Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?
tvoja olika je računica….
govorim o moškem, ki odpira vrata ZARAD SEBE, ker je on tak, ne ker bi kej rad od tega iztržil – razumeš?
jaz sem navajena rečt hvala in pomagat ljudem pa me en k… briga s čim bi ti zavijal, itak svoj obraz kažeš s tem. moj je kakršen je
in zato, ker nisi odreagiral tko k bi men pasalo, se ne bom spreminjala
Ja, bontona manjka in prijaznosti manjka. mariborčan bi se nasmehnil le tisti, ki mu je všeč.
ženske pa imamo rade moške, ki imajo v krvi bonton, prijaznost. Starejši moški to še poznajo, mlajši pa vse bolj redko. Prijazen pozdrav in nasmeh nič ne stane pa brez skrbi, če se nam moški prijazno nasmehne, še ne mislimo, da nas peca. Mislimo si ta je pa prijazen. In smo vesele.
Prijaznost je dobrodošla povsod, nasmeh in prijazen pozdrav nič ne staneta. Ne pa, da tipa pozdraviš, on pa gleda skozi tebe. Teslo. Saj ga nisem osvajala, samo prijazna sem bila, ker sem ga srečala na hribu.
Točno tako Ronka.
Jaz se recimo nasmehnem tipu, ki mi je všeč. Če ni odziva, tudi prav. Nasmeh je takšna moč, ki dejansko razbija vse blokade za pristop do druge osebe. Ne vem, na sploh, jaz se rada smejim. V službi crkavamo, ker se samo zajebavamo. Takšno imam družbo, že ko se vidimo preden se usedemo za mizo, sekamo do solz.
Ljudje se danes res premalo zavedajo, da je smeh resnično pol zdravlja in tista misteriozna sila, ki razbija še kako črno nečimernost ljudi. 🙂
Veš, Ronka, ko berem tvoje poste, se mi zdi, da sva v življenju šle skozi skoraj na las podobne izkušnje z moškimi. 🙂
moj oče je mami do konca življenja odpiral vrata in pridržal plašč, pa nismo nobena fina familija.
in to, da moški nima obnašanja mene strašno zmoti. to je navaden kmet, ki ob meni nima kej počet, ker nima osnovnih navad.
ne vem kaj so doma starši delali z njimi, da jih niso naučili olike oz kje in zakaj se je to izgubilo. mogoče kaki primerki celo mislijo, da so šleve, če bi bili vljudni in prijazni. včasih opazujem pare, on bere cajtng ona 6 vrečk v roki in mulca. ok ni tip zdej šerpa, da nosi …. ampak.
zraven takega moškega, ki je vljuden, ki v bistvu zna z žensko, se ženska počuti nekaj vredna, bolj ženstvena in to tudi vrne, če je prava….
miselnost, da 10x odpre vrata, pa mora ena padit, to je pa no coment :))
moj oče je mami do konca življenja odpiral vrata in pridržal plašč, pa nismo nobena fina familija.
in to, da moški nima obnašanja mene strašno zmoti. to je navaden kmet, ki ob meni nima kej počet, ker nima osnovnih navad.
ne vem kaj so doma starši delali z njimi, da jih niso naučili olike oz kje in zakaj se je to izgubilo. mogoče kaki primerki celo mislijo, da so šleve, če bi bili vljudni in prijazni. včasih opazujem pare, on bere cajtng ona 6 vrečk v roki in mulca. ok ni tip zdej šerpa, da nosi …. ampak.
zraven takega moškega, ki je vljuden, ki v bistvu zna z žensko, se ženska počuti nekaj vredna, bolj ženstvena in to tudi vrne, če je prava….
miselnost, da 10x odpre vrata, pa mora ena padit, to je pa no coment :))[/quote]
A ne, kako olikane geste odpirajo mnoga vrata na področju vzajemnega spoštovanja. Ampak mladi moški žal so resnično redki naučeni olike.
Ne boš verjela, ampak po moje jih večina tako razmišlja. Enostavno jim je izpod časti, mislijo, da jih bodo drugi moški označili za copate in zaradi tega ne počnejo veliko stvari. Verjetno bi jih tudi res označili, ampak človek ki nekaj počne, kar želi in ker ve, zakaj to počne, se bo takim opazkam le nasmehnil. Doma za štirimi stenami je sicer navadno drugače, kar je žalostno.
