Moški, ki me ljubi, izbral drugo zensko
Zmanipuliral te je. Nisi ne prva ne zadnja. Pozabi na kretena in njegove sladke besede. Dejanja so važna. In to je bil nož v hrbet. A to narediš nekomu ki ga ljubiš? Nikoli. Rad bi te pa obdržal malo za rezervo. Ma daj, ne rabiš tega. Boš pa z naslednjim mogoče malo manj povezana, ampak vsaj ne bo skočil na drugo takoj ko bo prilika.
Lunapark, 29.08.2025 ob 13:30
Zmanipuliral te je. Nisi ne prva ne zadnja. Pozabi na kretena in njegove sladke besede. Dejanja so važna. In to je bil nož v hrbet. A to narediš nekomu ki ga ljubiš? Nikoli. Rad bi te pa obdržal malo za rezervo. Ma daj, ne rabiš tega. Boš pa z naslednjim mogoče malo manj povezana, ampak vsaj ne bo skočil na drugo takoj ko bo prilika.
Ja, točno to, zmanipuliral me je. Še vedno mi ni nič jasno. No, vsaj vem. Pazite se – volkov v ovčji preobleki. FUJ.
Dal je vaju na tehtnico. Pri njej je prevladal razum, pri tebi emocija. ampak ali si sigurna da sta se tako dobro ujela? Si mogoče ne delaš utvare? Ko se dva prava najdeta v pravem času (vidva sta samska), bi se morala povezati v vezo. Pri tebi imam občutek, da si imela nerealna pričakovanja do njega. On ni tako čutil kot ti. Očitno sinu želel veze. Poskusi preboleti, verjamem da ni lahko, sčasoma boš spoznala nekoga, ki bo vrnil čustva in bosta v vezi.
Štejejo dejanja, ne besede.
Rdeče zastavice dvigneš, ko se nekdo slabo obnaša. Sigurno si jih kaj že dvignila, pa samo sebe slepila, da jih ni.
Torej kot lahko vidiš, ljubezen ni večna in zmožni smo se zaljubiti na smrt … večkrat in vsakič mislimo, da več čustev kot to ne more bit.
Pa smo vedno znova presenečeni kako nam uspe znova in znova vstopiti v ta vrtiljak čustev in se zaljubiti.
Doživela si ljubezen in povezanost, ki je marsikdo v vsem življenju ne. Vidiš, kaj si dobila. Bodi hvaležna. Ne moremo si lastiti ljudi. Tako se zgodi v življenju. Trajalo bo dosti časa, da preboliš in en kar dan ne bo več bolelo.
In če napišem še svojo izkušnjo, tudi sama sem bila v taki vezi, kjer sva bila noro telesno in duhovno povezana, pa me je zapusti, odločil se je za eno ne lepo, starejšo od mene, zdravnico. Dolgo sem prebolevala, nisem mogla razumeti. Kajti njemu je bil pomemben družbeni status, kaj je kdo. Tudi njo je zapustil in se odločil za ex plesalko in potem se je slabo končalo zanj.
Jaz sem se za v naslednjo vezo odločala z razumom, tip je bil 13 starejši od mene in imel vse, kar se materialnih stvari tiče in mi je tudi vse to nudil. Kar sram me je bilo biti z njim, fizično mi ni bil všeč in zdel se mi je prestar zame. Potem sem se nekako navadila nanj, on me je ljubil, vedno bolj, hotel se poročiti, jaz nisem hotela. Nikoli nisem čutila prave povezave, fizično je bilo katastrofa. Življenje z njim mi je bila prisila, ne veselje. In jaz sem ga zapustila. Zelo mi je zameril, nikoli več ni hotel govoriti z mano.
Nimam nasveta zate. Le to, da je lepo to, kar si doživela. Nič ni večno, življenje je ena sama sprememba…
iDESI ?, 28.08.2025 ob 21:27
Lucy2345, 28.08.2025 ob 21:10
Kako je mogoče, da moški, ki me ljubi, dejansko sem čutila povezavo, govoril je o tem, kako mene ljubi, ne nje, nisem najstnica, čutila sem to vse. Videla sem ga, kako se obnaša. Omenjal je to povezanost, ki je nikoli več ne bo dozivel, čutila sem, ko sva bila skupaj, kako lahko potem izbere, kot je dejal, po razumu in ne po srcu in da mu bo verjetno žal, vendar se je odločil zanjo, ker bi ona kako naredila zanj vse, ni pa tiste povezanosti, zaljubljenosti, kemije. Govoril je o strahu pred čustvi, vendar pa sem vseeno šokirana, kako je lahko izbral nekoga, do katerega ne goji takih čustev, kot do mene. Ne me zmerjat. Nisem najstnica, sem odrasla ženska in nisem dozivela še takšne povezave. Hvala za mnenja.
Zrel človek se bo v širokem loku ognil zveze, ki spominja na vreme v Tolminskih koritih in izbral odnos, v katerem se čuti pomirjenega.
Zelo fajn prispodoba 🙂
Meni se je v mladih letih zgodilo, da se nisem več odzival povabilom na zmenke od ženske, ki mi je bila všeč do vesolja.
Enostavno zato, ker se je nisem počutil vrednega. Bila je dokaj znana, izjemna lepotica in bolj premožna kot jaz. Nekako nisem verjel, da bo z menoj zadovoljna.
Vem, da je to bilo zaradi mojega težkega otroštva in kompleksov, ampak tako je bilo.
Zabitočrednik, 01.09.2025 ob 15:56
Meni se je v mladih letih zgodilo, da se nisem več odzival povabilom na zmenke od ženske, ki mi je bila všeč do vesolja.
Enostavno zato, ker se je nisem počutil vrednega. Bila je dokaj znana, izjemna lepotica in bolj premožna kot jaz. Nekako nisem verjel, da bo z menoj zadovoljna.
Vem, da je to bilo zaradi mojega težkega otroštva in kompleksov, ampak tako je bilo.
Ja pa pejte zdaj do nje, ej a se spomniš, ko si me povabila…, pa nisem imel časa, ta teden sem frej.
Forum je zaprt za komentiranje.