Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

Moški, kaj je za vas pomeni pojem lepa ženska?

in kakšne veze ima tole tvoje vprašanje v zvezi z naslovom…kaj je za vas lepa ženska ????
te motijo habsburžani ali ime ??

in kakšne veze ima tole tvoje vprašanje v zvezi z naslovom…kaj je za vas lepa ženska ????
te motijo habsburžani ali ime ??[/quote]

nč od tega jo ne moti, samo opaža, ker je brihtna punca

za metulko
odvetniška družba čeferin :))

Madona, pa tud že vsako debato sprevržete v neko flirtanje. Čeprav ženske je prav zabavno opazovat pri tem, moram priznat. 😛

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pomlad je no :)) pa tut kadar je jesen, zima in poletje je tko :))

Jaooo babe… idealen moški za vas je ženska!! Samo vam spet ne bo prav, ker bo preveč vrtela… :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ampak tisto trditev je sproduciral ženski karakter, do katerega še sploh nismo prišli…:)
Oziroma naj ne bi prišli, saj je itak problem v moških…Le zakaj bi se ukvarjali z ženskim karakterjem. :)[/quote]

kokerkol že – men bi bla duša na mestu, da bi saj dva sparili tle gor, pa da ni sam teorija na delu :))))[/quote]
Včasih se sprašujem, zakaj nisem bližje Ljubljani, da bi vas prišel pogledat. Vas samske mislim…Potem mi bi postalo veliko bolj jasno ali so res moški takšni bedaki ali loleki, da vam ne upajo pristopiti in s tem zamujajo čudovito priložnost…Ali pa vam ne pristopijo, ker si tega ne želijo….
Kot pravim, o tem ne bom sodil, ker ne poznam resnice…Samo firbec me daje…:)

kokerkol že – men bi bla duša na mestu, da bi saj dva sparili tle gor, pa da ni sam teorija na delu :))))[/quote]
Včasih se sprašujem, zakaj nisem bližje Ljubljani, da bi vas prišel pogledat. Vas samske mislim…Potem mi bi postalo veliko bolj jasno ali so res moški takšni bedaki ali loleki, da vam ne upajo pristopiti in s tem zamujajo čudovito priložnost…Ali pa vam ne pristopijo, ker si tega ne želijo….
Kot pravim, o tem ne bom sodil, ker ne poznam resnice…Samo firbec me daje…:)[/quote]

ti kr povej kam pridemo v avstralijo :)) al od kje si, da si tok daleč oz tok brez volje hahaaaaaa

Nismo samo Ljubljančanke 🙂
Sem pa opazila, da je pristop Ljubljančanov tak: vpraša, če se dobiva, ampak seveda v LJ, ker on pa ne bo hodil kam drugam :), zaradi ene ženske že ne. Podobno velja za moške iz ostalih večjih krajev, da pričakujejo, da bomo ženske prevozile po Slovenije, da se bomo dobile z njimi 🙂

Kot pravim, o tem ne bom sodil, ker ne poznam resnice…Samo firbec me daje…:)[/quote]

Ti, ki jim je za zmenek škoda bencina in pričakujejo, da bo ženska prišla k njim, bodo še dolgo samski.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Imam ista opažanja.
Ne vem, zakaj bi bilo katero mesto pomembnejše od drugih.

Tako daleč na jug pa res ne….:) Malo manj….

A da so tudi Ljubaljančanke in ženske iz drugih večjih krajev tudi take, da mislijo, da je njihov ‘velik’ kraj najpomembnejšji 🙂

Imam ista opažanja.
Ne vem, zakaj bi bilo katero mesto pomembnejše od drugih.

Tako daleč na jug pa res ne….:) Malo manj….[/quote]

Se strinjam. Ko sem to še sam delal, je to bilo zato, ker sem bil preveč negotov vase in sem čakal, da bo ženska pokazal interes za mene, namesto obratno. Seveda ona ga mora pokazat, ampak moški pa mora vodit igro, vztrajno in s potrpljenjem. Pač, vedet mora, kje mu je cilj oziroma želja in nardit za to vse, da ga doseže. To pa ne pomeni, da se mora pretvarjat in govorit o stvareh, v katere ne verjame. Ampak ravno obratno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. Ko sem to še sam delal, je to bilo zato, ker sem bil preveč negotov vase in sem čakal, da bo ženska pokazal interes za mene, namesto obratno. Seveda ona ga mora pokazat, ampak moški pa mora vodit igro, vztrajno in s potrpljenjem. Pač, vedet mora, kje mu je cilj oziroma želja in nardit za to vse, da ga doseže. To pa ne pomeni, da se mora pretvarjat in govorit o stvareh, v katere ne verjame. Ampak ravno obratno.[/quote]

joj marko, kako lepoooooooooo

fantje, dejte si tole lepo prosim prebrat – večkrat in pol tut delajte tako………..

te motijo habsburžani ali ime ??[/quote]

nč od tega jo ne moti, samo opaža, ker je brihtna punca

za metulko
odvetniška družba čeferin :))[/quote]

Kakor da so pa vsi ostali odgovori strogo v smislu teme …

Hvala Čeferinova Aleksandra.

