Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Dobro, da je ta tema tukaj.
Imam kar nekaj lastnosti, ki privlačijo moške, ampak…. ne vem, če bi mene kateri od teh pritegnil. Tako pravljično pričakujete nekateri vse, da mi pride na misel, da si tisti nabavite kar Ančko. Saj ženske imamo tudi pravo glasanja, ali ne?
Res pa, da mogoče zaradi svoje – ne vem kako naj rečem, ker ni ravno neka močna samozavest, sem pa karakterno močna (za ene težka po karakterju) se moški radi družijo z mano, pogovarjajo, ampak ….. kakšnega poskusa dalje ne izrazi nobeden. (moški bi naj zavohali, katera išče kaj več?! – je to res?)
Ker se sprašujem ali se ne gibljem v pravi družbi, ali pa je z mano res nekaj narobe.

Nate? Zakaj pa nate? Ja, očitno si se že našel v tem :).
Ne, hvala, nisem vneta za tipe, ki se radi hvalijo s tem, da so v športu premagali žensko. To so ponavadi takšni tipi, ki bo slabo igrajo pa potem se morajo proslaviti z zmagami nad ženskami :).

[/quote]

A to kaj name leti? :))

Koliko vidim, te še nobeden ni prišel v rovte pogledat :)))

Drugače pa je že lopar pripravljen na novo sezono. Če bi rada poraz kar pridi :))))[/quote]

pahor, kak je pa tvoj opis?[/quote]
pahor? hahahha ne spravljaj me v smeh, a tebi so všeč ala Pahor tipi? no, potem lahk mene mirno preskočiš::)[/quote]

ne, sam mi je pa pršla na misem neka moška barbika ob tvojem pisanju :))
če bi povzela robija, pol bi loh rekla, da išek kr sam nimaš, ampak dopuščam, da je drugač 🙂

je pa zanimivo, da si intelektualnost omenil za vonjem p….. :))

japkica – lupčkanje je zakon, anede 🙂

Katenjka, seveda, moški izbere, ženska pa odloči. Če je moški pravi, itak nima veliko prostora za odločat se. LAhko samo zavlačuje zaradi svoje negotovosti. 🙂
No, opiši mi še razlike med negotovim in ne samozavestnim človekom. A samozavesten pa kar avtomatsko pomeni, da je samovšečen? se pravi, da je samozavest in nesamozavest po tvoji logiki negativna lastnost. Po tem lahko sklepam, da so zate vsi ljudje negativni v nekem smislu. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

JA! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

JA! :)[/quote]

takoj 50 točk dobi, če ve kako se to lepo dela :))))

takoj 50 točk dobi, če ve kako se to lepo dela :))))[/quote]

Aha. Ampak to je stvar občutka, to so stvari, ki se jih ne da natrenirat. 😉

Pa veš kaj?! Vonj je tudi pomemben. Se kar strinjam z Maom… :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa veš kaj?! Vonj je tudi pomemben. Se kar strinjam z Maom… :)))[/quote]

učenje absolutno odpade. al ve zakaj se gre al pa nikol ne ugotovi…

vonj ja, ampak mao je imel veliko zahtev in hecen vrstni red :))

Pa veš kaj?! Vonj je tudi pomemben. Se kar strinjam z Maom… :)))[/quote]

učenje absolutno odpade. al ve zakaj se gre al pa nikol ne ugotovi…

vonj ja, ampak mao je imel veliko zahtev in hecen vrstni red :))[/quote]

Hmmm, meni se ne zdi tako zelo zahteven. Ljudje smo dejansko vizualna bitja, pa priznamo ali ne. Pa nekako se mi zdi, da vrstni red ni bil napisan po prioritetni listi pomembnosti, temveč je le začel nekje…

pri joških ja hahaaaa, mater kakšno naklučje anede

ni naklučij – što na umu, to na drumu,,,,

A tako, pol imaš raje takšne, ki ti bodo popuščali ker si ženska. Copatarje :))))

Kolk pik pa je možnih pri tebi? 100? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolk pik pa je možnih pri tebi? 100? :)[/quote]

itak nisi samski, zato nej te nikar ne zanima preveč :))

tkole ti bom rekla – če se ne poljublja dobro, vse ostalo ziher odpade, če se pa dobro poljublja pa ni rečeno, da bo tut ostalo

bo?

