Moški iščejo gospodinje?
Ne vem, kdo je to spisal, ampak sam počnem vse to, v zvezi. Včasih kupim kaj svoji dragi in potem meni ona nazaj. Nabavim, kar hočem in ona nabavi, kar hoče, športava kolikor hočeva in delava kar hočeva. Besedo hočeva zamenjujem z “želiva”. In je prav fajn. Pa da ne povem, kaj vse je prisotno še zraven vsega tega. Huh.[/quote]
Vse lahko počne, svobodna je, manjka pa še vedno tisto glavno – moški! :)))
Torej Marko, ti si v dobri vezi. Kar je ok.
Se pa strinjaš, da je biti bolje samski in vse to početi kot biti v vezi in nič od tega početi, zraven pa še gospodinjit za dva?
matjazko, moški, ki se da ovijat okrog prsta, je copata. Te pa niso ravno priljubljen tip moških. Tip, ki ima žensko le za gospodinjo, ni nič prida. Ampak s tipom, ki se pusti, da se hodi po njemu, pa tudi ženska nima kaj počet.
V katero kategorijo torej spadaš, da tako cviliš? Predolgo samskih :)?
Možnosti je 1000, edino ti želiš videti 3 variante, razen če imaš izredno slabo mnenje o nas moških (ker ni sreče v ljubezni?), ko nas skušaš ponižati in prikazati v slabi liči, da vsi rabimo “babe”, ki nam bodo prale, kuhale? 😉 Seveda, zato je bolje biti samski, če verjameš…. :D[/quote]
Matjazo, če pa jih je 1000, potem pa prosim napiši še vsaj dve poleg teh kombinacij, ki jih je naštela “zakaj rabiš”.
Absolutno, slaba zveza je najpogosteje naša prva, morda druga izkušnja. Potem pa, če se že nekaj naučimo iz tega, želimo več in smo raje dalj časa sami, kot v neki zvezi, ki nam ne bo izpolnila želja. To je tudi moja izkušnja.
Sem tako slaba gospodinja, da se me takšni, ki bi to od mene pričakovali, od vedno izogibajo na tristo kilometrov 🙂 Kuhat ne znam (znam pripraviti hrano, ki je zdrava, v kolikor nimaš pričakovanj, da bo tudi dobra – kar je definitivno premalo za gospodinjo), pere striktno vse pralni stroj, pomiva striktno vse pomivalni stroj. Likam rada, čeprav le tisto nujno potrebno (pozimi izključno srajce, poleti kaj več), in tudi vrtnarjenje mi je hobi. Za čiščenje pa obstajajo hišne pomočnice…
Da povzamem: iz lastnih izkušenj lahko rečem, da je kar nekaj takšnih moških, ki ne iščejo gospodinj. Ali pa takrat, ko se zaljubijo, “pozabijo”, da iščejo gospodinjo, in se prilagodijo situaciji. Bolj se mi zdi, da jim je pomembno, da doma žena ne nori, se ne dere in se ne pritožuje. in če jih zna lepo in nežno poprositi, so tudi pripravljeni kaj “pogospodinjiti”.
Ma ja no a lahko nehamo s tem neprava in prava ženska, yup apeliram nate Majtazko. Nihče ni perfekten, vsi se učimo na teli šoli Zemlja. Gre se za lekcije in učenja. Ne obstaja pravi moški in prava ženska. To obstaja samo kot rek, splošno gledano se pa vsi učimo stvari v razmerjih in, in the rest of life.
Saj obstajajo tudi take ženske, ki v osnovi potrebujejo oplojevalca. če pa je pripravljen prevzeti še vlogo očeta, je pa to spet neka dodana vrednost.
