Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Moj komentar ni bil namenjen tebi osebno, ampak na splošno.

Če nekdo hoče zapustiti nekoga s katerim se ne razume, potem mora najprej pri sebi razčistiti zadeve in se osvoboditi zagrenjenosti, ker šele potem več ne bo videl smisla živeti s takšno osebo, ki je ne mara.[/quote]

Ok, potem je res problem v citat, citatu. In se pač čudno sliši, ker ne znate konkretno citirati tistemu, ki mu je namenjeno, ker je ob preveč citatih že preveč vsega, da bi še ločil pravilno. Kot se zdi.

V citiranem delu je oseba povedala, da ni namenjeno meni, pa tudi ti sedaj nisi ob vsej povleki povedal, da ni namenjeno meni. No. A ste lahko malo bolj precizni vsaj? Če mi je že oseba povedala, da ni bilo namenjeno meni, pa se sedaj spet pojavlja moj odgovor, pa spet tretji ni zadovoljen, ker naj vsaj iz konteksta ostale vzame, če želi debato z drugim.

Sem se zmenila kot je prav in sem popoldanskemu hvaležna, da je znal odgovoriti.

Ne glede na namembnost samega citata ali komentarja, lahko še vedno debatiramo na neosebnem nivoju.
Se pa bo vedno lahko nekdo našel v čem in se poistovetil ter bil nezadovoljen.
To so le stranski učinki same debate. 🙂

Če si želiš študirati psihologijo in bi rad bil poznavalec iz tega področja, pa da po nepotrebnem ne trošiš časa in denarja, enostavno spiš s

in postaneš

😀

Sedaj se spoznaš na psihologijo (žensk) ravno toliko, ko Marica o krivem kur** :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne glede na namembnost samega citata ali komentarja, lahko še vedno debatiramo na neosebnem nivoju.
Se pa bo vedno lahko nekdo našel v čem in se poistovetil ter bil nezadovoljen.
To so le stranski učinki same debate. :)[/quote]

Nisem bila nezadovoljna, ko sem zaključila, sem pa nezadovoljna, ko se nekaj spet pojavi in sem zadovoljna, če je potem še kdo drug zadovoljen. Razen, če je mavrica odšla, Drugače pa tud ti lahko poveš.

Stranski učinki – ok, si bom zapomnila, pa upam, da tudi drugi. Ker je enostavno včasih. In to lahko tu prebereš.

Matjazko, gospod zupnik, da te ne bo pobralo od smeha. Na tvojem mestu bi razmisljal bolj v smeri kaj narediti, da mi prva in edina podezeljska Marica ne pobegne k drugemu krivemu k.urcu, lol.

Si ze slisal za “those who know do those who don’t teach”? No, kaj nas bolj se naucil o zenskah? lol

Oprosti, ampak mislim, da Matjažko o tem ne rabi več študirat. In ti tudi ne bi rabil, če bi bil na njegovem mestu. Ker pa nisi… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če prav razumem Daterja je tako, da če ima človek za prijateljico vzgojiteljico, si lahko že kar domišlja, da zna vzgajat otroke. Ali pa je potrebeno imeti z njim tudi spolne odnose, da se znanje prenese? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vzgojiteljice znajo imeti generalno željo po vzgajanju. To popolnoma drži. Ampak na koncu se rado izkaže, da raje vzgajajo moža. In, ja, z otroki se nima spolnih odnosov. 🙂

Vzgojiteljice znajo imeti generalno željo po vzgajanju. To popolnoma drži. Ampak na koncu se rado izkaže, da raje vzgajajo moža. In, ja, z otroki se nima spolnih odnosov. :-)[/quote]
Hehe. Pa je res zagonetno napisano. Je lahko pretežko za koga.

