Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški, ki vara

Moški, ki vara

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj bi mačka v žaklju če ni treba, 16.08.2021 ob 14:12

soft, 16.08.2021 ob 13:31

Xzav, 16.08.2021 ob 13:19

Sorry, tisti, ki se poroči preden svojo bejbo dobro sproba med rjuhami in hkrati še, če sta kompatibilna (in velja seveda obratno) po moje samo še zviša visoko povprečje ločitev v Sloveniji.

Če bi folk pogledal na seks kot na nekaj, kar rad dela  in v čemer uživa, namesto na nekaj, kar “trži” (dala ti bom, ko boš dovolj dolgo plesal okoli mene), bi bilo precej manj težav.

Se ne strinjam. V današnjih časih, ko ze vsak lolek hoče samo “nategniti in pobegniti” je spolnost nekaj kar se čuva samo za tiste posebne, resne, ki so za tisto ta pravo stvar. Uživanje da, a le z izbranim. Ne gre se za trženje, gre se za to da se človek ceni in ima neke kriterije od katerih ne odstopa, sploh pa ne z vsakim, ki pride mimo. Govorim za m in ž. Ko pa najdeš osebo, v kateri vidiš potencijal ljubezenskega odnosa, lepe zveze, potem se tudi tema “spolnost” poštima. Ni neke višje matematike pri spolnosti, če sta se dva pripravljena o tem pogovoriti prej, se da tudi kompatibilnost preveriti- že ta energija med dvema, ki je ali je ni, že dotiki in poljubi povedo veliko, pa odprt, iskren pogovor o vsem kar je sprejemljivo in zaželjeno, kaj je “no go” in seveda količini. Jaz zase znam povedati in garantiram, da drži 100%. Če bi vsak tako odkrito dal karte na mizo, bi hitro vedeli kje smo s kom. Brez testne vožnje. Tudi ko kupuješ avto pogledaš specifikacijo, manj ali več veš kje si in kaj lahko pričakuješ od katerega in česa ne. A je tako ali ni? Vedno so lahko manjša odstopanja, a pri spolnosti se pa da marsikaj kompenzirati in če imaš dovolj domišljije in ljubezni, si pripravljen marsikdaj kje popustiti, se prilagoditi, improvizirati, da bo za oba prav.

Maaaaah,, kar drži, da je to “recept za propar” – če se pred poroko, resno zvezo ne poseksajo dobro in da vidijo ali je to to, ali ni…potem pa take teme bereš kot una spodaj, ki že 4 leta seksa z enim, ki ne zna seksat po njeno – in mu daje navodila  4 leta!. Ja, kaj hudiča pa si potem sploh še z njim? Socialna/finančna/statusna varnost verjetno – glede potešenosti in zadovoljstva v seksu, ki je tudi krona nekega lepega in poštenega in zdravega odnosa in ni samo “postopek za razplod”,  pa jamra u božjo maloro?

Se ne strinjam. Recept za propadlo zvezo je karakterna nekompatibilnost. Kaj ti pomaga, če se v postelji noro razumeta, ko si pa izven nje nimata nič za povedati, nobenih skupnih interesov, ciljev, vrednot, nič od niča. Kregarija ali ne, morda naveličanost, ker nista na istem levelu. Ajde. Razloži…? A se bosta 24/7 sam v postelji družila? To ni zdravo partnerstvo, ne glede na to kako božanski je lahko seks. In ne, to ni dovolj za zvezo in obstoj le-te. Sploh na dolgi rok.

drugače ste vi naštelani…

vama vaše meni moje. veš… js tlele gledam da ko uletim na vašar da bo moj največji in najdebelejši. lanac, ne… 😉 pol bom pa neki ki je bila probavana to omogočil? js sm tlele kontu pa razmišlju ti si pa uživala…  veš da.

enkrat sem poslušal enega. je rekel za to…

pravi to je isto kot če bi rekel. greva kopat gredo za kuruzo ti kopaj svojo levo jaz bom desno da vidiva če sva kompaktibilna.

upam da ne bo spet gdo skočil name.

jaz npr ko gledam svoje vrstnice.