Se strinjam. Ko sem to še sam delal, je to bilo zato, ker sem bil preveč negotov vase in sem čakal, da bo ženska pokazal interes za mene, namesto obratno. Seveda ona ga mora pokazat, ampak moški pa mora vodit igro, vztrajno in s potrpljenjem. Pač, vedet mora, kje mu je cilj oziroma želja in nardit za to vse, da ga doseže. To pa ne pomeni, da se mora pretvarjat in govorit o stvareh, v katere ne verjame. Ampak ravno obratno.[/quote]

joj marko, kako lepoooooooooo

fantje, dejte si tole lepo prosim prebrat – večkrat in pol tut delajte tako………..[/quote]
Saj sem delal tako. Meni razdalja ni bila ovira.
Če bi iskal le v domačem, bližnjem kraju, bi še dandanes verjetno bil nedolžen…:)

Kje pa je bla pol ovira Robi? 🙂

ženska lepota je dejstvo, to ni pojem, kot moškega me najprej pritegne, če začnema na fizičnem nivoju, dolžina las, nato velikost prsi in riti, ter razmerje med višino in širino, nato boki,ravno prav široki, roke, predvsem prsti, če se ji približam na več kot pol metra pa, vonj ko pristaneva v postelji pa predvsem vonj njene kože med ljubljenjem ter, vonj njene pi…; na intelektualnem nivoju pa, da zna razmišljat s svojo glavo, da je samostojna in da se zna pogovarjat o vsakdanjih rečeh…

ženska lepota je dejstvo, to ni pojem, kot moškega me najprej pritegne, če začnema na fizičnem nivoju, dolžina las, nato velikost prsi in riti, ter razmerje med višino in širino, nato boki,ravno prav široki, roke, predvsem prsti, če se ji približam na več kot pol metra pa, vonj ko pristaneva v postelji pa predvsem vonj njene kože med ljubljenjem ter, vonj njene pi…; na intelektualnem nivoju pa, da zna razmišljat s svojo glavo, da je samostojna in da se zna pogovarjat o vsakdanjih rečeh…[/quote]

Še bolj izvrstno kot von Schultz.

Kje to iščeš in kje najdeš takšne biserke:) ?

ženska lepota je dejstvo, to ni pojem, kot moškega me najprej pritegne, če začnema na fizičnem nivoju, dolžina las, nato velikost prsi in riti, ter razmerje med višino in širino, nato boki,ravno prav široki, roke, predvsem prsti, če se ji približam na več kot pol metra pa, vonj ko pristaneva v postelji pa predvsem vonj njene kože med ljubljenjem ter, vonj njene pi…; na intelektualnem nivoju pa, da zna razmišljat s svojo glavo, da je samostojna in da se zna pogovarjat o vsakdanjih rečeh…[/quote]

pahor, kak je pa tvoj opis?

Nekaj časa traja, da najdeš ta pravo osebo. Ali ni bila ona zame ta prava ali pa jaz za njo.
S tem, ko iščeš na širšem območju si povečaš možnosti, da najdeš primerno osebo.

pahor, kak je pa tvoj opis?[/quote]
pahor? hahahha ne spravljaj me v smeh, a tebi so všeč ala Pahor tipi? no, potem lahk mene mirno preskočiš::)

Definitivno me odbije, če je ženska naličena, če je prevzetna…, če kadi, pije….
Všeč so mi preproste, naravne, s primerno težo, da je možno se z njo pogovarjati še kaj drugega, kot le o vremenu….Pa da nima dveh levih rok…:)

Hmmm, tu manjka samo še to, da se mora znati čutno poljubljati… 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kot pravim, o tem ne bom sodil, ker ne poznam resnice…Samo firbec me daje…:)[/quote][/quote]

A to kaj name leti? :))

Koliko vidim, te še nobeden ni prišel v rovte pogledat :)))

Drugače pa je že lopar pripravljen na novo sezono. Če bi rada poraz kar pridi :))))

A ni tako, da mora moški pokazat interes, ženska se pa potem odloči?
Problem moških je, ( no saj tudi žensk) če so negotovi vase. Ne toliko, če so nesamozavestni. To dvoje ni isto. Jaz ne bi bila z nekim samozavestnežem, po možnosti še samovšečnim…ampak z negotovim človekom živeti… je pa tudi no… težko težko…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close