Moški in ženske vedno blefiramo v razmerjih
Človeka pač največ nauči osebna praktična izkušnja. Dokler le te nima, se mu zdi, da vsi okrog njega le teoretizirajo. Če pa še teorijo slabo pozna, pa je to še posebej nazorno. Skela je čist v redu napisala.[/quote]
Kaj čjo takile revčki, ki so jih štiri vrstice teksta čist preveč teoretiziranja….knjige še odprl ni, bi ga
na licu mesta kap….
Enovrstičnice o ritih, fusbalu, joških in piru ….to bi še prenesli (pa še to ne vsak dan)[/quote]
Daj nehi no, ena vrstica je čist dovolj na mesec.
tvoja sranja so sama glupa teorija, ki človeku en kur.c pomaga ali jo razume ali ne. Ja?[/quote]
Človeka pač največ nauči osebna praktična izkušnja. Dokler le te nima, se mu zdi, da vsi okrog njega le teoretizirajo. Če pa še teorijo slabo pozna, pa je to še posebej nazorno. Skela je čist v redu napisala.[/quote]
Človek, ki preveč teoretizira in nikoli ne govori prek svojih osebnih izkušenj, pomeni samo, da je brez izkušenj in nima pojma o čem sploh govori. Ti svetuješ uporabnikom na en in isti zlajnan način, nikoli nisi specifičen, vse kar poveš, poveš na pol, nikoli ne podaš še kakšen primer zraven, če ga pa že, pa sploh nima nobene povezave s tem.
Človek, ki preveč teoretizira in nikoli ne govori prek svojih osebnih izkušenj, pomeni samo, da je brez izkušenj in nima pojma o čem sploh govori. Ti svetuješ uporabnikom na en in isti zlajnan način, nikoli nisi specifičen, vse kar poveš, poveš na pol, nikoli ne podaš še kakšen primer zraven, če ga pa že, pa sploh nima nobene povezave s tem.[/quote]
Jest zapise, ki mi nič ne dajo, ki me ne zanimajo in so na splošno brez veze, ignoriram.
Ravno tako uporabnike, ki mi niso všeč.
Ne vidim, kaj je treba tolk pisat o tem….če ti je všeč, komentirej, če ti ni, preskoči – in je.
Sama drama tlele….
Jaz dam zraven skoraj vedno tak primer, da si ga lahko razložiš na različne načine. Samo za to rabiš globino razumevanja. Svojega življenjepisa pa tukaj ne bom razlagal. Razen, če je tema resna, lahko podam tudi osebno izkušnjo. Večinoma se je do sedaj dogajalo, da se iz njih “ta pametni” norčujejo. In med njimi si ti ta glavni, zato nimaš pravice, da se pritožuješ nad ljudmi, ki ne delijo osebnih izkušenj. Si videl, kako zelo močan vpliv imaš na stvari, ki se dogajajo okrog tebe. Če ti nekdo ne govori o sebi, še ne pomeni, da nima izkušenj, pač pa je lahko tudi to, da je nisi vreden.
Jaz dam zraven skoraj vedno tak primer, da si ga lahko razložiš na različne načine. Samo za to rabiš globino razumevanja. Svojega življenjepisa pa tukaj ne bom razlagal. Razen, če je tema resna, lahko podam tudi osebno izkušnjo. Večinoma se je do sedaj dogajalo, da se iz njih “ta pametni” norčujejo. In med njimi si ti ta glavni, zato nimaš pravice, da se pritožuješ nad ljudmi, ki ne delijo osebnih izkušenj. Si videl, kako zelo močan vpliv imaš na stvari, ki se dogajajo okrog tebe. Če ti nekdo ne govori o sebi, še ne pomeni, da nima izkušenj, pač pa je lahko tudi to, da je nisi vreden.[/quote]
Se strinjam.
Jaz dam zraven skoraj vedno tak primer, da si ga lahko razložiš na različne načine. Samo za to rabiš globino razumevanja. Svojega življenjepisa pa tukaj ne bom razlagal. Razen, če je tema resna, lahko podam tudi osebno izkušnjo. Večinoma se je do sedaj dogajalo, da se iz njih “ta pametni” norčujejo. In med njimi si ti ta glavni, zato nimaš pravice, da se pritožuješ nad ljudmi, ki ne delijo osebnih izkušenj. Si videl, kako zelo močan vpliv imaš na stvari, ki se dogajajo okrog tebe. Če ti nekdo ne govori o sebi, še ne pomeni, da nima izkušenj, pač pa je lahko tudi to, da je nisi vreden.[/quote]
Morda pa tvoji primeri in izkušnje niso vredni počenega groša, odtod “norčevanje”. Si morda pomislil tudi na to možnost?
Morda pa tvoji primeri in izkušnje niso vredni počenega groša, odtod “norčevanje”. Si morda pomislil tudi na to možnost?[/quote]
Če se ti ne zdijo vredni niti počenega groša, zakaj jih bereš?