Ja, olika in prijaznost je nekaterim španska vas. Žal je vse več mladih moških, ki so prijazni le do žensk, katere smatrajo za dober ulov.
Name naredi zelo lep vtis moški, ki bo na natrpanem vlaku odstopil svoj sedež stari ženički. Dosti boljši vtis kot pa moški, ki bo recimo meni kupil drago darilo (ne, ženske ne pecamo moških zaradi denarja, denar si same zaslužimo, moške rabimo čisto za kaj drugega, zato je bluzenje v stilu, da ima premalo plačo, da bi dobil žensko, skrajno trapasto).
In moški, ki znajo z otroci tudi naredijo dober vtis :). Pa da imajo radi živali.
Samo žal večina mladih samskih moških misli, da se vtis naredi z dragim avtom in da morajo ženski kupovat draga darila. In če mu ženska ni simpatična, ji ukrade parking ali pa se zrine pred njo ali kaj takega.
Ne boš verjela, ampak po moje jih večina tako razmišlja. Enostavno jim je izpod časti, mislijo, da jih bodo drugi moški označili za copate in zaradi tega ne počnejo veliko stvari. Verjetno bi jih tudi res označili, ampak človek ki nekaj počne, kar želi in ker ve, zakaj to počne, se bo takim opazkam le nasmehnil. Doma za štirimi stenami je sicer navadno drugače, kar je žalostno.[/quote]
zadnjič sem se pogovarjala z enim gospodom. razlagal mi je o tem kako je v tenis centru, kjer igra. tema je bila o tem, kako večine tipov nič ni.
pa je rekel, da če ne bi videl tiste scene tam, da ne bi verjel, da je res tako grozno.
rekel je, da je en kup samskih tipčkov okol 30 let, samskih, potrebnih… in da so neke punce začele hodit jih gledat in da ga je presenetilo kako blesavo se obnašajo – oni te ženske ignorirajo, na nek način pričakujejo, da zdaj ko so že prišle do tam, da bojo še ostalo naredile same. pravi, da ko jih poslušaš, da misliš, da ne zmorejo vsega pof…. kar imajo, v resnici pa visijo skupi in vsak zase drkajo doma in zijajo filmčke na netu.
zanimivo slišat to od moškega, bil je precej zgrožen nad tem in to je razlog za bit zgrožen, zato brundam stalno na to temo.
zuni grozljivka – na kupu so koker en trop, zijajo, se čudijo, opravljajo – na konc itak verjetno so vse preslabe za njih, a razlog je v tem, da nimajo niti jajc, da bi kaj probali kje. in en drugega tolažijo in širijo propagando kakšne so ženske…
večina jih je zelo nezahtevnih, a še to je preveč.
bom še to napisala, kr sem pa sama večkrat slišala že, ker sem občasno v nekem takem okolju kjer prihajajo moški – športniki.
recimo ženske smo zelo nevoščljive… krkol že, ampak tole kr bom zdej napisala, si pa ne delamo.
sedijo tipi, en pravi, da se mu precej mudi, ker je zmenjen in ostali se spogledajo in čim hoče vstat še ena pijačka in opazke – če te ma rada bo že počakala, bab je koker češ… dolg se nismo vidli… in ona potem kliče in oni spet – bo že še klicala… in on se oglasi, da bo izpadu frajer pred unimi bebci in laže…
res pravi prijatelji – zakaj bi blo nekomu lepše, a ne
Aleksandra,
ta gospod ti je pa pomoje prav povedal, ker enako mi govori moj 55-letni sosed, ki ima takega sina, s tem da je šlo za premožne očkove sinčke. 🙂 In mi je povedal skoraj idenitčno zgodbo, samo iz hokeja. 🙂
A glede kaj si pa ženske ne delam oz. si moški delajo, to pa drži kot pribito. 🙂
Res, zakaj bi nekomu drugemu bilo lepše… 🙂
Taki zgodbi kot jo opisujeta Aleksandra in Sramežljiva, sem že doživela :).
Fantje med 25-30, ko so točno tako obnašali kot sta opisala ta gospoda :). Jaz sem se pa smehljala in se nisem več čudila zakaj so vsi samski.
Marko, če te prav razumem, da moški, ki se ne upajo obnašat prijazno, ker bi izpadli šleve, niso ravno samozavestni?