Oprosti, ampak mislim, da Matjažko o tem ne rabi več študirat. In ti tudi ne bi rabil, če bi bil na njegovem mestu. Ker pa nisi… :)[/quote]
Pravzaprav mi je cisto vseeno kako zivita in kaj vama hodi po glavi. Me pa veseli, da ne rabim ziveti v vajini kozi.

Oprosti, ampak mislim, da Matjažko o tem ne rabi več študirat. In ti tudi ne bi rabil, če bi bil na njegovem mestu. Ker pa nisi… :)[/quote]
Pravzaprav mi je cisto vseeno kako zivita in kaj vama hodi po glavi. Me pa veseli, da ne rabim ziveti v vajini kozi.[/quote]
No, naj tako tudi ostane, ko te bo spet prijelo ugibanje kaj in kako kdo živi. 😉

Pravzaprav mi je cisto vseeno kako zivita in kaj vama hodi po glavi. Me pa veseli, da ne rabim ziveti v vajini kozi.[/quote]
No, naj tako tudi ostane, ko te bo spet prijelo ugibanje kaj in kako kdo živi. ;)[/quote]
Poslusaj me sedaj ti posrani Rozle tega foruma.

Tako kot matjazko, vsakodnevno pocnes komaj kaj drugega kot “analiziras” zivljenja ljudi, ki jih ne poznas. Obicajno brez da bi te kdo karkoli prosil. Eno samo prazno natolcevanje te je.

In kako se pocutis ko pa ti nekdo vrne uslugo in razgali tvojo patetiko od zivljenja? Sram te je! In opraviceno.

Daj Dater pusti tega Markca pri miru. Je en tak prijazen in neškodljiv fant in verjamem, da bi bil marskateri razočarani dober obliž na rano. Takšnih egoističnih in vase zagledanih kot ste EB L&P in ti, pa je polno na svetu. Ja saj ste v redu za avatnuro, za vse ostalo pa roke vstran, saj ste najpametnejši. Me zanima čež 10 let, ko boste npr. na operaciji križa ali imeli kakšno drugo težavo – ali vam bo prva prioriteta še vedno čim več bab dol dat ali boste veseli pozornosti, pogovorov, … o katerih govori Marko.

in kakšna je tvoja, Gazela, “uporabna” vrednost … kot babe??

No, naj tako tudi ostane, ko te bo spet prijelo ugibanje kaj in kako kdo živi. ;)[/quote]
Poslusaj me sedaj ti posrani Rozle tega foruma.

Tako kot matjazko, vsakodnevno pocnes komaj kaj drugega kot “analiziras” zivljenja ljudi, ki jih ne poznas. Obicajno brez da bi te kdo karkoli prosil. Eno samo prazno natolcevanje te je.

In kako se pocutis ko pa ti nekdo vrne uslugo in razgali tvojo patetiko od zivljenja? Sram te je! In opraviceno.[/quote]
Sploh ne, ponosen sem. Mene ničesar ni sram, posebej pa ne mojega življenja. Ti si želiš, da bi me bilo, kar pa ni enako temu, da me je. Tvoje želje niso moj problem.

Pridni, neškodljivi fantki znajo bit izvrstni poslušalci vaših tegob, travm iz otroštva, seksate pa še vedno s škodljivimi, egoistično vase zagledanimi prasci 🙂

It’s in your nature 😉

Podobno kot bi se jaz tolažil, da so mi všeč samo babice, s povešenimi joški & celulitasto ritjo, ko bi pa prišla mimo ena poskočna, postavna študentka, bi imel pa jezik do tal, pa takega bonerja, kot še nikdar poprej.

