Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Moški izgovori, verjeti ali iti naprej

Glej copatar, takim jeb.ivetrom, kot sem jaz, nasedejo ženske takih kot si ti mimogrede. ker sem prijetnejši, bolj razgledan in vsestransko uspešnejši od tebe.

Nisi niti bolj razgledan, niti bolj izobražen, niti nič. proti meni si nula. zdaj pa idi jokat v svoj kot.[/quote]Ej, jaz glup copatar sem uspel naj eno, ki je ob meni, tebi brihtnežu pa zgolj nasedajo? :)))

2) Človek z nizko samopodobo rad kritizira
3) Človek z nizko samopodobo je nadut.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nisem po svoji krivdi atraktiven ženskam, a ne Margo? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Komu mar, če so? In komu mar, če kdo nasede?
Zakaj se trudiš to dokazovat + nekoga v nič dajat, ker misli drugače (skupaj s tvojimi kloni)? Ima taka debata sploh kak smisel?

Sigurno so take in onake, a če sam ne premoreš nič več kot pohujšljivost, onih drugih niti srečaš ne…. ;)[/quote]
Mislis, da imam klone? Skoda, da nisi moderator. Bi vedel, da jih nimam, lol.

A si buzi od tega matjazka, da ga tako branis? In spregledas, ko on druge daje v nic. Kaj mu naj recen, ko mi napise, da so v moji druzini bili “pohujsljivci”? Pa se res ni, vsak kolikor jaz vem. Zato, buzi, odbuzeriraj dalje.[/quote]
Ma če ne dojameš pač ne dojameš…..

Dečko prcaš nekoga v glavo in ko dobiš nazaj ti v jok. Daj poglej kaj vse si Matjazku napisal predno si je vrnil ocvirk na katerega si se sedaj obesil….
Pa isto počneš z vsemi.

Tvoji kloni pišejo sami. Več nas je podobnih puhležev, nisem mislil to kar si ti dojel

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni je ob tebi, ob tebi je trenutno samo računalnik, že zdavnaj te ej naveličana, tvojega trebuha, prazne denarnice, puhle glave in slabega seksa. Prevara z njene strani je samo vprašanje časa.

te še kaj zanima…

Če si v odnosu, ne pomeni, da si zvezan. Saj razumem, da tega ne morejo vedeti tisti, ki še nikoli niso preživeli čas z nasprotnim spolom (več kot 14 dni).

Ni je ob tebi, ob tebi je trenutno samo računalnik, že zdavnaj te ej naveličana, tvojega trebuha, prazne denarnice, puhle glave in slabega seksa. Prevara z njene strani je samo vprašanje časa.

te še kaj zanima…[/quote]A tebe vsaka prevara, če je nimaš skoz na oku? :))
Abošček…… 😀

One, ne joči, ko se bo zgodilo, kar ti prerokujem…

Ti si idealen kandidat, da mu ženska rogove natakne…

Ampak raje boš mene še dalje prepričeval, kako zafuran lajf imam…tako ti je lažje..

Nisem po svoji krivdi atraktiven ženskam, a ne Margo? :)))[/quote]

Krasen si…:)) [sup]eehhhh[/sup]

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tudi če mi jih, kaj se to tebe tiče?
Al mi ti groziš? 😀

Mislis, da imam klone? Skoda, da nisi moderator. Bi vedel, da jih nimam, lol.

A si buzi od tega matjazka, da ga tako branis? In spregledas, ko on druge daje v nic. Kaj mu naj recen, ko mi napise, da so v moji druzini bili “pohujsljivci”? Pa se res ni, vsak kolikor jaz vem. Zato, buzi, odbuzeriraj dalje.[/quote]

Dečko prcaš nekoga v glavo in ko dobiš nazaj ti v jok. Daj poglej kaj vse si Matjazku napisal predno si je vrnil ocvirk na katerega si se sedaj obesil….
Pa isto počneš z vsemi.

Tvoji kloni pišejo sami. Več nas je podobnih puhležev, nisem mislil to kar si ti dojel[/quote]
Ko bos videl in s prstom pokazal na podjebavanje matjazka, ki sem ga redno delezen kakor napisem karkoli malenkost bolj zgeckljivega, te bom uposteval. Do takrat pa se ne cudi, da ti recem kar ti recem, ker drugega si ne zasluzis.

One, nahajaš se sredi ruševin lastnega življenja, kot si ga želiš. Predlagam ti, da se resneje ukvarjaš s tem. ne z mano, ne z mojo infantilnostjo, s sabo.

Nihče ti ne grozi, ne bodi otročji, samo dobronamerno te opozarjam, da ti lastno življenje polzi med prsti…

Jutri bo prepozno..

Pa isto počneš z vsemi.

Tvoji kloni pišejo sami. Več nas je podobnih puhležev, nisem mislil to kar si ti dojel[/quote]
Ko bos videl in s prstom pokazal na podjebavanje matjazka, ki sem ga redno delezen kakor napisem karkoli malenkost bolj zgeckljivega, te bom uposteval. Do takrat pa se ne cudi, da ti recem kar ti recem, ker drugega si ne zasluzis.[/quote]
Ti že veš kdo si kaj zasluži zato ti je nesmisel oporekat….ccccc

Nisem po svoji krivdi atraktiven ženskam, a ne Margo? :)))[/quote]

Krasen si…:)) [sup]eehhhh[/sup][/quote]

Mislim, da me še bolj seksi delajo konzervativna stališča, ker sem vam monovskim razuzdankam in 19-letnicam, ki gredo v tujino študirat, tako boleče nedosegljiv? 😀

Glih tvoj nasvet sem še potreboval. Ti si kot Marjan Kralj, deliš nasvete v nedeljo zvečer. Kaj pa glasbena želja? 😀

Jah, pa se izvoli norčevati dalje.

Realnost je kruta, družinsko življenje nekoga, ki se v endeljo zvečer na netu z mano dribla, visi na nitki.

Imam odprto sosednje okno, kejr mi ženske takih kot si ti razlagajo, da že dolgo niso dobro seksale, da jih mož zanemarja, si izmenjujejo slike z mano..

Do kdaj boš pa ti danes vedeževal, resnicoljub? Ker mogoče ima še kdo kakšno vprašanje… :))

Daj še meni prerokuj, zdravje, ljubezen in denar lepo prosim. Danes vidim, da si poln vizij. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa se posmehujte dalje..:)))))

meni tole prav paše..

xe xe, ženske takih, kot sta taledva, meni potem rečejo:

– zanemarja me
– je čustven invlad
– skoz je na netu / igra igrice
– počutim se prazno
– slabo seksa
– ne morem več tako
– prosim bodi diskreten
– važi jutri kava
– ok, lahko greva k tebi, če sam živiš
– ti si super…

Dobro, da imajo tebe. Rešuješ življenja, pardon, zakone. 🙂

V bistvu sem neke vrste rdeči križ ali karitas.

Tako je super, da ga nobena ne bi obdržala za več kot 5 minut.

Pogrej in pojej iz Mercatorja 😉

Krasen si…:)) [sup]eehhhh[/sup][/quote]

Mislim, da me še bolj seksi delajo konzervativna stališča, ker sem vam monovskim razuzdankam in 19-letnicam, ki gredo v tujino študirat, tako boleče nedosegljiv? :D[/quote]

V dobrobit celemu ženskemu rodu, naj tako tudi ostane.

Kateri pa ob vama vzdrži najkasneje do takrat, ko mu pride?

Noben.

Če bi tak obstajal, ne bi vidve zdaj tu viseli…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close