Včasih mislim, da sem edina, ki ni dovolj samozavestna, ampak včasih ugotovim, da nisem edina :).
Hahahahahaha…ja 70-letniki znajo biti zabavnejši in boljši sogovorci kot mladi moški. 🙂
Jaz se z avtobusom ne peljem že pomoje 10 let, a zato pa vedno prva ustavim pred prehodom za pešce, spustim pred sabo starejše čakajoč v vrsti pred blagajno, pomagam komu kdaj čez stopnice v zdravstvenem domu…ker, prijaznost je za nekoga tudi velika pomoč.
imam eno mlado prijateljco in je samska… ok, jaz sem pač imela neko zgodbo že, ti tudi…. so pa mlade punce, ki si želijo ustvarit neko družino, so pridno študirale in zdaj si želijo naprej, pa ugotovijo, da če ni gej, je pa moški, ki ni moški…
zdej grem pa en hribček osvojit, ne flancat :))
lep dan vsem – polepšajte ga saj enemu z nasmehom, papa
imam eno mlado prijateljco in je samska… ok, jaz sem pač imela neko zgodbo že, ti tudi…. so pa mlade punce, ki si želijo ustvarit neko družino, so pridno študirale in zdaj si želijo naprej, pa ugotovijo, da če ni gej, je pa moški, ki ni moški…
Oh ja, če bi kdo nas izven monovcev bral…ne vem kaj bi si mislil, da nam takoj pristopijo ali stečejo, kolikor jih noge lahko nesejo. 🙂
Tako kot naš Spider, ki ne razume našega heca in noče sprejeti splošne resnice o moških. 🙂
Aleksandra, srečno pot kekec. 🙂
Tudi jaz bom čez 15min odpeketala, juhuhu! 🙂
Lep dan pa srečen ulov! 😉
Dejstvo je, da je ogromno samskih žensk samskih z razlogom..
…ker ogromno zahtevajo, nudijo pa malo ( ne, ni zunanjost vse, tudi nam moškim ne)
..ker se ne znajo obnašat v razmerju
..ker se ne znajo obnašat niti tekom pecanja, kaj šele v razmerju..
..ker se obnašajo, kot da so epicenter vesolja..
..ker se jim posledično vsi normalni moški izogibajo
Moje izkušnje so povsem drugačne. Jaz osebno in večina samskih žensk, s katerimi se družim, zahtevamo ravno toliko kot nudimo. Če pričakujemo prijaznost, jo tudi nudimo, če pričakujemo, da bo tip hodil v službo pomeni, da tudi me hodimo v službo.
Ne znamo obnašat v razmerju? Le zakaj ne, si to mislil to, da ne prenešamo, da bi tip hodil po gostilnah?
Tekom pecanja? Ja, če nas pecajo nesramni tipi se res ne obnašamo ravno prijazno.
Normalnih samskih moških je hudirjevo malo. Predvsem razni mariborčani so, ki pa mislijo, da so center vesolja in da bodo večno v celibatu potem pa se čez čas pod drugim nickom hvalijo, da imajo punco, ampak trdijo, da ženske razpravljamo le o parfumih in filmih… ja takih tipov je na kupe, samo taki nas ne zanimajo.
Veš kaj je problem?
To, da moški ne dajo pravi ženski niti priložnosti, da dokažejo da to ni res.
Res pa je, da to, kar si ti naštel, velja za vsakega egoista, ki laho živi z drugim le, če ima od njega korist, ker tak človek je egoist tudi v ljubezni, kar pomeni, da imam sam sebe najbolj in edino rad.
Ja, Aleks, točno taka je večina moške družbe danes. Sicer bom izpostavil, da se ne štejem med njih. Dostkrat, če smo s kolegi na pijači, se zgodi, da ženka pokliče, ali pa je zmenjen z njo in mora it. In slišim točno take opazke. Ampak težava ni v teh opazkah, mene sploh ne bi motile. Težava je, ker tip, kateremu so namenjene, le tem podleže in raje “zajebe” svojo žensko, kot pa da bi odšel z dvignjeno glavo. Saj tega ne zmore. Ampak ok, niso vsi taki. Jaz vem, da če bi bil dogovorjen s svojo, me noben “stari” kolega ne bi prepričal, naj ostanem, na noben način. “Kdaj drugič stari, tole je bolj pomembno, jaz sem človek besede”.
Forum je zaprt za komentiranje.