To kar tebe vzburja, povej svojim tarčam. Lahko ti povem, kje jih najdeš največ. 🙂

in kakšna je tvoja, Gazela, “uporabna” vrednost … kot babe??[/quote]

Ne vem zakaj “uporabna” vrednost saj nisem predmet. Ampak če že hočeš:
– v službi pošteno oddelam svoje delo, tako da ima družba kar nekaj od mene
– rada kaj podarim
– pomagam in poslušam prijatelje v stiski
– se rada družim, plešem, športam – tudi motiviram druge da to počno
– partnerju ob meni ni dolg čas, rada ga presenetim pa naj bo to s spodnjim perilom, … ali kakšnim darilom (npr opazim da mu zmanjka parfum in mu ga kupim), predlaga/organiziram potovanja, oglede, mu zmasiram stopala, napadem zjutraj ko še spi, …
– rada si kaj lepega kupim, kam grem in pojem več hodov večerje (je v meni kar nekaj hedonistiočnega) – tako da tudi skrbim da denar kroži
– pa tudi na forumu skušam, komu ki to želi, kaj pametnega svetovat
– nisem žaljiva, ker menim, da je to za nekulturne ljudi
– pri komunikaciji upoštevam pa načelo TDI (takoj, direktno, iskreno) oz. se vsaj trudim

in kakšna je tvoja, Gazela, “uporabna” vrednost … kot babe??[/quote]

– rada kaj podarim
– partnerju ob meni ni dolg čas, rada ga presenetim pa naj bo to s spodnjim perilom, … ali kakšnim darilom (npr opazim da mu zmanjka parfum in mu ga kupim), predlaga/organiziram potovanja, oglede, mu zmasiram stopala, napadem zjutraj ko še spi, …
– rada si kaj lepega kupim, kam grem in pojem več hodov večerje (je v meni kar nekaj hedonistiočnega) – tako da tudi skrbim da denar kroži
– pri komunikaciji upoštevam pa načelo TDI (takoj, direktno, iskreno) oz. se vsaj trudim[/quote]

prodajalci pleha na kolesih bi te ocenili z: če da tvoj še vsaj 1.000,00€ te eden odpelje na reciklažo.
Za manj greš pa sama lahko na odpad

– rada kaj podarim
– pri komunikaciji upoštevam pa načelo TDI (takoj, direktno, iskreno) oz. se vsaj trudim[/quote]

prodajalci pleha na kolesih bi te ocenili z: če da tvoj še vsaj 1.000,00€ te eden odpelje na reciklažo.
Za manj greš pa sama lahko na odpad[/quote]

Ti “starec in morje” si v svojih komentarjih tako predvidljiv, da je že kar brez veze. Jaz pač nisem kriva, da si še vedno na stopnji 5-letnega otroka. Tvoj lajf je pač pojebavanje in kurbarija. Če ti je to všeč, potem ok. Ne morem reči, da me s svoji komentarji sezuvaš. Odpri kakšno pametno temo in kaj pamentega napiši. Mogoče me presenetiš, al pa tud ne.

Če mu zadpšča biti samo to, potem sploh ni problema. Večni problem obližev je, da jih več ne potebujemo, ko se rana zaceli.

Ga[/b]

Če mu zadpšča biti samo to, potem sploh ni problema. Večni problem obližev je, da jih več ne potebujemo, ko se rana zaceli.[/quote]

Drži! Dober komentar. Saj pravim, vsak je za eno obdobje v življenju. Kot 20 letnica bi sigurno poklica EB in z njim žurala in norela, ob razočaranju bi imela Markca, da me potolaži, če bi se mi “zaluštalo” high občutka, bi z Marihuanco enga pokadila in se pogovarjala o filozofskih stvareh – beri smislu življenja. Za kaj več pa na tem forumu žal ni materiala.

emmm … sama se tiščiš v to, da jih dobiš tako in tja, kamor nastaviš ☺

emmm … sama se tiščiš v to, da jih dobiš tako in tja, kamor nastaviš ☺[/quote]

Tvoj komentar (takšen ali drugačen) me ne bo odbil, da ne bi napisala kar mislim. Ne rabim ti bit všeč. Čemu? Čeprav v RL bo ti bila, še preveč. Izivam te, da odpreš eno pametno temo za diskutirat, pa da te vidimo, če znaš res tako argumentirat stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close