Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Lepo od tebe. Se tudi sam držim tega.

Naj ti bo v čast! In tako v čast to tudi nadaljevati. 🙂

Sem prav vesela, ko tako fajn osebe, kot sta ti, Spider, Robi…imate nekoga, ki vas ima iskreno rad… Bila bi prav žalostna, če svojih srčnih izbrank ne bi imeli, ker si res to zaslužite.

Veretno se redko kdo od vas ne zaveda, da ste morda v nekem trenutku pripomogli, da nekdo skoči čez svoje nepremostljive ovire ali zbere pogum iz ne vem katerih globočnin in se osreči v nekem trenutku, medtem ko bi za to potreboval celo svoje življenje.

Ponižen???

Če si ponižen, te bo vsaka skenslala, madona.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aleluja, strinjam se z matjažkom.

To ni povezano z ne-samskostjo.

Nihče te ne more tako prizadet, kot oseba ženskega spola, za katero si mislil, da je prijateljica. Zato sem to poglavje ( prijateljevanje z ženskkami ) za vedno zaključil.

Vsi toliko omenjate, da je samskih polno na izbiro, ampak v temle forumu ne sodeluje niti en samski moški pa kup samskih žensk. Imamo res izbiro?

Ponižen???

Če si ponižen, te bo vsaka skenslala, madona.[/quote]
No, zdaj odvisno, kako si ti predstavljaš ponižnost. Ampak ne, ne vsaka, verjemi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ponižnost je ponižnost. Bit moraš samozavesten, madona, ne ponižen.

Tudi ponižnost lahko izraža samozavest. Ponižnost je za mene, da z veseljem ustrežem njeni želji. Seveda ne vsaki. Le taki, ki jo lahjko opraviš z veseljem. Pri tem pa seveda mora ona pokazat hvaležnost, sicer gre za izkoriščanje, se pravi copato.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider ti mešaš samozavest z nesramnostjo. To ni isto!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ponižnost lahko predstavlja tudi sposobnost opravičiti se drugemu, če opazim, da sem nekoga nenamerno prizadel. Še posebej, če vem, da je bilo namerno, kar pa ni v moji naravi.

Marko edina napaka, ki sem jo nardil je ta, da sem sploh prišel na ta forum. To je forum za samske ženske in njihove težave:) Samski moški nimamo tukaj kaj iskati 🙂

Ponižnost pa res ni ponižnost. To je tako kot bi rekel lepa ženska je pač lepa. A dobro vemo, da ima o tem vsak različno predstavo. Enako je s ponižnostjo, nesramnostjo, ljubeznijo in vsemi ostali pojmi. Vsak jih doživlja drugače. Najbolje pa se ujameš s tistimi, ki jih podobno kot mi sami.

nehi se pomilovat in iskat napake drugje, beri pa se kej nauči :))

Kako veš tako zagotovo? Zato ker samske ženske pišemo izkušnje, ki so se nam pripetile z samskimi moškimi?

Za vsak odnos sta potrebna dva. Torej, ni vse samo zraslo na ženskih zeljnikih. 🙂

No, če si samski in to ne bi rad bil, potem imaš tud ti eno težavo za rešit. Kje bo to, pa boš že sam izbral. 🙂

Marko, me prav zanima, koliko moških bi potrdilo, da je na ta način dobilo žensko. Jaz z veseljem ustrežem vsaki želji svoje punce, ampak ko sva že v razmerju.

Ti mešaš pecanje in obnašanje v razmerju.

Nič ne mešam, Marko trdi, da moraš k ženski pristopit ponižno. To ni res.

Marko, me prav zanima, koliko moških bi potrdilo, da je na ta način dobilo žensko. Jaz z veseljem ustrežem vsaki želji svoje punce, ampak ko sva že v razmerju.

Ti mešaš pecanje in obnašanje v razmerju.[/quote]
No, moraš pa upoštevat, da ženska v fazi dvorjenja zelo redko pokaže kakšno željo. Navadno je edina želja ta, da te želi videt, tej pa z veseljem ustrežem.

Nič ne mešam, Marko trdi, da moraš k ženski pristopit ponižno. To ni res.[/quote]

z gorjačo po glavi, pa v jamo odvlečt, al pa prepognit k lovsko puško, pa hop nanjo

kaka taktika, to se sam lepe delamo, ajojjjjjj :)))))

Nič ne mešam, Marko trdi, da moraš k ženski pristopit ponižno. To ni res.[/quote]
V bistvu nikjer ni bilo govora izključno o pristopu, ampak bolj o odnosu samem. Odnos pa bi naj bi iskren od začetka, do konca. Če se boš na začetku pretvarjal, samo zato, da jo osvojiš, bo “na koncu” razočarana najprej ona, potem pa še ti.

V bistvu nikjer ni bilo govora izključno o pristopu, ampak bolj o odnosu samem. Odnos pa bi naj bi iskren od začetka, do konca. Če se boš na začetku pretvarjal, samo zato, da jo osvojiš, bo “na koncu” razočarana najprej ona, potem pa še ti.[/quote]

Edini način, da prav pristopiš k ženski je, da ji pokažeš, da ti je všeč, da je ONA tista, ki si jo želiš (ne govorim o seksu). V danem trenutku, na podlagi tistega kar vidiš in veš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V bistvu nikjer ni bilo govora izključno o pristopu, ampak bolj o odnosu samem. Odnos pa bi naj bi iskren od začetka, do konca. Če se boš na začetku pretvarjal, samo zato, da jo osvojiš, bo “na koncu” razočarana najprej ona, potem pa še ti.[/quote]

V veliki meri ravno pride do razočaranja zaradi pretvarjanja…a žal tisti ki se pretvarja, ne misli na to, da ima vsaka “laž” kratke noge. Ženska bo prerasla razočaranje v sovražtvo, in ji sploh ne bo mar za moškim, moški pa bo zato doživljal dvojno razočaranje oz. velja tudi obratno, da se razumemo.

To si napisal, Marko.

Torej ja, govoril si o pristopu.

To si napisal, Marko.

Torej ja, govoril si o pristopu.[/quote]
Seveda, maš prav. Ponižnost pomeni tudi iskrenost. Ne pa zavijanje besed v celofan, zato da bi se zaščitil pred morebitno zavrnitvijo. S tem jo dejansko ravno prikličeš. O tem se že pisal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close