Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih

itak :))))) fejst… on kar uleti, ima 20 minut prednajave 🙂 pomoje preverja, če ne skrivam katerega u omari, haha :))))))) joke, joke….

Tako taktičarko jst še isti dan postavim na hladno. Imam že preveč izkušenj z njimi. Potem pa ona mene zasuje z smsi, kje sem, kaj počnem, kako zelo me pogreša bla, bla. In kar od enkrat sem jst tisti, ki vodi igro in se norčuje iz nje. Istočasno pa si izmenjujem sporočilca še z najmanj tremi, za katere ona sploh ne ve, da obstajajo. Kot da je težko pobrat še kako cifro sproti lol. Just play the game and enjoy, life is fun 🙂

lepo da večkrat dokažeš, da si nepismen…. da ravno ne pozabimo, ane 🙂
sem lepo povedala, da me nič ne moti, da mi ni zvest in da piše drugim 🙂 in definitivno ga ne zasuvam z smsi… če ima čas zame, ga imam takoj tudi jaz 🙂

lepo da večkrat dokažeš, da si nepismen…. da ravno ne pozabimo, ane 🙂
sem lepo povedala, da me nič ne moti, da mi ni zvest in da piše drugim 🙂 in definitivno ga ne zasuvam z smsi… če ima čas zame, ga imam takoj tudi jaz :)[/quote]
V bistvu sem citiral napačen post. Nanašalo se je na tvojo prijateljico aka primer iz realnega življenja lool

ah, sem že v enem drugem postu razlagala o sebi 🙂 “imam” “tipa”, ki bo kmal 50, živiva vsak v svojem flatu, 5x/leto greva na viski, vsakič plača drugi, bistvo razmerja je pa občasen seks in nič drugega, noben nima koristi, razen seksualnih 🙂 še največ komunicirava po smsih, in vsak hodi po svoje na dopust, noben nobenega ne vzdržuje in plačuje položnic. mi ni zvest (jaz njemu sem bila še – zaenkrat) – in se čisto nič ne sekiram zarad tega, ker je fejst dec in mi paše tako 🙂

aja, in vozi ne-nov avto srednjega razreda in ni bogat :))))))) zdaj pa tolči z glavo v zid :)))))))[/quote]

To sploh nima veze, kar govoriš in zatrjuješ. Je popolnoma vseeno, kako ta vajin odnos trenutno izgleda. Z mednožjem si ustvarila ustreznega moškega sužnja, ki ti bo vedno na razpolago, tudi ko ne bodo stvari v življenju tekle spontano. Zaenkrat mu morda ni treba narediti nobene nadležne usluge in je teliček ves blažen, ker liže tvoj med. Slej ko prej se mu bo zataknil. Ti mi pa sploh ne deluješ oseba, ki ne bi pognala tipa v propad ,da rešiš sebe. Take, kot si ti, preberem kot ostrostrelec na kilometre. In se izognem rušilni moči lulike. Nekateri moji znanci so prišli preveč blizu …

Čeprav, obstaja tudi opcija, da si kar samo sebe opisala, pa te je sram tega priznat 🙂

saj točno to je tvoj problem 🙂
ko slučajno srečaš žensko, ki se ji seksa, se je ustrašiš – bogve kaj ti bo naredila. tipičen slovenski moški pizdek (po ruglju)… 🙂 saj vem, da delaš to iz močne notranje potrebe, da imaš potem razlog, da se smiliš sam sebi in jokcaš mami v krilo, kako so vse punce zlobne. ja ti revež ti 🙂
za razliko od tebe, jaz sama rešujem svoje probleme 🙂 to, da ženska lahko pošlje tipa v prepad (le na kakšen način bi lahko sebe s tem rešila, pred čim????), se lahko spomni samo v ljubezni razočaran moški nesposobnež……..

Sicer pa, te vaše bolane igrice toplo/hladno, ko ste si na zadovoljna. si prebrale nasvet “nikoli ne odpiši fantu še isti dan” in ostale ideje, ki so se jih izmislili toplovodarji, so postale že živ dolgčas. Dosti žalostno, da je tu govora o polnoletnih puncah, nekatere se približujete že 30. letu starosti, mentalno pa še vedno na nivoju najstnice. Kaj češ s tako žensko sploh počet ? Ok, za kavsat zna bit še v redu, samo za kaj več pa bolj težko…

hja, jokcaj kolikor ti paše, ampak ti neumni nasveti dejansko delujejo 🙂 pri večini moških… zato ker imate to radi, da se potem lahko smilite sami sebi 🙂

Delujejo samo pri neumnih/neizkušenih moških.Če ga pa ti samo takim vlečeš, ker si boljšega nisi sposobna dobit, pa to še ni nujno večina 🙂

hahah :))))) kar tolaži se, ja 🙂 deluje sigurno vsaj pri 99% tipov…. fakt je, da se TI počutiš izkoriščanega s strani žensk, ker nisi sposoben obvladat situacije in se bojiš rušilne moči ženskega mednožja 🙂 ampak brez skrbi, to je razlog, da z meni podobnimi ne boš imel opravka. tipa, ki se boji žensk, tudi povoham ne 🙂

Kako so ponosne te punce, ko si moske ovijajo okoli prsta, a ne? Se dobro, da obstajamo moski “prasci”, da jim damo gasa.

