Moški izgovori, verjeti ali iti naprej
Če mu zadpšča biti samo to, potem sploh ni problema. Večni problem obližev je, da jih več ne potebujemo, ko se rana zaceli.[/quote]
Huje je, ko ga človek nima, pa ga krvavo potrebuje. 🙂
Če mu zadpšča biti samo to, potem sploh ni problema. Večni problem obližev je, da jih več ne potebujemo, ko se rana zaceli.[/quote]
Drži! Dober komentar. Saj pravim, vsak je za eno obdobje v življenju. Kot 20 letnica bi sigurno poklica EB in z njim žurala in norela, ob razočaranju bi imela Markca, da me potolaži, če bi se mi “zaluštalo” high občutka, bi z Marihuanco enga pokadila in se pogovarjala o filozofskih stvareh – beri smislu življenja. Za kaj več pa na tem forumu žal ni materiala.[/quote]
Tudi z materialom izven foruma ponavadi ni kaj dosti drugače. Ali pa se tisti flajšter obdrži, ker “ne veš kdaj še prav pride in so vsi flajštri enaki ter posledično itak nič ne prebereš” 🙂
emmm … sama se tiščiš v to, da jih dobiš tako in tja, kamor nastaviš ☺[/quote]
Tvoj komentar (takšen ali drugačen) me ne bo odbil, da ne bi napisala kar mislim. Ne rabim ti bit všeč. Čemu? Čeprav v RL bo ti bila, še preveč. Izivam te, da odpreš eno pametno temo za diskutirat, pa da te vidimo, če znaš res tako argumentirat stvari.[/quote]
a je še moderirano??
pa toliko sem natipkal v odgovor
Huje je, ko ga človek nima, pa ga krvavo potrebuje. :)[/quote]
Si pa rane sam zližeš. Kaj je to problem?[/quote]
Probaj si polizat rano na komolcu pa mi povej, če je. 🙂
emmm … sama se tiščiš v to, da jih dobiš tako in tja, kamor nastaviš ☺[/quote]
Tvoj komentar (takšen ali drugačen) me ne bo odbil, da ne bi napisala kar mislim. Ne rabim ti bit všeč. Čemu? Čeprav v RL bo ti bila, še preveč. Izivam te, da odpreš eno pametno temo za diskutirat, pa da te vidimo, če znaš res tako argumentirat stvari.[/quote]
za realo me pingni na diskretenslo@gmail.com
odpiranje tem: lahko poiščeš tukaj … pod tem ali pod N.M-3.w (brez pik)
lahko pa poguglaš za mojim remek delom: Izgnani iz Raja – Izbrano ljudstvo
Dater, bolj preprostim moškim (kramp varianta 😀 ) je zadovoljivo spoznavanje žensk le preko spolnih stikov. 😀
In kramp se najbolje dopolnjuje s katerim ženskim delovnim orodjem?
Z lopato. In ne gre ti izpodbijati dejstva, da si veliki poznavalec lopat. :)))
Recimo kakšno bolj prefinjeno jedilno orodje, kot je žlica, ne more kopati jam s krampi, če ni za to namenjeno. 😀
Žlice in krampa ne boš nikoli videl skupaj, kramp je za v ropotarnico, lepo zloščena žlica spada v kuhinjski predal.
In kramp ne more razumeti žlice, ker se najbolje dopolnjuje z lopatami, s katero skupno rijeta blatu. 😀
Dater, bolj preprostim moškim (kramp varianta 😀 ) je zadovoljivo spoznavanje žensk le preko spolnih stikov. 😀
Recimo kakšno bolj prefinjeno jedilno orodje, kot je žlica, ne more kopati jam s krampi, če ni za to namenjeno. 😀
Žlice in krampa ne boš nikoli videl skupaj, kramp je za v ropotarnico, lepo zloščena žlica spada v kuhinjski predal.
In kramp ne more razumeti žlice, ker se najbolje dopolnjuje z lopatami, s katero skupno rijeta blatu. :D[/quote]
ni važno kakšno je orodje — cilj doseže desc z voljo, predanostjo do svojega opravka, ciljno usmerjen, nepopustljiv …
Tvoj prijazen in neskodljiv fant je osladen anal intruder brez lastnega zivljenja. Po 10 ur dnevno se s komentarji prilizuje monam, ob tem pa na finjaka podjebava vse, ki ne skrivajo, da njihovo zivljenje odstopa od njegove “idealnosti”. Ta tip bo s taksnim nacinom komuniciranja skozi leta zafural tudi svojo zvezo, ker iz svoje koze ne more. Pa tako dober fant je bil, bo rekla okolica, punca pa ga zivega ne bo mogla videti.
