Moški nasveti za sexs tole vam povem
1. Ženski prosim vsaj namignite čim prej, da se vam gre le za seks
2. Tudi obnašajte se v skladu s to željo, kar pomeni, da je ne vabite na zmenke, na kosilca, na pijačke, v kino, gledališče, ne vabite je na dogodke itd, naj ji bo jasno ZA KAJ gre, povabite jo v avto pa v gozd al pa v motel (ančka medno, če je motel medno zaseden)
3. Če se že morte slišat po telefonu, vse obrnte na seks
4. Pošiljajte ji samo fotke vašega…. in ne fotk česarkoli drugega
5. Če vam reče NE, mej v rezervi vsaj 5 drugih (tinder je za to vrhunsko ordoje)
6. Po sexsu jo ne objemaj pa cartaj pa ne se pogovarjat z njo o čem drugem kot o tem kako bi jo
7. Po sexsu se poslovita v maxsimalno 15 minutah
8. Še enkrat, nikol je ne vabi ven v kafiče ker bo to razumela čist narobe
Mam izkušne pa vam povem da ženske niso glupe in bojo točn vedle na tak način, za kaj vam je, pa pol ne bo jokcanja da se je ona zalubla.
Zakaj to pišem, ker sem sam delal take napake, potem pa z leti ugotovil v čem je keč vsega. zdej delam pa tko in nimam nobenih težav, sexsa dost vsak dan, če ena odpove mam pa drugo takoj
Ja, svet bi bil lepši, če bi moški (in ženske) ki iščejo samo seks, to povedali takoj. Sem imela izkušnjo z nekom, ki se je trudil in vrtel okoli mene, sem spoznala vse njegove frende in pol familje, preživljala dneve skupaj, slišala redno, hodila med službo na kavo, oba zaljubljena (kao) in sva se dala dol čez 4 mesce in bi se on še dobival ampak samo za seks. Dajte res povedat da vam je samo za seks pa bo rešeno, zguba časa za vse ki ne iščemo tega ampak nekaj resnejšega.
1.Ženske, ko dobite sporočilo od takega fuckboya, ga nemudoma blokirajte.
2.če vas ne povabi na najdražjo večerjo v mestu ga blokirajte v sekundi
3.če vam po telefonu karkoli obrne na seks ga direkt blokirajte
4.če vam pošlje fotke od svojega k ga blokirajte po hitrem postopku
5.prečesajte vse dejterske applikacije in če ima kje odprt profil, ga skenslajte
6.nobenega seksa do poroke, samo objemčki in poljubčki, nobenega šlatanja
7.če ne zdrži z vami več kot 15 min brez seksa , ni vreden vaše pozornosti
8.še enkrat, če vas ne pelje v najbolj luksuzno restavracijo na najdražjo večerjo, mu ne pomenite nič in bi vas le rad za đabe nategnil. Odjebite budalo ekspresno.
Resno, imam izkušnje, tipi so vse bolj neumni in mislijo, da bomo gratis delile bombončke takim luzerjem. Postavite si ceno zelo zelo visoko, pa tisti ki se res potrudi z all inclusive 5 zvezdic in lobutinkami za darilo ker obstajate, se morda začnete pogovarjati z njim. Ostali odpadejo v štartu. Potem pa mesece samo opazujte in ga testirajte. Brez prstana pa nikakor gat dol.
jaz pa dejansko tako delam ja. čim vidim da mi začne omenjat seks, pa me komaj dobro pozna, ali pa začne namigovat in dajat neokusne komplimente glede mojega videza, ga ne šljivim več. nazadnje sem blokirala enega ki mi je po prvem zmenku napisal da sem res hot in da ne bo mogel spat zaradi mene. sem kar sapo zajela, ko sem prebrala ta umotvor od 35letnega tipa, a se lahko naučite malo manir in ne takoj vse na seks obračat?
Eh, včasih si se moral z njo en mal pogovarjati, da si videl, kakšno taktiko boš ubral. Danes jo samo vprašaš, kolikokrat je cepljena… ter če jo lahko še ti. ?
Še pred časom Tinderja, sem nekomu, ki me je peljal v kafič bogu iza nogu in začel takoj nekaj jako modrega klatit o sexu dala revijo Salomon, ki je imela vse mogoče kurbiš rubrike in mu svetovala naj se malo razgleda. Še to sem mu rekla, da dvomim, da bo kaj dobil, če še za salomonca nima. Imela sem srečo, nikoli več ga nisem videla, čeprav baje živiva v istem mestu.
Forum je zaprt za komentiranje.