Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški..kaj pa higiena???

moški..kaj pa higiena???

po pravici prosim..kolikokrat se tuširate?zobje? in najpomembneje intimna higiena??? se mi zdi, da se starejši moški pri tem na žalost malce zanemarite.oziroma tisti, ki imate dolgoletne punce, žene..se vam ne ljubi več tako glancat in dišavit!?! upam, da se motim..čeprav sem imela že takšne in drugačne izkušnje. najpomembnejši trije predeli, ki jih ženska ne sme ne od blizu ne od daleč zavohati: ZADAH, PODPAZDUHE, INTIMNO PODROČJE!!!!!!!
Kaj pa britje (pazduhe, intimo)???veliko pripomore k večji čistoči!!
(še izkušnja: ko se z obrazom bližam moškemu spolovilu pospravljenemu v spodnjice…in me “preseneti” močan vonj po urinu..!!??:S si ne upam slečt njegovih hlačk..kaj šele kaj druga!! Tu me mine že na celotni črti.. In se sedaj “s strahom” vsakemu približam na tem področju..)

Za higieno skrbim zaradi sebe in da se sam dobro počutim ter sem čist, ne pa zaradi ženske. Zato bivanje z žensko ne vpliva na samo skrb za higieno.

Zanemarjanje zato ni posledica dolgoletne veze, ampak človek preprosto le pokaže to, kar je in kar je bil.

Z napačnimi se družiš če imaš takšne probleme, čeprav res nikoli ne veš na kaj naletiš…

Enkrat sem omenil na SČ da si ga umijem v vagini…

so me hotel linčat tam…

Tuširanje: načeloma 1x na dan, poleti običajno 2x (če sem športno aktiven) izjemoma se ne tuširam dnevno recimo ko imam vročino in sem več dni v postleji/na fotelju ker takrat mi res ne paše ampak to se redkokdaj zgodi…

Zobje: 2x na dan, zjutraj po zajtrerku in večer preden grem spat …

Zadah: uf kaj pa vem nikoli nisem niti opazil problemov s tem niti nisem nikoli imel s tem problemov…

Podpazduhe: Tu je mogoče malo več problemov, se kar ”hitro” spotim sploh poleti… poleti si načeloma pobrijem pod pazduho vsake tolko (ene vsake 3 tedne morda 1x na mesec) pozimi sem tu dosti manj dosleden in včasih tudi 2-3 mesece nič ampak pozimi tudi manj švicam tako da ni problema.

Intimno področje: (Po moško okrog kurca in jajca): načeloma pristrižem se pa redno umivam in nikoli ni bilo problema pri nobeni ženski …..

Poglej samo zelo nemaren moški ali zelo nepripravljen za seks bi lahko prleto na tako izkušnjo kot si ti…. Torej nevem če bi cel dan pokrival streho in bi scal stoje brez papirja in bi zašvical na soncu pol pa bi ga ti povlekla v ulico in bi mu začela slačit gate…. vsak moški s katerim se boš dobla in je taki kot si odpisala pa mu to TAKOJ povedat (na nelep način) in ga odjebat… da si bo zapomno….upam da!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj pa ženske in “žajfa”? Imam tudi kakšno slabo izkušnjo.
Mene se da zavohati samo če cel dan letam po kakšnem hribu. Prva pot po prihodu domov je v kopalnico.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pri ženskah je bolj problem vonj vagine kot karkoli drugega… 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pri ženskah je bolj problem vonj vagine kot karkoli drugega… :D[/quote]
A to tista zgodbica o ribah??

Pri ženskah je bolj problem vonj vagine kot karkoli drugega… :D[/quote]
A to tista zgodbica o ribah??[/quote]

Jaz sicer rib ne jem tako da bolj ali manj ne voham rib in ne morem rečt če je primerljivo…. ampak prijeten vonj pa ni ja 😛

en znamo skoz usta dihat…

Jst se poleti tuširam dvakrat, pozimi pa enkrat, razen če mi kdaj uspe it dopoldne it na rekreacijo se dvakrat. Zobe si umivam tri krat dnevno, pod pazduho se brijem enkrat mesečno, obraz pa večinoma vsako jutro. Star sem pa 26.

pa gva se ti zdj tle ponujaš al gva bi rad povedal?…zapomn si..babe majo rade kosmate barabe….

pa gva se ti zdj tle ponujaš al gva bi rad povedal?…zapomn si..babe majo rade kosmate barabe….[/quote]

kosmate že smrdečih pa ne 😀

Nekaj podobnega je ruski nacionalist napisal v svojem priročniku za seks, češ, da je ženska dolžna počistit zadevo po končani akciji….

pa gva se ti zdj tle ponujaš al gva bi rad povedal?…zapomn si..babe majo rade kosmate barabe….[/quote]

kosmate že smrdečih pa ne :D[/quote]

Dj ..k vidm da te razganja od pameti…definiraj besedo smrdeče…

Pa začnimo s to besedo na polnem sexu kjer sta oba prešvicana do konca…pa do konca sexa fali še recimo enih pet minut…..

ala…definiraj smrdeče v dveh pozicijah k sta iste..pred nabijanjem in sred nabijanja…

kosmate že smrdečih pa ne :D[/quote]

Dj ..k vidm da te razganja od pameti…definiraj besedo smrdeče…

Pa začnimo s to besedo na polnem sexu kjer sta oba prešvicana do konca…pa do konca sexa fali še recimo enih pet minut…..

ala…definiraj smrdeče v dveh pozicijah k sta iste..pred nabijanjem in sred nabijanja…[/quote]

Med seksom oz. v stanju VZBURJENOSTI ženski vonj postane neuporaben (bolj ali manj) praviloma… tako da to ni problem… ampak če pa ko jo prvič poljubiš pa da te zavoha… pa pač je problem…

A si ti sploh kdaj seksal … nobena ženska ti nebo rekla da smrdiš če jo 45 min seksaš….. pa si pač zašvical… jebat ga se greta pa pol stuširat skupaj ane 😉

bolj švica bolj jo ližem…

kak smo različni…

Mene pa zanima še nekaj- si moški vedno umivate obraz z vodo zjutraj? Pa zvečer (pustimo to, ko si pod tišem perete glavo)?
Naletela sem na kar nekaj moških, ki si obraza posebaj ne umivajo nikoli (sploh zjutraj ne), se pa redno tuširajo, umivajo zobe..

dj mi ti povej kaku češ se umazat ponoč v rjuhah?

matr jih ne perete al gva vas fuuka tlelele…?

največ svinjarije med rjuhami rata, ko se fu.ka babo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mene pa nekaj drugega zanima… ali daste prednost higieni, urejenosti… pred spontanostjo.

Napr., zjutraj se zbudite ob mačkasti ženski, ki se z veseljem stisne k vam.

Kaj zdej, ali se spravite k akciji, ali rečete: “Takoj bom nazaj”, pa letite v kopalnico si zobe umit in na hitro še stuširat… In seveda, v kolikor je to zadnje, ali isto pričakujete od nasprotnega spola, z dodatkom, da se še uredi, naliči, mogoče…

Naliči?? Za v posteljo?? Zjutraj??
Kakšne substance uporabljaš navsezgodaj?

Seveda si. Zjutraj je to kot neka osvežitev. 🙂

da o kakšnem frizerju sploh ne govorimo…

sj če bereš MON…se ti mora zmešat sam ideal tuki…sam fetiš na nedosegljivo…

Več ali manj cel dan preživim pred ogledalom. Naravnost obožujem se.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close