Okay! Pac ti je blizu. Ti ze ves zakaj. Napisi kaj in gotovo ti bo naklonil svojo “pozornost”. Jaz je ne potrebujem. Kar se mene tice, gre za nadlezno muho. Ko jo vidis, zamahnes, in mahas dokler te ne pusti na miru. Ti pa raje s prstom kazes na “vase zagledane egoiste”, ker muhe ne prepoznas.
za realo me pingni na diskretenslo@gmail.com
odpiranje tem: lahko poiščeš tukaj … pod tem ali pod N.M-3.w (brez pik)
lahko pa poguglaš za mojim remek delom: Izgnani iz Raja – Izbrano ljudstvo[/quote]
no toliko o tebi
moj mail še nima tvoje pošte … da pa si bila tukaj je pa vidno v drugi temi 🙂
In kramp ne more razumeti žlice, ker se najbolje dopolnjuje z lopatami, s katero skupno rijeta blatu. :D[/quote]
No, Gazela, to je pa se drugi neskodljivi prijaznes foruma. A ni prav prisrcen? Kako prijazno pove, da se ima za superiornega. Zakaj ze? Aja, ker njegova neskodljivo prijazna dusa ne more prenesti misli, da je moski, ki pri zenskah zanje neprimerno vec uspeha kot on, enostavno vsestransko kvalitetnejsi od njega.
Kaj je uspeh? Ti razmišljaš iz izrazito ‘ego-centralističe pozicije’ – enojno točkaste ali narcisistične vase samozagledane perspektive, ki nima dimenzij ne v širino in ne v globino, če si samo TI, da bi si znal predstavljati 3-dimenzionalni koordinatni sistem, kjer je neskončno točk (gledišč, osebnih perspektiv), zato tudi pač srečuješ sebi primerne ženske, ki so, kot rečemo – “na isti valovni dolžini”, in kolebaš pač na isti točki s podobnimi osebami, tvoja stvarnost se ne spreminja.
Uspeh enačiti s število spolnih stikov je iz moje perspektive izjemno vulgarno, ker v svojem koordinatnem sistemu se srečujem z ženskami oz. jih izbiram, ki imajo svojo ceno, ki jih cenim, spoštujem, se rad pogovarjam itd. – glede na tvoje omejitve moram verjetno spet posebej poudariti, da to ne rabijo biti ženske, ki jih ovrednotim zgolj iz 1 perspektive spet – kot spolne partnerje, kakor je to slučaj pri tebi, prijateljice to sploh ne rabijo biti. Neandertalec tudi ne bi imel težav spati z X ženskami, če bi mu dale. :))) No, ampak Neandertalec je s tem zadovoljen, da ima na mizi kračo in ženske. In takšme Neandertalce včasih zbega, ko mimo prikoraka Homo sapiens ali misleči človek, ki ima še čustvene potrebe, intelektualne pri zbližanju z nasprotnim spolom – ker nima kapacitete tega razumeti…. 😀 Tako da ne pričakujem razumevanja s tvoje strani… hahaha 😀
Kere gluposti ti pribijaš matjažko……….
Uspeh je to da živiš kot si želiš ali pa vsaj čim bližje temu……… če je tebi uspeh da se z žensko pogovarjaš potem naj bo tako……
Bistven je input in output!
Kaj je najhuje je, da si povedal dosti smiselnosti, samo da je ravno obrnjeno, Dater je tisti ki jemlje iz večih koordinatnih točk(perspektive), ti pa iz samo ene, torej ”resne” zveze………….
Razlika med tabo in Daterjem (in tudi mano) je v tem, da ti razumeš samo eno pot v medosebnem (intimnem) odnosu, torej mora biti tako in tako in tako, vzet je treba osebo tako in tako in tako…… kot po alinejah…. načitano iz knjige in teoretiziranja ter lastnega sanjarjenja ob samskih večerih………..
Medtem ko bi Dater eno položo in je potem nikol več ne poklical, nato eno položo in se z njo družil še 3 mesece, nato se z eno družil kakšen teden pred prvim seksom, ti sanjaš kako bi edino bilo prav in kako je njegova perspektiva enodimenzionalna, tvoja pa več………. ampak doživi pa on več………..