Konec koncev pa sem se iz MON-a naučil tudi, da je kuhanje in pranje itak najvišja oblika izražanja ljubezni do moškega, tako da sploh ne vidim kje je potem problem.[/quote]Še dobro da samo iz mona, sicer bi vprašala, kaj neki si zagrešil na tem svetu, da moraš toliko čutiti in trpeti, med dvomi in zmotami viseti, da si nisi mogel najti ženske proste kompleksov, ko jo hočeš popredmetiti :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Seveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar…ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Seveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar…ccccc[/quote]
Saj tudi šimfanje je okupacija. 🙂
Takšni, ki veliko komunicirajo med samo, pa čeprav se prepirajo, večkrat ostanejo dlje skupaj, kot pa tisti, ki na videz zgledajo perfektni.
Seveda obstajata pravi moški in prava ženska; to sta takšna, ki ne rabita pisuniti po forumih in šimpfariti čez drugi spol, ki si najdeta takega partnerja, da imata drug z drugim zadosti okupacije, in kji po možnosti še otroke vzgojita v tej smeri, aja, ne saj ne, otroka nikar…ccccc[/quote]
Saj tudi šimfanje je okupacija. 🙂
Takšni, ki veliko komunicirajo med samo, pa čeprav se prepirajo, večkrat ostanejo dlje skupaj, kot pa tisti, ki na videz zgledajo perfektni.[/quote]Ja med sabo, ne pa po forumih ali po drugih sredstvih internetne komunikacije z internetnimi neznanci. In potem jim še ni vseeno, kaj si dotični neznanci mislijo o njih. In se rišejo lepe, prelepe…Tu je kar nekaj takih primerov, seveda pa vsi imajo jasno partnerje (partnerke), a ne.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] No jaz sem pričakovala, da se bo kak tak oglasil, ki išče gospodinjo pa se razen enega, ki se mi zdi, da je tak, ni nihče tak oglasil.
Sem namreč zelo radovedna kaj se takim moškim, ki od žensk pričakujejo gospodinjenje, plete po glavi :). Pa zgleda, da si ne upajo sem gor napisat.
Vprašanje je čisto resno, ker me res zanima kaj taki moški mislijo, da nudijo ženski, od nje namreč veliko zahtevajo.
Zdaj pa tule gor je le matjazko sumljiv, on cvili in javka in se pritožuje, ostali pa ne delujete kot iskalci gospodinje :). Matjazko, povej, si ti tisti iskani, da tako cviliš? Robi, Marko in ostali, se ne pritožujejo, ker se niso prepoznali.
Obsajajo moški za katere ima ženska razlog da se potrudi (tudi) v kuhinji in obstjajo ženske za katere se bo moški trudil, da bo ona ta razlog ohranila.
Ostalo je pa bolj mamica-sinek razmerje……
Tole razmerje mamica-sinek, to mi je tako čudno, prav zanima me kaj se ljudem plete po glavi.
Ali ženske, ki igrajo svojim moškim mamico, res nimajo nekih drugih potreb?
In obratno, moški, ki imajo žensko zato, da jim gospodinji in jih pedena od spredaj in zadaj, si res ne želijo česa drugega?
Težko si predstavljam spolno življenje v takih zvezah. Recimo ona cel dan gospodinji, on pa nič, potem si težko predstavljam, da je seksualno življenje kaj vredno.
Ne preseneča me toliko, da je bilo v preteklosti to kar pogosto. Bolj me preseneča, da se še tudi danes, med mladimi moškimi najde kar precej takih, ki jasno povedo, da iščejo žensko za resno vezo in da od nje pričakujejo, da jim bo kuhala, prala, likala… ker so to pač ženska dela. Kaj pa oni nudijo pa človek ne more zvedet od njih.
In seveda spet ponavljam, da ne smatram, da so vsi taki. Nekateri so taki in za te nekatere me zanima kaj se jim plete v glavi?
In zanima me tudi kaj se plete po glavi ženskam, ki imajo moške, ki ne poznajo delitve del. Kjer stvar poteka tako, da sta oba v službi, po službi pa ona čisti, kuha, pere, on pa v gostilni ali na kavču. Kaj se plete po glavi ženskam, ki to prenašajo?
Forum je zaprt za komentiranje.