Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moski in zenski pogled

moski in zenski pogled

http://www.youtube.com/watch?v=2y_-vsHvPBE

carsko

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:))))

Že takoj sm vedu, kako bosta tista druga dva povedala svojo zgodbo. Prvi je premal naredu, drugi se je pa preveč namatru.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni kako bi se ti zadeve lotil,prišepni mi:))

Še en video z moje strani, za tiste, ki premorejo vsaj kanček dobrega humorja :

http://www.youtube.com/watch?v=Zj_4vl_H-SI

Sprašujem se, koliko je lažje iti skozi življenje takim kot sta tisti moški in ženska v tem posnetku, ki sta stvari videla lepše/boljše kot je bilo v resnici.

Hvala,všeč:)

če ženska enkrat v bližnji prihodnosti tipu pove, da ji je bilo romantično, da ji je izpolnil dan/pričakovanja … da se je počutila princesko … je imel “drugi” par vse!
er za to gre — tip mora vedeti, da je delal / organiziral prav — neglede na to, kaj je sam doživljal, občutil (itak smo “fah idijoti”) — ženske tipe delajo LJUDI!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lažje? Zakaj bi jima bilo lažje? Vsi štirje so videli zadevo popačeno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lažje? Zakaj bi jima bilo lažje? Vsi štirje so videli zadevo popačeno.[/quote]

Marko, še enkrat preberi stavek in malo premisli……

Peljal bi jo v trgovino in do konca nabasu voziček. Ko bi prišla do blagajne, bi pa reku, da sem pozabil doma kartico in če lahko ona plača namesto mene. To bi jo seveda razjezilo, a hkrati tudi vzburilo, saj še nikoli ni naletela na takšnega prasca kot sem jaz. Takoj za tem bi me peljala domov, kjer bi se nabasala z vsemi drobnarijami, se ga fajn naprdela na wcju in zaspala v mojem objemu s tremi kg več. Naslednji dan bi bila vsa presrečna, saj se še nikoli v življenju ni tako dobro najedla, kot tedaj, ko sem bil jaz pri njej. Bil bi njena prava ljubezen, a hkrati tudi prvi, ki jo je tako dobro nafilal…s hrano.

Peljal bi jo v trgovino in do konca nabasu voziček. Ko bi prišla do blagajne, bi pa reku, da sem pozabil doma kartico in če lahko ona plača namesto mene. To bi jo seveda razjezilo, a hkrati tudi vzburilo, saj še nikoli ni naletela na takšnega prasca kot sem jaz. Takoj za tem bi me peljala domov, kjer bi se nabasala z vsemi drobnarijami, se ga fajn naprdela na wcju in zaspala v mojem objemu s tremi kg več. Naslednji dan bi bila vsa presrečna, saj se še nikoli v življenju ni tako dobro najedla, kot tedaj, ko sem bil jaz pri njej. Bil bi njena prava ljubezen, a hkrati tudi prvi, ki jo je tako dobro nafilal…s hrano.[/quote]
lahko bi poenostavil in prihranil na času … in ji drknil v usta že na mestu zmenka ☺

Lažje? Zakaj bi jima bilo lažje? Vsi štirje so videli zadevo popačeno.[/quote]

Marko, še enkrat preberi stavek in malo premisli……[/quote]
Izhajal sem iz tega, da je point zmenka to, da je fajn obema in da opisujejo, kako je potekal zmenek v celoti. Iz tega vidika je vsak videl zadevo popačeno. Prvi tip tako verjetno ni opazil, da je ženski obupno ali pa mu je dol viselo itn.
Kakorkoli, vsak značaj/karakter, pogled na svet, ima svoje prednosti in hkrati slabosti. Po moje iz tega “skeča” ne moreš rečt, komu je lažje. Če ne upoštevamo tistih, ki bodo v tem skeču našli sebe in zagovarjali seveda tega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

http://www.youtube.com/watch?v=UiVCD9QMAMI

Peljal bi jo v trgovino in do konca nabasu voziček. Ko bi prišla do blagajne, bi pa reku, da sem pozabil doma kartico in če lahko ona plača namesto mene. To bi jo seveda razjezilo, a hkrati tudi vzburilo, saj še nikoli ni naletela na takšnega prasca kot sem jaz. Takoj za tem bi me peljala domov, kjer bi se nabasala z vsemi drobnarijami, se ga fajn naprdela na wcju in zaspala v mojem objemu s tremi kg več. Naslednji dan bi bila vsa presrečna, saj se še nikoli v življenju ni tako dobro najedla, kot tedaj, ko sem bil jaz pri njej. Bil bi njena prava ljubezen, a hkrati tudi prvi, ki jo je tako dobro nafilal…s hrano.[/quote]

Misonkka, daj mi povej po pravici, kot ženska-ženski, se ti Sadni še vedno dopade ??

Meni od silne fruktoze ves čas refluks nagaja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close