To bo to ja lol

Trem kmetom ga je popušila, zdaj pa piše po forumih kako nas je večina moških nesposobnih lol

Kaj zdaj cviliš? Prebral sem te. Reagiraš kot vsaka glupača in kurvetina, ki se jo razkrinka. Takoj napad na moškost: Ja, vi ste vsi mamini pedri in sički, ki vam kurac ne stoji!. Ja, pa tudi ,če smo, pa kaj pol? Ti še vedno nisi drugo kot drolja, ki je fouš sinčkom njihovih urejenih družin. Kaj zdaj cepetaš, če si razkrinkana. Če bi ti tvoja vloga tako odgovarjala, bi me gladko prezrla.

še eden z mokrimi sanjami :))))))) revež

Škoda, ker se med sabo ne zavohate. To bi bilo zabavno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

+1

Preveč enih frustracij buta iz njenih postov.

Škoda, ker se med sabo ne zavohate. To bi bilo zabavno. :))[/quote]
Ah, kje pa. Punce so vajene vodljivih kuzkov. Pricakujejo se enega. Prebrisanec jih pa le izkoristi in odvze se preden skuzijo za kaj se je slo.

Škoda, ker se med sabo ne zavohate. To bi bilo zabavno. :))[/quote]
Ah, kje pa. Punce so vajene vodljivih kuzkov. Pricakujejo se enega. Prebrisanec jih pa le izkoristi in odvze se preden skuzijo za kaj se je slo.[/quote]
Saj zato pa pravim, da je škoda. No, jaz pravim, da to (kar torej počnejo “prasci in prasice”) počnejo ljudje, ki se preveč bojijo biti razočarani oziroma se ves čas počutijo, kot da se z njimi manipulira ali kako drugače upravlja. Zato to raje počnejo sami. Z drugimi besedami, ne zaupajo dovolj vase oziroma v to, da bi druga oseba v njih lahko spoznala zaupanja vredno osebo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morda pa tvoji primeri in izkušnje niso vredni počenega groša, odtod “norčevanje”. Si morda pomislil tudi na to možnost?[/quote]

Če se ti ne zdijo vredni niti počenega groša, zakaj jih bereš?[/quote]
Da lahko poda svoje mnenje o ničvrednosti. 🙂
Čeprav ne vem, zakaj bi nekatere izkušnje bile kaj manjvredne od mojih ali od koga drugega. Vsak človek je nekaj posebnega in zato ima svoje specifične izkušnje iz katerih se lahko marsikaj naučimo, če jih ne obsojamo.

Če se ti ne zdijo vredni niti počenega groša, zakaj jih bereš?[/quote]
Da lahko poda svoje mnenje o ničvrednosti. 🙂
Čeprav ne vem, zakaj bi nekatere izkušnje bile kaj manjvredne od mojih ali od koga drugega. Vsak človek je nekaj posebnega in zato ima svoje specifične izkušnje iz katerih se lahko marsikaj naučimo, če jih ne obsojamo.[/quote]

Tudi če se iz tuje izkušnje, nasveta ali mnenja ne moreš ničesar naučiti, to še ni zadosten razlog, da se potem iz človeka norčuješ. Če je nasvet zate neuporaben, ga pač ne upoštevaš, in to je to.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ko se odločiš, da ne boš f.ukal in da tega ne rabiš, ti nobena baba nič več ne more. Gledajo pa ko telice, ko jim razložiš situacijo. Potem slišiš, da si čuden, peder, drkađija, impotenten. In jim ni nič jasno, ko se jim samo v faco smejiš. Pol te prepričujejo, da zamujaš. Ji mrtav ladan razložiš, da ničesar ne zamujaš, ker si svoje dal skozi. Ni hujšega za babo, kot srečanje s tipom, ki ga ne more zmanipulirat z mednožjem. Še izkušnjo z ejbachem, ki jo izkoristi, lažje požre, saj od jebacha dobi potrditev, da je zanimiva.

Mantra part 948627354387611824.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mantra part 948627354387611824.[/quote]No ja, nekaj podobnega je tudi pokojni dr.Rugelj ugotovil, češ, da ženska propade takrat, ko se noben moški več ne zanima za njeno mednožje…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close