Izmed vseh razlik pa je bistvena razlika v tem, da osebe kot so Dater, Spider, marihuanca, jaz ipd. je v tem, da mi vemo potegnit črto zelo hitro, če ocenimo ali uvidimo, da ”zveza” oz. druženje nima pozitivnih učinkov za nas ampak negativne….. pač se ne ”borimo” oz prilagajamo po vaše, pa ne zato ker ne zmoremo, ampak predvsem zato ker ne vidimo smisla, in input preseže output……..
To je tako, kot da bi fural biznis ki vsak mesec prinaša izgubo, oz. bi moral delat 14ur dnevno, da bi si lahko konec meseca izplačal minimalko ker bi dovolj naredo, nima smisla, ker je input prevelik proti outputu……
Torej tako nekako, kot da bi se ves zagnan s polno opremo (s katero prideš skoraj na Mount Everest) odločil osvojit vrh Triglava in se potem, ko prideš na Kredarico, odločiš, da nima več smisla do vrha. Pa ne, ker ne zmoreš seveda, pač pa, ker ne vidiš smisla. In potem najdeš smisel v tem, da se posmehuješ tistim, ki hodijo kar naprej na vrh v kratkih hlačah, medtem ko imaš ti doma vso opremo za osvojit Mount Everest. 🙂
Matkič
A večih ? Seksualna je samo 1!
Čustvena odpade, če moški žensko poseksa in adijo. Enako seveda velja za takšno žensko, dobi penis, in to je to. 🙂
Intelektualna tudi odpade pri ljudeh, ki so materialisti, filozofsko, psihološko ali teološko razglabljanje je za njih potrata časa, ker jih to ne zanima, so pa izjeme, ki kažejo za interes za stvarno znanost (biologija, fizika,…)….
Torej tako nekako, kot da bi se ves zagnan s polno opremo (s katero prideš skoraj na Mount Everest) odločil osvojit vrh Triglava in se potem, ko prideš na Kredarico, odločiš, da nima več smisla do vrha. Pa ne, ker ne zmoreš seveda, pač pa, ker ne vidiš smisla. In potem najdeš smisel v tem, da se posmehuješ tistim, ki hodijo kar naprej na vrh v kratkih hlačah, medtem ko imaš ti doma vso opremo za osvojit Mount Everest. :)[/quote]
Napačna analogija, pravilna bi bila:
Da prideš na Triglav z vso opremo, hitreje kot marsikdo drug, potem pa greš nazaj dol in se iz ”toplega” udobja posmehuješ tistim ki grejo na Donačko in se tam hvalijo kako vztrajajo dnevno hodit na Donačko (se prilagajajo) medtem ko greš ti enkrat na Donačko Ko njih tam ni (aka Spider) enkrat na Triglav in tako dalje……… vidiš vse dobre dele, slabe (torej po domače sadomazohizem) pa izpustiš, ker veš da je življenje prekratko in samo po sebi prekruto, da bi si ga dodatno sam oteževal, če ni treba, medtem ko nekateri to počnejo in se (smešno) zaradi tega imajo za nevem kaj dobrega 🙂
Da niti ne omenjam kako glupo primerjavo si dal: Keri hribolazec(iz društev in registrirancev glede take dejavnosti, ne rekreativcev) pa gre samo na en hrib(žensko) in tam ostane večno…. Marko Marko, vsaj pomisli drugič prosim!
Skupaj z Markotom lahko se naprej natolcujeta o vajini alpinisticni superiornosti, lol, ob aplaudiranju po vecini osamljenih in zagrenjenih monovk s podobnimi sanjami, seveda. Samoprepricani, da je partnersko zivljenje nekega dejterja omejeno na seksualno telovadbo. Matjazko, saj bo, samo eno zdravo marijo mi zmoli.
Zame ženske niso splošen pojem, v tvojem svetu so pač vse iste, zato ne morem napisati, da nudim ženskam, kar jim ti ne, seveda jim ne, ker žensk imaš več tipov, tako da en ključ ne odpira vseh vrat. 🙂 S takšnimi ženskami jaz sploh v kontakt ne bi prišel, kakor jih ti izbiraš, ker se že v štartu ne bi razumel oz. mi ne bi bile privlačne ne glede na zunanjost. In podobno lahko opaziš zase, že tu na MONu bi bil tvoj izkupiček ničen. 😀 ‘Jebačev’ lahko dobi ženska koliko hoče in kakršne koli hoče, ne glede na njeno starost iz izgled – in takše jih, ti si pač tam en petdeseti mogoče… :))
Ja saj pravim, da nisi nek hribolazec, če že pod vrhom obupaš. Triglav je le prispodoba za vrh. Lahko vstaviš katerikoli gori ali hrib.