stanovanja nima. kuhat ne zna. vzgoja ji tudi ni “jača strana”… oči take in take barve… itd itd itd… da bi vsaj devica bla. ej ni to.

in kako potem? pa glup bi biu če bi.

pa drugače je tudi hadis… samo ko vi ne veste takšnih stvari. use je razpuščeno, sjebano in razvrednoteno.

ne udaljuj se od žene dok ne udovoljiš njenim potrebama.

duhovno in čustveno ste razvaljeni. res.

zame da je dober sex mora biti duhovna vez. ostalo je neka brezdušna telovadba.

soft, 16.08.2021 ob 14:24

Se ne strinjam. Recept za propadlo zvezo je karakterna nekompatibilnost. Kaj ti pomaga, če se v postelji noro razumeta, ko si pa izven nje nimata nič za povedati, nobenih skupnih interesov, ciljev, vrednot, nič od niča. Kregarija ali ne, morda naveličanost, ker nista na istem levelu. Ajde. Razloži…? A se bosta 24/7 sam v postelji družila? To ni zdravo partnerstvo, ne glede na to kako božanski je lahko seks. In ne, to ni dovolj za zvezo in obstoj le-te. Sploh na dolgi rok.

Recepta za propadlo zvezo sta dva:

– karakterna nekompatibilnost (tu se strinjam s tabo).

– seksualna nekompatibilnost.

Seveda je propad odvisen od tega, koliko ti pomenita obe točki. Nekateri za uspešno vezo potrebujejo obe, veliko ljudi pa samo prvo.

fale vam ja. fale, fale… OG fazoni.

ladikalj, 16.08.2021 ob 14:37

duhovno in čustveno ste razvaljeni. res.

zame da je dober sex mora biti duhovna vez. ostalo je neka brezdušna telovadba.

Merila dobrega seksa so različna. Nekateri prisegajo na količno, drugi na kvaliteto orgazmov, zopet tretji se ne ustavijo dokler ženska ne squirta…

Xzav, 16.08.2021 ob 14:23

soft, 16.08.2021 ob 13:58

Xzav, 16.08.2021 ob 13:52

Relax 😀

Poizkusil tole vašo teorijo v praksi: z debaticami, pogovori, dogovori, ni da ni. Ni teorije, da na pogovor vidiš, če sta dva res, res kompatibilna na področju spolnosti. Zmeniš se lahko samo to, kaj je komu nekako sprejemljivo, kaj ne. Ko pa pride do akta, pa deluje samo še energy, prvinskost. In da do tja sploh prideš, je treba nekaj časa seksat. Ker je ni bejbe, da ti takoj pokaže kakšna na tem področju res je.  Ok, sorry, so, vendar zelo redke in to tiste, ki točno vejo kaj hočejo in se ne počutijo “izigrane”, ko gredo seksat – seksajo namreč zato, ker hočejo, želijo.

Niti enkrat mi še ni padlo na pamet, da bi žensko mel samo za “en  krog”. Samo, da mi pa najprej par mesecev igra nuno, hkrati pa razlaga kok je strastna… Po treh letih (al pa po prvem otroku) je pri taki, po mojih izkušnjah, žal – suša.

Glede suše bi lahko razmislil na kakšen način si sam prispeval k temu po prvem otroku 🙂 Nobena ženska ni frigidna v rokah pravega moškega, ki ve na katere gumbe je treba pritisniti. Morda pa le nisi tako dober ljubimec za katerega se imaš?

Ženska se sprosti in prepusti ko ve, da je “varna” in da je ne boš našutiral po seksu. Morda ti nisi tak, a 99% drugih je, pa se vprašaj ali na kakšen drug način morebiti nisi tudi ti prispeval k tej situaciji, recimo s posmehovanjem, podpiranjem v vaših moških debatah ipd. ? Kolektivno kulturo sestavljamo vsi.

Jaz bi vsaki svetovala, da naj se ne razdaja. Prioritete pač.

Ženska, ki v moje roke prepušča opcijo, a bo dobra ljubimka ali ne lahko okoli mene kar naredi obvoz. Za svoj užitek mora najprej znat poskrbet vsak sam, šele potem je svoje želje sposoben pokazat in povedat partnerju.

