Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Iz pravega Deca se ne da norčevati 🙂

Sam nekej me bega pr vsej tej tvoji logiki (če ji lahko tako rečemo)….ti tukaj praviš, da se norčujemo
iz dobrih poštenih moških in jih izkoriščamo…ker si “boljšega” ne moremo dobit?
Kaj pa je pol “boljše”? :-))[/quote]
Itak, da lažnivec in prevarant. Ta ti vedno POVE samo tisto, kar mora, da pride do cilja in ne tistega, kar misli. To je pravi moški, pogumen in resnicoljuben. 🙂 (sarkazem)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sam nekej me bega pr vsej tej tvoji logiki (če ji lahko tako rečemo)….ti tukaj praviš, da se norčujemo
Itak, da lažnivec in prevarant. Ta ti vedno samo tisto, kar mora, da pride do cilja in ne tistega, kar misli. To je pravi moški, pogumen in resnicoljuben. 🙂 (sarkazem)[/quote]

No. če beremo ta forum, je najvažnejše, da ni suženj pi:ke…… a ne
Vse ostale kvalitete so ….brez veze…

Statistika ločitev negira te tvoje pisarije.

Ljudje z leti postanejo samo bolj preračunljivi.

Itak, da lažnivec in prevarant. Ta ti vedno samo tisto, kar mora, da pride do cilja in ne tistega, kar misli. To je pravi moški, pogumen in resnicoljuben. 🙂 (sarkazem)[/quote]

No. če beremo ta forum, je najvažnejše, da ni suženj pi:ke…… a ne
Vse ostale kvalitete so ….brez veze…[/quote]Itak…. baba je zgolj nepotrebni privesek omenjenega organa….. cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti pa izgleda prav pogrešeš tega “pravega dedca.” Kolikokrat ga omenjaš… Kakšna pa je tvoja definicija tega desca pravega? Kakšna je to žival po tvojih merilih? Tega še nisi pojasnila.

Ti pa izgleda prav pogrešeš tega “pravega dedca.” Kolikokrat ga omenjaš… Kakšna pa je tvoja definicija tega desca pravega? Kakšna je to žival po tvojih merilih? Tega še nisi pojasnila.[/quote]

Seveda sem.

Statistika ločitev negira te tvoje pisarije.

Ljudje z leti postanejo samo bolj preračunljivi.[/quote]
Res? Berem statistiko z leta 2012:
– V letu 2011 je bilo sklenjenih 6.671 zakonskih zvez oziroma za 2,2 % več kot v letu 2010
– V letu 2012 se je razvezalo 2.509 zakonskih zvez ali za 9,2 % več kot v letu 2011.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej sem napisal v oklepaju, da v resnici niso boljši ne eni ne drugi, gre se samo za drugačen profil moškega. Bolj se gre za “vaše” osebne preference. Dobri, pošteni, iskreni moški so vam istočasno tudi precej dolgočasni. Vas vzburjajo gobezdači, alfa samci, tisti v odspredju, za katere se grebe vsaka druga. Večji status, kot ima v družbi, več ljudi ga ceni, večje šanse so, da ga boš kmalu tudi vzljubila ti.

pri prvi alineji sem vpisal podatke iz 2011.
Število sklenitev zakonskih zvez je v letu 2012 prvič po letu 2002 znova preseglo 7.000; zakonsko zvezo je sklenilo 7.057 parov.

Prvi uspejo, drugi pa pač ne. Saj je tudi v poslovnem svetu tako, na vrhu so samo še lopovi, lažnivci, izdajalci. Bolj, ko si pošten, manjše šanse so, da ti bo ratal.

Sej sem napisal v oklepaju, da v resnici niso boljši ne eni ne drugi, gre se samo za drugačen profil moškega. Bolj se gre za “vaše” osebne preference. Dobri, pošteni, iskreni moški so vam istočasno tudi precej dolgočasni. Vas vzburjajo gobezdači, alfa samci, tisti v odspredju, za katere se grebe vsaka druga. Večji status, kot ima v družbi, več ljudi ga ceni, večje šanse so, da ga boš kmalu tudi vzljubila ti.[/quote]
Dečko ti stalno spregledaš, da vzburjenje NI dovolj za nek trajajoč odnos. Vzburjenje je bolj ali manj hipna zadeva.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti pa izgleda prav pogrešeš tega “pravega dedca.” Kolikokrat ga omenjaš… Kakšna pa je tvoja definicija tega desca pravega? Kakšna je to žival po tvojih merilih? Tega še nisi pojasnila.[/quote]

Seveda sem.[/quote]
Marihuanca ti očitno nisi med njimi (po Skelinih merilih ;).

