Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih
Dvomim, da so vse razočarane takšne, nekatere se kar pričnejo raje zanimati za isti spol :)))[/quote]
Pa se res je. “Ukvarjal” sem se ze z vec puncami, ki so se po razocaranju z moskimi partnerji spustile v lezbicne veze. Ponovno razocarane pa k meni. Res nimajo srece, lol.
Mimogrede, fuka.t lezbijke sploh ni fora. Ne vem kaj je slabse, lezbijka ali devica.[/quote]
Pa ti genialno napreduješ.
Kaj te je v življenju tako hudo razočaralo, da si postal takšen praktični mislec.
Pa se res je. “Ukvarjal” sem se ze z vec puncami, ki so se po razocaranju z moskimi partnerji spustile v lezbicne veze. Ponovno razocarane pa k meni. Res nimajo srece, lol.
Mimogrede, fuka.t lezbijke sploh ni fora. Ne vem kaj je slabse, lezbijka ali devica.[/quote]
Kaj te je v življenju tako hudo razočaralo, da si postal takšen praktični mislec.[/quote]Mislec? 😀
Lestvica zaželenih ljubimcev za ženske:
Sanski princ, moški, lezbika in če nič od tega ne potegne, je tut Dater dober….. 😀 😀
Benti Dater, jaz se s takim raje ne bi hvalil….. :))))
Kaj te je v življenju tako hudo razočaralo, da si postal takšen praktični mislec.[/quote]Mislec? 😀
Lestvica zaželenih ljubimcev za ženske:
Sanski princ, moški, lezbika in če nič od tega ne potegne, je tut Dater dober….. 😀 😀
Benti Dater, jaz se s takim raje ne bi hvalil….. :))))[/quote]
Da postanes izkusen moras v zivljenju marsikaj izkusiti. Sicer postanes le star…
Lepolaska si izbira take iz katerih se lahko potem norce dela. Očitno je precej uspešna s svojim izborom, ko se zmoti zgolj za 1%.
Z razmerji je podobno kot s plesom, če moški ne vodi vse skup bolj klavrno izgleda (od zunaj) in se ples kmalu konča oz sfiži do neprepoznavnosti.
Če je tebe strah te vloge ne rabiš še zame skrbet in mi govorit kaj je “moja težava”… ;)[/quote]
Z drugimi besedami, po tvoje je za propad zveze na koncu vedno kriv moški in nikoli ženska. S tem prispevkom si samo še enkrat potrdil mojo teorijo, ker kaj takega lahko izjavi samo feminist.[/quote]
Še en tvoj strah? 🙂
Ne bodi no tako domišljav, da je vse odvisno od tebe. A ti sploh znaš plesat?
Ne veš, a ne, še nisi poizkusil…. :)))
Z drugimi besedami, po tvoje je za propad zveze na koncu vedno kriv moški in nikoli ženska. S tem prispevkom si samo še enkrat potrdil mojo teorijo, ker kaj takega lahko izjavi samo feminist.[/quote]
Še en tvoj strah? 🙂
Ne veš, a ne, še nisi poizkusil…. :)))[/quote]
V bistvu ga tudi treniram in to že več let. Prdec stari, nimaš pojma s kom imaš opravka 😉
Še en tvoj strah? 🙂
Ne veš, a ne, še nisi poizkusil…. :)))[/quote]
V bistvu ga tudi treniram in to že več let. Prdec stari, nimaš pojma s kom imaš opravka ;)[/quote]Pa še zmer ne veš, da nisi vsega samo ti kriv, če se s soplesalko ne ujameš najbolje na plesišču? 🙂
Mogoče pa imaš bolj slabega trenerja…. :))
Lepolaska si izbira take iz katerih se lahko potem norce dela. Očitno je precej uspešna s svojim izborom, ko se zmoti zgolj za 1%.
Z razmerji je podobno kot s plesom, če moški ne vodi vse skup bolj klavrno izgleda (od zunaj) in se ples kmalu konča oz sfiži do neprepoznavnosti.
Če je tebe strah te vloge ne rabiš še zame skrbet in mi govorit kaj je “moja težava”… ;)[/quote]
On je samo povedal, da če je moški slab plesalec, ples bolj slabo izpade. Je res ali ni?
On je samo povedal, da če je moški slab plesalec, ples bolj slabo izpade. Je res ali ni?[/quote]
A če je ženska slaba plesalka, pa ples kul izpade ?
Mater, kot da bi se z otrokom pogovarjal. Taka bedasta vprašanja mi zastavljaš, da se človek samo čudi…
On je samo povedal, da če je moški slab plesalec, ples bolj slabo izpade. Je res ali ni?[/quote]
A če je ženska slaba plesalka, pa ples kul izpade ?
Mater, kot da bi se z otrokom pogovarjal. Taka bedasta vprašanja mi zastavljaš, da se človek samo čudi…[/quote]
Točno tak, kot si rekel. Saj si ti sam postavil bedast zaključek na njegovo trditev, ne jaz.. 😉
Da ne bo narobe razumljeno. Če je ženska slaba plesalka, ples lahko izpade kul le, če jo moški zna naučit. Strinjal sem se s tistim delom, ko si ugotovil, da se pogovarjam z otrokom. 🙂
Ja, tlele sem pa res znana kot nežna dušca…. :-)))))
Trofil si u nulo ….[/quote]
Malo rahločutnega roknrol feminizma za nežno dušico:
Dvomim, da so vse razočarane takšne, nekatere se kar pričnejo raje zanimati za isti spol :)))[/quote]
Od žensk k tebi? 🙂 To se mi bere kot “z dežja pod kap” 🙂
Od žensk k tebi? 🙂 To se mi bere kot “z dežja pod kap” :)[/quote]
To se zgodi z njihovim mednozjem. Ves, tako si me zelijo, da tam doli kar potok zuburi.
Ta vikend bo pestro. Zadeve sem poenostavil. Po novem imam le dve na pol resni punci katerima bom zvest. 🙂
Če hočeš doživeti nov dan, se moraš najprej zbuditi iz svojih sanj.[/quote]
Včasih je pa tudi bolje spati in sanjati. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.