Nikjer nisem pisal, da sem dober ljubimec ali pa slab. Trdno pa verjamem (na podlagi izkušenj), da smo si določeni ljudje kompatibilni, določeni pa popolnoma nekompatibilni. In pri slednjih sem lahko seks zvezda pa bo bejba poleg samo zehala. In obratno.

Ni bilo tako mišljeno, temveč v povezavi z obveznostmi, ki naj bi si jih delila ob rojstvu otroka.. biti dober ljubimec namreč ne pomeni le znati zadovoljiti partnerja med samim aktom, temveč predvsem pred/ po in v vseh okoliščinah na vse načine. Znati stati ob strani, ne obrniti hrbta in ga ne pustiti samega, znati pokazati ljubezen skozi ves dan, znati prisluhniti, biti pozoren na čustva, na odzive, na počutje, opaziti spremembe, se odzvati na njih, si partnerja konstantno želeti in mu pokazati da je željen in ljubljen. Najlažje se je naučiti določene tehnike in popožaje in blesteti v zadovoljevanju svojega in tujega telesa. To je še najmanjši problem. Česa večinoma ljudje ne dojamejo je, da se spolni odnos začne od prvega dne kar se spoznata pa dalje. Seks ni samo mehanika, dober seks je čustvena in mentalna kompatibilnost, medsebojno zaupanje in spoštovanje, ljubezen in strast. Ne pomaga “sprobat” … če 99% tega manjka že preden se podata med rjuhe, verjemi telesno združevanje ne popravi drugih primankljajev

S tem se pa v celoti strinjam. Osebno sem govoril le o problematiki, da se temu določi nek vrstni red, namesto dela po občutku, željah obeh in pretoku energije.

Xzav, 16.08.2021 ob 15:07

S tem se pa v celoti strinjam. Osebno sem govoril le o problematiki, da se temu določi nek vrstni red, namesto dela po občutku, željah obeh in pretoku energije.

Ja sej je lepo, ko se konča lepo. Tudi “pred poroko” preizkusiti, če se dva ujemata tudi telesno. A jaz v tej temi konkretno poudarjam (morda pretiravam in karikiram s “poroko”) resne namene, ker tako odpadejo vsi neresni kandidati v večini primerov. Postavi se v kožo ene ženske, ki bi jo z veseljem 99% moških uporabilo in zavrglo, morda pa 1% vzel za ženo ali se resno potrudil za kvalitetno partnersko zvezo. Kaj naj ženska v tem primeru naredi? Jim 999 “da” da najde tistega enega, ki bi jo ljubil? Za moške velja za moje pojme enako. Čeprav naša družba še vedno manj obsoja oz drugače tretira moško udejstvovanje v spolnosti. Z energetskega vidika je spolnost zelo zapleten dogodek, gledano iz duševnega vidika, med katerim se prenaša energija med dvema, velik del le-te pa vpliva na našo, saj jo med odnosom absorbiramo, tako kot tudi vse s čimer se je ta oseba ukvarjala na energetski ravni.

Ustvari se tudi t.i. duševna vez, ki se nadaljuje tudi ko dva nista več skupaj. Zato je v teh osebah energija bivših partnerjev, saj se stkane vezi ohranijo in tako ne le, da srkamo vase energijo partnerja, temveč tudi vseh njegovih prejšnjih … kaj vse vam to lahko prinese lahko sami sklepate.. ni tako nedolžno kot se na prvi pogled morda večini zdi. Zato se podolčkat s komerkoli, preizkušati in športno seksati kar povprek iskreno odsvetujem.

donporleone, 16.08.2021 ob 13:57

Očitno je pregovor kupiti mačka v žaklju nekoliko zastarel in potrebuje posodobitev poročiti muco pod krilom…

Bojim se, da gremo zopet nazaj v čase, ko je veljalo: “Do poroke sam na roke!”

Mah kje… ! Porok je vse manj, pred poroko so otroc in bajta. Nč bat!

Jaz bi povedala ženi, ima pravico vedet s kakšnim človekom živi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close