spusti spredi na joske trebuh itd
rit ok se grem pol umit to je pa to
na splosno se mi sperma gabi
mogoče ga globoko grlo zmede, ko kar naenkrat ne vidi več njegovega penisa, ko ga požiraš, malo heca…, drugač pa, ne gleda te rad v podrejenem položaju, trpi namesto uživa, pač dobra duša, zato je v krču….. Božej se z njegovim penisom po licu, zravn mmmmlej, smej se od uživanja, kot da ješ najboljši sladoled…. če mu pol pade, pa jebi ga…
Katica153, 21.07.2022 ob 14:03
Med oralo mu korenjak počasi dol pade!
Ne počnem nič posebnega, ne grizem. Res pa da nimam ful izkušenj s tem, ampak to ve in razume.
Da je orala šla po planu, tj do izliva je bilo samo 1x, nepričakovano, ko sem skoraj ukazala da naj konča in se samo prepusti. Bil je čist hepi.
2x je bila orala začetek, konec pa klasika sex.
Ker sem imela svoje dni, sem ga hotela razveselit, pa ni šlo
Zelo se je opravičeval. Da mu ni fer, da jsz ne pridem na svoj račun?
Jaz sem bila malo užaljena in mu rekla drug dan, da zavrača moja darila in moje nežnosti.
Skupaj sva leto dni.
Pohvali marsikaj na meni, tudi sam sex, izgled. Sam me redno razveseli z oralo.
Kaj je mojemu moškemu?
Jaz imam… Pač odpor zdaj do orale. Malo se neprijetno počutim. Sem bolj zadržana. On pravi da se bo potrudil da se sprosti, drugič. Pravi da je on kriv.
Ne rinite skupaj, če niste bili zmožni sploh odrasti. Ker to kar ti piseš ni ne odraslost, ne zveza.
Človek rabi poleg teorije tudi prakso. Pri nama to ni bilo na jedilniku. Enkrat se je pač zgodilo in bilo je popolno. Danes je to v forplayu kot sestavni del igre. Vedno pa pustim da moja vodi, ker si to tudi želi. Za kontra sem se naučil tudi sam pravilno sesati, a je trajalo dlje (ni veliko stvari za prijeti v roko :)). Ko si danes vzameva čas za s., so užitki neizmerni, dolgotrajni in strast je izpolnjena. Torej, nič ni narobe z vama. Le ustrezen trenutek morata najti, da vama bo pasalo. Kar tako nadaljujta in vse bo v redu. Poletje je idealno za to!
To je problem, ker ne poznata vajinih potreb in želja, predvsem pa telesa. Ko bosta to imela rešeno, ni ovir niti za ostale stvari, kot npr. tudi analno….. Sex ne pomeni samo penitracija, je zelo razširjen pojem. Pri splnih užitkov je treba uporabljati prste in tudi jezik. Treba raziskati celo telo, ker obstajajo še druge erogene cone, notranje strani pregibov, ali pod pajzduh, da ne omenim venerin hribček…
Ko bosta to ugotovila, ne bo problema , če mu bo stal ali ne
lp Pero
k53p@yahoo.com za nadalnje nasvete
aleks53, 06.08.2022 ob 08:53
To je problem, ker ne poznata vajinih potreb in želja, predvsem pa telesa. Ko bosta to imela rešeno, ni ovir niti za ostale stvari, kot npr. tudi analno….. Sex ne pomeni samo penitracija, je zelo razširjen pojem. Pri splnih užitkov je treba uporabljati prste in tudi jezik. Treba raziskati celo telo, ker obstajajo še druge erogene cone, notranje strani pregibov, ali pod pajzduh, da ne omenim venerin hribček…
Ko bosta to ugotovila, ne bo problema , če mu bo stal ali ne
lp Pero
k53p@yahoo.com za nadalnje nasvete
a ti si onaj Pero koji ti ga itero u dupe
Forum je zaprt za komentiranje.