Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Problem je v tem, ker ko osvojiš vrh, hočeš na DRUGEGA , in če je vrh prispodoba za žensko oz. zvezo, to nikakor ne pije vode, ker to pomeni da pustiš VRH (ŽENSKO!) tam in greš na drugega…. aja ne zdaj si boš izmislil nekaj drugega in boš vrh odpeljal s sabo 🙂
Ah ja, hopeless mental case bi rekli Američani ;)[/quote]
Vrh ni prispodoba za žensko. Vrh je prispodoba za tvoj cilj. Ok, zate vem, da je ženska le eden od vrhov. :)[/quote]
Govora je bilo o ženskah, kot o cilju v kontekstu, torej se ne izmikaj, dobro veš o čem točno si postavil analogijo in na kaj se je navezovala moja analogija………
Ciljev je več, govora je tukaj samo o ženskah, zakaj se sprenevedaš…..
Vrh ni prispodoba za žensko. Vrh je prispodoba za tvoj cilj. Ok, zate vem, da je ženska le eden od vrhov. :)[/quote]
Govora je bilo o ženskah, kot o cilju v kontekstu, torej se ne izmikaj, dobro veš o čem točno si postavil analogijo in na kaj se je navezovala moja analogija………
Ciljev je več, govora je tukaj samo o ženskah, zakaj se sprenevedaš…..[/quote]
Ja saj, če je osvojiti žensko cilj, potem je res tako. Kar sem želel povedat je to, da eni odnehajo pod vsakim vrhom, ga ne osvojijo, ker pač ne vidijo smisla. A imajo se za največje hribolazce. 🙂
Odvisno kaj je vrh…… če smatraš za vrh pri osvojitvi ženske to, da lahko ob njej piješ čaj in ješ njeno pecivo ali kuhanje (da ne bom rekel piškote!) potem marsikdo res obupa, če pa je vrh da si z njo intimen, potem pa je marsikdo bistveno boljši in večji hribolazec od tebe, mene in še marsikoga, ki tu proba debatirat.
Dvomim da je večini moških prostovoljni vrh tisto prvo, prej zasilni ker drugače ne dobijo ne enega ne drugega…
Glej ga, kako me bo posolal o zenskah. Kaj vse on ve… ooo:)
In kaksne to jaz izbiram, gospod podezeljski zupnik? A to tudi ves? Kaj mislis, gospod zupnik, koliko devic sem dal ze skozi? A je pri tebi na vasi to se vedno na ceni? Pazi, gospod zupnik, da se ti ne bo svet sesul. Se tanajbolj resne device me imajo raje od tebe. Ni za verjet, a ne?[/quote]
Pa dobro, saj ni važno kakšne so, važno je bolj to, kako ti z njimi ravnaš. A bi zdaj rad povedal, da so tvoj boljše od drugih. Če so tako dobre, potem pa obdrži eno a ne, ne pa da na vsaki najdeš neke napake.[/quote]
Saj vidva s matjazkom bi vecino mojih res zaprosila. Samo kaj ko so punce out-of-your-league… 😉
Ciljev je več, govora je tukaj samo o ženskah, zakaj se sprenevedaš…..[/quote]
Ja saj, če je osvojiti žensko cilj, potem je res tako. Kar sem želel povedat je to, da eni odnehajo pod vsakim vrhom, ga ne osvojijo, ker pač ne vidijo smisla. A imajo se za največje hribolazce. :)[/quote]
Problem imate le forumski resnezi, ki ste se zaradi problemov z lastno samopodobo samoprepricali v vam sprejemnljivo projekcijo ljudi kot sem jaz.
Odvisno kaj je vrh…… če smatraš za vrh pri osvojitvi ženske to, da lahko ob njej piješ čaj in ješ njeno pecivo ali kuhanje (da ne bom rekel piškote!) potem marsikdo res obupa, če pa je vrh da si z njo intimen, potem pa je marsikdo bistveno boljši in večji hribolazec od tebe, mene in še marsikoga, ki tu proba debatirat.
Dvomim da je večini moških prostovoljni vrh tisto prvo, prej zasilni ker drugače ne dobijo ne enega ne drugega…[/quote]
Ej, piškoti mi najbolj teknejo malo za tem, ko sem intimen. Torej na vrhu. 🙂
Meni se bolj zdi, da so te “tvoje” bolj out-of-your-league, če imajo še vedno napake. 🙂
Zame ženske niso splošen pojem, v tvojem svetu so pač vse iste, zato ne morem napisati, da nudim ženskam, kar jim ti ne, seveda jim ne, ker žensk imaš več tipov, tako da en ključ ne odpira vseh vrat. 🙂 S takšnimi ženskami jaz sploh v kontakt ne bi prišel, kakor jih ti izbiraš, ker se že v štartu ne bi razumel oz. mi ne bi bile privlačne ne glede na zunanjost. In podobno lahko opaziš zase, že tu na MONu bi bil tvoj izkupiček ničen. 😀 ‘Jebačev’ lahko dobi ženska koliko hoče in kakršne koli hoče, ne glede na njeno starost iz izgled – in takše jih, ti si pač tam en petdeseti mogoče… :))[/quote]
Glej ga, kako me bo posolal o zenskah. Kaj vse on ve… ooo:)
In kaksne to jaz izbiram, gospod podezeljski zupnik? A to tudi ves? Kaj mislis, gospod zupnik, koliko devic sem dal ze skozi? A je pri tebi na vasi to se vedno na ceni? Pazi, gospod zupnik, da se ti ne bo svet sesul. Se tanajbolj resne device me imajo raje od tebe. Ni za verjet, a ne?[/quote]
Menda so bile te ženske vsakemu device, ki si jih ti imel, ker so imele kratkotrajni spomin. 😀
Dater, koliko Slovenk lahko nažicaš s takšnim vrednotenjem in stališči, kot jih imaš sedaj, da te že ne prokoži na kilometer? 🙂 V USA in v svetu, kjer se ti giblješ, je to mnogo, mnogo, mnogo lažje, kajne, so “bolj odprte”, sploh če imaš malo kaj pod palcem. Saj ti ne oporekam, da ne poznaš tega slednjega tipa žensk, ampak vse druge, ki pa ne dajo zlahka vsakemu bimbotu, si pa okarakteriziral za ‘bitches’. 😀
Torej kaj hitro prideva do zaključka, da je tvoje poznavanje žensk omejeno na tiste, ki dajo in tiste, ki ne dajo – to je tunelski pogled. haha :))))
matjazko, samo VSAK moški na Svetu ima ženske v teh dveh skupinah (v grobem) al dajo al pa ne dajo…………………….. al pa jih ne pozna…… torej tri skupine da zajamemo vse
Bi bil presenečen kolko žensk v SLO je tudi in predvsem money lovers da ne rečem kaj hujšega……. ampak je treba it spet malo dalj kot samo v tisti vasi, tam ti res nobena ne bo razširla za 50€ ker ve da boš vsem povedal in bo cela vas vedla v 24 urah če ne še prej!
