Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, ki nosijo brado?

Moški, ki nosijo brado?

Kakšni se vam zdijo moški, ki nosijo brado? Ali se vam to zdi moteče (neurejeno) ali privlačno? Kakšne brade so vam všeč?

Verjetno je kdo gledal hrvaški film “Šta je muškarac bez brkova?” Ker pa danes moški skoraj ne nosijo brkov, raje sprašujem za mnenje glede brade.

tridnevna bradica …. mmmm 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če je brada, bradica urejena, negovana, je prav yummy pogledat takega moškega. Če je pa v stilu Bedanca, pa a-a.

brki so mi pa bolj fascinantni, tisti stil Rudolfa Maistra, so mi fajn, samo pritičejo zgolj 50+ gospodom, dajo videz dobrodušnega dedka. Hitlerjevi kratko postriženi v ozko črtico, no, it speaks for itself haha Nekaterim čist obični brki ful pašejo.

Sem pa opazila, da si okroglolični moški raje puščajo tisto bradico, “ogrodje”, da zmanjšajo obraz oz. ga naredijo resnejšega.

Al’ pa brki od Hercula Poirota…:).

Še nekaj let nazaj mi v oči niso padli moški, ki imajo npr. dvodnevno brado. Vedno sem se ozirala le za sveže obritimi moškimi.

No, sčasoma se tudi okus spremeni. Ugotovila sem, da nekateri izgledajo zrelejše in resnejše z normalno, urejeno brado. Mi pa t.i. kozja bradica pri moškem ni všeč, niti tista bradica, ki je v obliki črte/linije, upam, da si predstavljate…To mi deluje pretirano “fancy” oziroma pocukrano.

Misliš črtico, ki se vije od spodnje ustnice pa do brade? To je menda samo v vizualni efekt, da zooža obraz ali kaj.

Včeraj zvečer sem se obril, a ? Boš potipala, če boš kaj občutila na blazinicah prstekov? ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Gre za črto vzdolž celotne brade, je pa takih bradic malo.

Matjažko, saj verjamem, da ti izgledaš dobro z brado ali brez. Ampak, da si se zaradi mene obril, to je tudi nekaj ;))).

Moški z brado ali z brki mi niso všeč.:)

Mi je pa “rajcig” če je moški po glavi pobrit in ima močno bradico, tako ko je napisla japkica ….

Vse pa je seveda odvisno, kakšen je obrazc, všeč mi je npr. tisti “fiksec” pri P. Vlačiču.:) Njemu paše.:)

Bibitka, hočeš reči, da je pobrit po glavi in ima tridnevno bradico? Torej, namesto, da ga pobožaš po laseh, ga pobožaš po bradi :))?

Ja, tako… namesto po laseh božam pač po glavi… pa povsod tam, kjer mu je všeč in seveda tudi meni :)) Eni npr. sploh ne marajo, da jih božaš po laseh (tudi, če jih imajo); so moški bolj občutljivi na lase, kot ženske; pa saj to verjetno veš.:)

Nočmo da nm pokvarte frizuro.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Bibitka, imaš prav, umikam vprašanje o božanju po laseh :)). Ne vem, kaj mi je bilo, verjetno gre za čudne vibracije v zraku. Kar se pa bradice pri P. Vlačiču tiče, pa meni ni všeč.

Nočmo da nm pokvarte frizuro.[/quote]

Saj za to gre. 🙂 Je pa čudno, da se moški ukvarjate s frizuro (no, ne vsi, da ne bo pomote); ženske na splošno imamo rade, da nas božajo po laseh ….skratka veter v laseh …. je zakon 🙂

🙂

A njegova bradica ti ni všeč? Kaj pa on sam? 🙂

Je razlika, če maš kratke al pa dolge lase do ramen. Sicr pa mene itak bk, dokler mi naštima nazaj tko kt sm mel se nebi pritoževal 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nočmo da nm pokvarte frizuro.[/quote]

Saj za to gre. 🙂 Je pa čudno, da se moški ukvarjate s frizuro (no, ne vsi, da ne bo pomote); ženske na splošno imamo rade, da nas božajo po laseh ….skratka veter v laseh …. je zakon :)[/quote]Oni najbrž nočejo da jim kvariš “izložbo”, raje bi da jim kuštraš “lase v skladišču”……

Bolj mi je všeč, da je brez brade (pa ni treba zdaj delati filozofije in prepucavat, prosim). Če pa že, pa naj bo vsaj higienična.

Mogoče imam malo odpor, ker je bilo na našem faksu precej wannabe filozofov s krepasto dolgo brado, v njej pa v večdnevni ostanki sendviča.

Je razlika, če maš kratke al pa dolge lase do ramen. Sicr pa mene itak bk, dokler mi naštima nazaj tko kt sm mel se nebi pritoževal :)[/quote]

Ko si že glih omenil dolge lase…. potem je je najboljše, da jih spneš v čop, (tako kot ima to Marcel Š. )… bo imela najmanj dela. 🙂

Ja, eni dajo več na izložbo, skladišče pa imajo neurejeno 🙂

Sicer deluje zabavno in bolj sproščeno od drugih politikov, ampak ni moj tip moškega. Sicer pa so njegove kolegice predvsem “starlete”, jaz pa nimam želje izgledati in se obnašati kot katera od njih :)).

[/quote]

Včasih prav luštkano deluje…. tako naiven….. otročji….. skratka sexy 🙂 Ni pa moj tip v 1. vrsti 🙂

[img]http://cdn1.siol.net/sn/img/09/022/633682364515501515_vlacic1.jpg[/img]

tukaj je prav luštkan, tak za pojest 🙂

No, tole luštkan, naiven, sexy…me bolj spominja na nekoga drugega, ki pa mi je všeč, pa ni politik :)), je čisto običajen moški.

Ne bom pa te spraševala, kateri je tvoj tip v 1. vrsti, ker se ti lahko zgodi, da boš dobila preveč ponudb potem pa bom jaz kriva, ker se jih boš morala otepati. :)).

Mene tale Vlačič na parkeljna spominja:) Drugače so mi všeč tipi z malo brade ne sedaj da izgleda kot santa claus, niso mi pa všeč tipi z brki. Keanu mi je full sexy tuki z bradico: http://www.google.si/imgres?q=keanu+reeves+pictures&hl=sl&sa=X&biw=1024&bih=567&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=4_hfbOQycQoorM:&imgrefurl=http://www.tocnoto.si/sok-po-whitney-houston-umrl-tudi-igralec-keanu-reeves&docid=LlRQPN2HZ3jFlM&imgurl=http://www.tocnoto.si/modules/aktualno/uploads/keanu.jpg&w=457&h=594&ei=wP_AT_HXFeb_4QTNm-joCQ&zoom=1

Si me nasmejala do solz…. :)))

Da ne bi na tej strani pripenjala slik, predlagam da na googlu poiščete italijanskega filmskega igralca z imenom Walter Nudo, no na nekaterih slikah je prav fejst z brado.

Ja tale bi pa že spadal v 1. vrsto 🙂

Dajmo še tega lepotca gor …..

[img]https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTn-_d0V_3j0EG7HSXv9iY3Ok5ak0gNWSzZIWhQ37HyinNrhz-6[/img]

Ti si bolj poduhovljena, verjetno bi bil kak Štuhec za tebe, še bolj na hudičeka spominja: 🙂
[img]http://boa.czp-vecer.si/vecer2000/20101218/01592572-300.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close