Več sreče prihodnjič…. :)))

Sej sem napisal v oklepaju, da v resnici niso boljši ne eni ne drugi, gre se samo za drugačen profil moškega. Bolj se gre za “vaše” osebne preference. Dobri, pošteni, iskreni moški so vam istočasno tudi precej dolgočasni. Vas vzburjajo gobezdači, alfa samci, tisti v odspredju, za katere se grebe vsaka druga. Večji status, kot ima v družbi, več ljudi ga ceni, večje šanse so, da ga boš kmalu tudi vzljubila ti.[/quote]

Taki, kot jih ti opisuješ, mene naravnost odbijajo.

Seveda sem.[/quote]

Več sreče prihodnjič…. :)))[/quote]

Kakšna pa so njena merila?

Več sreče prihodnjič…. :)))[/quote]

Kakšna pa so njena merila?[/quote]

Ja pa beri zgoraj….sej vse piše…

Taki, kot jih ti opisuješ, mene naravnost odbijajo.[/quote]
Lahko si pa tudi tako razlagava. Ti njim ne izpadeš dovolj zanimiva, potem se pa tolažiš, da te odbijajo.

Taki, kot jih ti opisuješ, mene naravnost odbijajo.[/quote]
Lahko si pa tudi tako razlagava. Ti njim ne izpadeš dovolj zanimiva, potem se pa tolažiš, da te odbijajo.[/quote]

Ti si razlagej, kakor si hočeš, ni problema.
Kar se pa mene tiče, imajo taki tipi sebe čist dovolj (in preveč) radi, ne rabjo še mene….

Kakšna pa so njena merila?[/quote]

Ja pa beri zgoraj….sej vse piše…[/quote]

Meni se vedno bolj zdi, da si ti latentna lezbijka. Kadar pišeš o moških, se bere iskreno samo takrat, ko se pritožuješ čez njih. O zaželjenem moškem ne znaš napisati nič, ker ti po moje ta opcija sploh ni blizu. Ne vem, zakaj ti je treba blefirat?

Meni se vedno bolj zdi, da si ti latentna lezbijka. Kadar pišeš o moških, se bere iskreno samo takrat, ko se pritožuješ čez njih. O zaželjenem moškem ne znaš napisati nič, ker ti po moje ta opcija sploh ni blizu. Ne vem, zakaj ti je treba blefirat?[/quote]Meni se pa zdi, da ima Skela že poln kufer nekih fensi….hermafroditov, ki ne znajo, nočejo, ne zmorejo bit to kar ženka rabi, želi , hoče od nasprotnega spola….

Pa tudi če bi bila mal drugač zvezana, kaj to tebe moti?

Koga brigajo njihove neskončne želje?

Kdaj se je nazadnje kakšna ženska vprašala, ali je ona tisto, kar moški rabi od nje?

Meni se vedno bolj zdi, da si ti latentna lezbijka. Kadar pišeš o moških, se bere iskreno samo takrat, ko se pritožuješ čez njih. O zaželjenem moškem ne znaš napisati nič, ker ti po moje ta opcija sploh ni blizu. Ne vem, zakaj ti je treba blefirat?[/quote]

Sem že parkrat pisala (tudi v detajle sem šla :-)….kdo ti je kriv, če ne bereš.
Na kratko še enkrat, kakšen je potencialni kandidat :
Visok, mal širša ramena, ne presuh, svetlejši lasje in oči, lepe roke – tolk zunanjost.
Karakter pa umirjen, prijazen, samozavesten, s pospravljenim podstrešjem, močan.
Bo?

Latzentna lezbijka? Nak. Zdej bi pa ja že vedla, če bi bila.
Ženske me ne privlačijo spolno sploh.
Moški pa kar precej . Torej nekaj ne bo štimalo s tvojo teorijo.

On se pa spet postavil na žensko stran in pljuva čez moški spol. Toliko o “pravih” decih.

Še najbolje bo, da začneš jemat ženske hormone. Penis ti pa tako ali tako ne nuca, če še seksaš ne več…

E jebi ga sad. Tipi, ki so taki, pa pecajo stare 20 – 25, 90-60-90.

E jebi ga sad. Tipi, ki so taki, pa pecajo stare 20 – 25, 90-60-90.[/quote]

Ti pa veš, ko si bil zraven, ja.

E jebi ga sad. Tipi, ki so taki, pa pecajo stare 20 – 25, 90-60-90.[/quote]
Sej zakaj pa misliš, da je še vedno samska ? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close