Ti ti!! Začel je pri laseh! Ti pa samo tisto vidiš, kar je tvoj adut! :)))))

Kolk pik pa je možnih pri tebi? 100? :)[/quote]

itak nisi samski, zato nej te nikar ne zanima preveč :))

tkole ti bom rekla – če se ne poljublja dobro, vse ostalo ziher odpade, če se pa dobro poljublja pa ni rečeno, da bo tut ostalo

bo?[/quote]

Pod to se tud jaz podpišem. :))

Jaz imam raje takšne, ki tekmujejo s sebi enakimi. Ti pa verjetno najbolj ponosno slaviš, če premagaš kakega začetnika, a ne? Bravo, res si pravi dec.

A tako, pol imaš raje takšne, ki ti bodo popuščali ker si ženska. Copatarje :))))[/quote]

Ti ti!! Začel je pri laseh! Ti pa samo tisto vidiš, kar je tvoj adut! :)))))[/quote]

hahaaaaaaa ja lase sem pa res spregledala 🙂
mam tut lase, sicer manj od poletja..

Ti ti!! Začel je pri laseh! Ti pa samo tisto vidiš, kar je tvoj adut! :)))))[/quote]

hahaaaaaaa ja lase sem pa res spregledala 🙂
mam tut lase, sicer manj od poletja..[/quote]

No, meni je najbolj tisto z rokami in prsti padlo v oko, pa vonj seveda. 🙂
Pa to… da prizna, da je ženska lepota dejstvo. E. :)))

V bistvu moj status pri tem vprašanju sploh ni pomemben. Gotovo zanima še koga drugega, tako da se nič ne izmikaj vprašanju.
Tole kar si povedala… a veš da za moške velja enako. 😉

za večino moških je pomembno, da še toplo lula, taki ki se ozirate na poljubljanje ste pa komplicirani primerki moškega spola in kr se mene tiče zelo zaželeni

Ampak to je stvar okusa. Filozofiranje ne bo dovolj. 🙂

Ni problem. Bomo se že postavili v vrsto in počakali. 🙂

Zakaj pa komplicirani ?

V bistvu moj status pri tem vprašanju sploh ni pomemben. Gotovo zanima še koga drugega, tako da se nič ne izmikaj vprašanju.
Tole kar si povedala… a veš da za moške velja enako. ;)[/quote]

Jst vem. :)))

A tako, pol imaš raje takšne, ki ti bodo popuščali ker si ženska. Copatarje :))))[/quote][/quote]

Hehehe ti pa res nimaš pojma kako funkcionirajo moški in tudi pri ugibanju karakterjev brcaš v temo.
Pravi moški bo vedno želel igrati z boljšim od sebe!!!
In grem stavit, da ne veš zakaj je tako :))

Ampak to je stvar okusa. Filozofiranje ne bo dovolj. 🙂

Ni problem. Bomo se že postavili v vrsto in počakali. 🙂

Zakaj pa komplicirani ?[/quote]

si samski že dones al kako :)?? dobro jutro 🙂

razumejo nekomplicirani moški zakaj je tko….

neki hecnega prebrala dones:

Reklamni slogan Turističkog Saveza Srbije:

2012. godine treba da bude kraj sveta.
Ako hočes da preživiš, dodji u Srbiju.
Mi kasnimo oko 30 godina…

Ti si mi obljubljal poraz. Nisem jaz tebe izzivala, ampak ti si mi obljubljal, da me boš porazil.
Res pravi dec, ki se hvali kako bo porazil začetnico :). vsaka ti čast :), super zmaga, če premagaš nekoga, ki sploh ne zna igrat :). Pa če se prav spomnim to ni prvič, da me izzivaš in mi obljubljaš poraz pri igri, če se prav spomnim gre za tenis?
Ja, se strinjam, da pravi moški želi igrat z boljšim od sebe, ampak ti pa sanjaš o zmagi nad osebo, ki je še slabša kot začetnica. Torej si sam jasno povedal, da nisi pravi dec :). To si si sam povedal, lepo, da si tako odkrit :).

[/quote]

Hehehe ti pa res nimaš pojma kako funkcionirajo moški in tudi pri ugibanju karakterjev brcaš v temo.
Pravi moški bo vedno želel igrati z boljšim od sebe!!!
In grem stavit, da ne veš zakaj je tako :))[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close