Ja saj, enako okarakterizira drugi pol, vse druge ženske za ”lahke” …………
Meni se bolj zdi, da so te “tvoje” bolj out-of-your-league, če imajo še vedno napake. :)[/quote]
Po stari navadi duhovicis. Pa se to slabo.
Ravno za to gre. To, kar je za vaju predobro, se mi se vedno zdi preslabo za dolgorocno vezati.[/quote]
Za mene predobro? Pa po moje je tako, da vsak dobi to, kar si zasluži. Meni se zdi ravno prav dobra. Če pa postane predobra, pa jo moram bremzat, da je pošteno. :)) To, kar pa je zate dobro, boš moral pa še sam spoznat. Pa ne glej po moji, išči drugje. 😉
Cesa ne poves, matjazko? Le Slovenke so “krepostne”, vse druge pa kar na lepe oke dajo.
Tvoja lokalna krepostnica seveda ne bo sla z nekim frajerjem, ce jo je strah, da bo cela vas za to zvedela. Ampak, pomisli, kaj pa ce ga sreca na, recimo temu, sluzbenem potovanju, kjer je nihce ne pozna?
Si predstavljas? Tip na cisto nekem drugem nivoju kot sovascani. Ona potrebna kot sahara vode. Cisto druga pesem…
Po vrnitvi v vas bo igrala se vecjo krepostnico. Med tem, ko bo za vascane nedostopna devica, pa bo frajerja zasipavala z vrocimi sporocilci in cakala na priloznost za ponovno srecanje.
Naslednjic si morebiti vzame kar dopust, bliznjim pa zaradi ohranjanja laznega imidza natvezi kaksno zgodbo.
To ni teorija. To je praksa iz resnicnega zivljenja.
Jaz ti iz prve roke povem, da te tvoje krepostne kmetice postanejo za tvoja merila prvovrstne razuzdanke že, ko gredo od doma študirat v MB ali LJ, kar se njim že zdi beli svet. Kako se jim šele utrga na kakšnem absolventu. A kaj bi ti o tem vedel, tega nočeš vedeti…
Sej ti ne veš, kako Dater peca ženske. On tukaj nobene ne peca, samo direkt razlaga svoja stališča. Tipi, kot je Dater, znajo svoj pristop v živo tako prikazati, da se ženskam ne zdi, da so lahke, ker gredo z njimi.
Jaz ti iz prve roke povem, da te tvoje krepostne kmetice postanejo za tvoja merila prvovrstne razuzdanke že, ko gredo od doma študirat v MB ali LJ, kar se njim že zdi beli svet. Kako se jim šele utrga na kakšnem absolventu. A kaj bi ti o tem vedel, tega nočeš vedeti…
Sej ti ne veš, kako Dater peca ženske. On tukaj nobene ne peca, samo direkt razlaga svoja stališča. Tipi, kot je Dater, znajo svoj pristop v živo tako prikazati, da se ženskam ne zdi, da so lahke, ker gredo z njimi.[/quote]
Dozdeva se mi da včasih ženske rabijo samo malo racionalizacije v stilu “Kar zgodilo se je…” da nimajo same pri sebi občutka da so lahke.
Zato pa tista zlata:
“What do women want?”
“Who cares!”
Vsaka baba je lahka. Stvar je samo v tem, d ajo znaš ustrezno nablefirat. Take, kot je tale Fiška, jaz polagam za šalo. Če bi jaz njo pecal v živo, ne bi imela pojma, da sem nekakšen resnicoljub iz nekega čveka in padla bi ko smreka, kot večina žensk, ki se jih lotim.
pecanje bab je umetnost, kot vse drugo, nič ne pride čez noč in če znaš, pač znaš.
Kar rečem to drži. Kolk daleč si že prišel? Hoja v sanjah ne šteje. Vem, da iščeš neko konstruktivno, smiselno razlago, ampak ne moreš povsod opravičevati svojega zblojenega stanja. O ženskah nimaš pojma. Lahko se posvetiš drevesom, ptičem, samo žensk se izogibaj (v kolikor že same tega ne storijo, ker si gnjavator prve kategorije). Težak po domače.
Forum je zaprt za komentiranje.