Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški, kaj vam je bolj urejena ženska dlan z/brez laka in z/brez prstana?

Moški, kaj vam je bolj urejena ženska dlan z/brez laka in z/brez prstana?

Ima to kakšen večji pomen za vas?

Urejena lepa dlan in nohti brez laka in  prstana ali z enim ali z več prstani?

Če daste prednost laku za nohte, katera barva laka vam je všeč na  ženski 40 +?

Na debele in zalite prste ne paše ne barvast lak ne prstani in zapestnice. Spominja na svinjsko pečenko v mreži.

Pri ženskah z normalno težo je vseeno, ker je odvisno kako ženska nosi barve oziroma kakšna je naravna.

Nagravžni so umetni nohti, umetne trepalnice in narisane obrvi. Na katerikoli ženski.

Ce zna drkat je prav vseeno.

Odgovor na objavo uporabnika
jupajda, 14.07.2021 ob 09:28

Ima to kakšen večji pomen za vas?

Urejena lepa dlan in nohti brez laka in  prstana ali z enim ali z več prstani?

Če daste prednost laku za nohte, katera barva laka vam je všeč na  ženski 40 +?

Trapasto vprašanje. Noben moški ne posveča pozornosti barvi laka za nohte, prstanom, nakitu, make-upu. Pač opazi žensko, njeno urejenost ali privlačnost na splošno, v celoti, ki se jo pa lahko doseže na različne načine. Če ženska izgleda zanemarjeno, jo ne bo pogledal dvakrat, ne glede na barvo laka za nohte. Tako da izberi takšno barvo laka in način urejanja nohtov, ki tebi sede, enako je s prstani, oblekami, zapestnicami … Tako se boš v svoji koži dobro počutila, kar se vidi tudi navzven. Takšna nesigurnost, kot jo izražaš s svojim vprašanjem, pa ni in ne more biti seksi in to se vidi ter čuti že od daleč.

Trapasto vprašanje, 14.07.2021 ob 10:07

Trapasto vprašanje. Noben moški ne posveča pozornosti barvi laka za nohte, prstanom, nakitu, make-upu. Pač opazi žensko, njeno urejenost ali privlačnost na splošno, v celoti, ki se jo pa lahko doseže na različne načine. Če ženska izgleda zanemarjeno, jo ne bo pogledal dvakrat, ne glede na barvo laka za nohte. Tako da izberi takšno barvo laka in način urejanja nohtov, ki tebi sede, enako je s prstani, oblekami, zapestnicami … Tako se boš v svoji koži dobro počutila, kar se vidi tudi navzven. Takšna nesigurnost, kot jo izražaš s svojim vprašanjem, pa ni in ne more biti seksi in to se vidi ter čuti že od daleč.

Mislim popolnoma enako.

Paziti je potrebno le, da ne pride, upam da je izraz nesporen, kozmetične prenasičenosti. To je nekaj, kar nas na ženskah navadno odbije. Res je tudi, da nisem le jaz, pač pa zajetna skupina predstavnikov moškega spola mnenja, da je pri tovrstnih lepotnih izdelkih nekako manj več. Nemalokrat se zgodi, da prekomerna količina recimo prstanov izpade kičasto… Prav tako je z vpadljivimi barvami lakov. Glede ali neglede na leta, če že uporabljaj nevsiljive odtenke, ki lepo sovpadajo z obleko. Tako boš najverjetneje naredila najboljši vtis.

Če ima lak na dlani, je največja težava koordinacija.

Sem ženska, a ne morem verjeti, s kakšnimi problemi se ene ukvarjate 😀

Sama ne nosim makeupa, si nikoli ne lakiram nohtov, nimam prstanov, nohte imam na kratko postrižene in se nisem še nikoli spraševala, kaj si o tem mislijo moški. Tudi ne vem, zakaj bi se, saj so moji nohti, moja koža. Če komu to ni všeč, njegov problem, ne moj 😀 Ampak se mi še ni nikoli zgodilo, da moškim zaradi tega, ker se ne ličim, ne bi bila všeč. Imam bolj kontra problem, da sem jim zelo všeč in se jih moram otepat.

Bi se bilo za vprašat, s kakšnimi moškimi to ve hodite na zmenke, če gledajo kakšno barvo nohtov imate in če nosite prstane. So geji? 😀 Bosta morda skupaj lake šla kupovat, enega zate, enega zanj? 😀

Imam svoj stil, make up, nega rok  in te stvari. Vprašala sem bolj iz firbca. So tudi eni moški, ki so jim všeč lepe ženske roke in me je zanimalo, kaj imajo povedati. Se pa strinjam, da se gleda žensko kot celoto.

donporleone, 14.07.2021 ob 12:22

Paziti je potrebno le, da ne pride, upam da je izraz nesporen, kozmetične prenasičenosti. To je nekaj, kar nas na ženskah navadno odbije. Res je tudi, da nisem le jaz, pač pa zajetna skupina predstavnikov moškega spola mnenja, da je pri tovrstnih lepotnih izdelkih nekako manj več. Nemalokrat se zgodi, da prekomerna količina recimo prstanov izpade kičasto… Prav tako je z vpadljivimi barvami lakov. Glede ali neglede na leta, če že uporabljaj nevsiljive odtenke, ki lepo sovpadajo z obleko. Tako boš najverjetneje naredila najboljši vtis.

Res je.

Še direkten odgovor; Zame je urejenost predvsem zdrav izgled oz. odsotnost zanemarjenosti – torej koža na otip in pogled, ne kakšni pogrizeni nohti ali s svinjarijo za robom in tudi raje ne umetni gel nohti, ki izgledajo kot kremplji.

Naravno, skladno in zdravo.

Barva laka je pa odvisna od usklajenosti z obleko in karakterjem; Par dni nazaj sem videl eno s čudovitim sivim / antracit lakom, ki se je ujemal s celotno pojavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close