Ja saj pravim, da nisi nek hribolazec, če že pod vrhom obupaš. Triglav je le prispodoba za vrh. Lahko vstaviš katerikoli gori ali hrib.[/quote]
Problem je v tem, ker ko osvojiš vrh, hočeš na DRUGEGA , in če je vrh prispodoba za žensko oz. zvezo, to nikakor ne pije vode, ker to pomeni da pustiš VRH (ŽENSKO!) tam in greš na drugega…. aja ne zdaj si boš izmislil nekaj drugega in boš vrh odpeljal s sabo 🙂
Ah ja, hopeless mental case bi rekli Američani 😉
Zame ženske niso splošen pojem, v tvojem svetu so pač vse iste, zato ne morem napisati, da nudim ženskam, kar jim ti ne, seveda jim ne, ker žensk imaš več tipov, tako da en ključ ne odpira vseh vrat. 🙂 S takšnimi ženskami jaz sploh v kontakt ne bi prišel, kakor jih ti izbiraš, ker se že v štartu ne bi razumel oz. mi ne bi bile privlačne ne glede na zunanjost. In podobno lahko opaziš zase, že tu na MONu bi bil tvoj izkupiček ničen. 😀 ‘Jebačev’ lahko dobi ženska koliko hoče in kakršne koli hoče, ne glede na njeno starost iz izgled – in takše jih, ti si pač tam en petdeseti mogoče… :))[/quote]
Glej ga, kako me bo posolal o zenskah. Kaj vse on ve… ooo:)
In kaksne to jaz izbiram, gospod podezeljski zupnik? A to tudi ves? Kaj mislis, gospod zupnik, koliko devic sem dal ze skozi? A je pri tebi na vasi to se vedno na ceni? Pazi, gospod zupnik, da se ti ne bo svet sesul. Se tanajbolj resne device me imajo raje od tebe. Ni za verjet, a ne?
Ja saj pravim, da nisi nek hribolazec, če že pod vrhom obupaš. Triglav je le prispodoba za vrh. Lahko vstaviš katerikoli gori ali hrib.[/quote]
Problem je v tem, ker ko osvojiš vrh, hočeš na DRUGEGA , in če je vrh prispodoba za žensko oz. zvezo, to nikakor ne pije vode, ker to pomeni da pustiš VRH (ŽENSKO!) tam in greš na drugega…. aja ne zdaj si boš izmislil nekaj drugega in boš vrh odpeljal s sabo 🙂
Ah ja, hopeless mental case bi rekli Američani ;)[/quote]
Vrh ni prispodoba za žensko. Vrh je prispodoba za tvoj cilj. Ok, zate vem, da je ženska le eden od vrhov. 🙂
Zame ženske niso splošen pojem, v tvojem svetu so pač vse iste, zato ne morem napisati, da nudim ženskam, kar jim ti ne, seveda jim ne, ker žensk imaš več tipov, tako da en ključ ne odpira vseh vrat. 🙂 S takšnimi ženskami jaz sploh v kontakt ne bi prišel, kakor jih ti izbiraš, ker se že v štartu ne bi razumel oz. mi ne bi bile privlačne ne glede na zunanjost. In podobno lahko opaziš zase, že tu na MONu bi bil tvoj izkupiček ničen. 😀 ‘Jebačev’ lahko dobi ženska koliko hoče in kakršne koli hoče, ne glede na njeno starost iz izgled – in takše jih, ti si pač tam en petdeseti mogoče… :))[/quote]
Glej ga, kako me bo posolal o zenskah. Kaj vse on ve… ooo:)
In kaksne to jaz izbiram, gospod podezeljski zupnik? A to tudi ves? Kaj mislis, gospod zupnik, koliko devic sem dal ze skozi? A je pri tebi na vasi to se vedno na ceni? Pazi, gospod zupnik, da se ti ne bo svet sesul. Se tanajbolj resne device me imajo raje od tebe. Ni za verjet, a ne?[/quote]
Pa dobro, saj ni važno kakšne so, važno je bolj to, kako ti z njimi ravnaš. A bi zdaj rad povedal, da so tvoj boljše od drugih. Če so tako dobre, potem pa obdrži eno a ne, ne pa da na vsaki najdeš neke napake.
Forum je zaprt za komentiranje.