Jaz bi rekla takao na začetku ne, kasneje pa nekateri namenoma nekateri tudi nenamenoma blefiramo. Recimo, da si v vezi 15 let in v teh 15 letih si se sigurno malo lagal, malo prikrojil, … Ko poslušam ta forum si mi zdi eno samo teoretiziranje. Pa predlagam, da naprej komentirajo tisti, ki so bili vsaj v 5-letnih vezah. Če bi bile tako idelne veze, ne bi šel nobeden narazen, ne bi nobeden varal, ne bilo vseh škandalov , ki jih beremo po časopisih. Če včasih mal poblefiramo in kaj prikrijemo, jaz ne vidim nobene škode in to toleriram tudi pri partnerju. Recimo res nočem vedet, če je imel sanje v katerih nisem sodelovala jaz itd
Morda pa tvoji primeri in izkušnje niso vredni počenega groša, odtod “norčevanje”. Si morda pomislil tudi na to možnost?[/quote]
Za nekatere res niso, saj zato jih pa niso vredni. 🙂 Dostkrat pomislim na to. Posebej, ko se nekdo norčuje. Problem nastane, ko malo za tem začne jamrat, da nekdo samo teoretizira. Se vrti v krogu, kot mačka, ki lovi svoj rep. :))
Za nekatere res niso, saj zato jih pa niso vredni. 🙂 Dostkrat pomislim na to. Posebej, ko se nekdo norčuje. Problem nastane, ko malo za tem začne jamrat, da nekdo samo teoretizira. Se vrti v krogu, kot mačka, ki lovi svoj rep. :))[/quote]
Če je nekomu tvoj nasvet ničvreden je pač tako. Ne vidim razloga zakaj se s tem obremenjuješ. Saj nisi vsemogočen, da boš kar vsem delil nasvete. Morda jih obdrži zase, ker sam si jih očitno vreden..
Za nekatere res niso, saj zato jih pa niso vredni. 🙂 Dostkrat pomislim na to. Posebej, ko se nekdo norčuje. Problem nastane, ko malo za tem začne jamrat, da nekdo samo teoretizira. Se vrti v krogu, kot mačka, ki lovi svoj rep. :))[/quote]
Če je nekomu tvoj nasvet ničvreden je pač tako. Ne vidim razloga zakaj se s tem obremenjuješ. Saj nisi vsemogočen, da boš kar vsem delil nasvete. Morda jih obdrži zase, ker sam si jih očitno vreden..[/quote]
Obremenjuješ se ti in to očitno. 🙂
Jaz dam zraven skoraj vedno tak primer, da si ga lahko razložiš na različne načine. Samo za to rabiš globino razumevanja. Svojega življenjepisa pa tukaj ne bom razlagal.[/quote]
Hvala, ampak ne hvala za take primere, s katerimi si človek, ki potrebuje nasvet, nima nič za pomagat. Ubogi revež pride na forum in sprašuje kako naj ogovori punco, ki mu je všeč, ti mu pa pripoveduješ pravljice za lahko noč. Vse kar mu boš znal svetovat je – bodi to kar si, ostalo bo pa čist izven koncepta, pa še to poveš narobe. Nisi dovolj specifičen, ker ti primankujejo izkušnje na tem področju, pa kljub temu želiš izpasti pameten. Ti tvoji nasveti niti za rit obrisat niso dovolj dobri.
Jaz dam zraven skoraj vedno tak primer, da si ga lahko razložiš na različne načine. Samo za to rabiš globino razumevanja. Svojega življenjepisa pa tukaj ne bom razlagal.[/quote]
Hvala, ampak ne hvala za take primere, s katerimi si človek, ki potrebuje nasvet, nima nič za pomagat. Ubogi revež pride na forum in sprašuje kako naj ogovori punco, ki mu je všeč, ti mu pa pripoveduješ pravljice za lahko noč. Vse kar mu boš znal svetovat je – bodi to kar si, ostalo bo pa čist izven koncepta, pa še to poveš narobe. Nisi dovolj specifičen, ker ti primankujejo izkušnje na tem področju, pa kljub temu želiš izpasti pameten. Ti tvoji nasveti niti za rit obrisat niso dovolj dobri.[/quote]
Saj zato pa si ti tukaj, da daš boljšega. Ali nisi za to tukaj? :))
jasno ženske blefirajo, ker so tipi zabiti.
tamlade punce, tiste ki so še malo naivne, odkrito pokažejo, da ji je nekdo všeč in potem vsakič joka…. saj potem se kmalu naučijo, da bolj kot vlečeš tipa za nos, več je uspeha, malo je teba mežikat, potem se delat, da ti ni do njega, predvsem mu ne smeš dat ene par mesecev, delat se fina in občutljiva, po možnosti pa še rahlo (res rahlo) butasta in nesigurna. pa mal zunanjost uredit, mejkap in odprta majčka je zadost. dobiš VSAKEGA, tud če si povprečna. 🙂
moške-smrklje pri ženskah, ki odkrito pokažejo, kaj bi rade, popade živa groza…
v praksi potem babe spoznajo kao tapravega (arhitekta) in ga vrtijo, ker so pa normalno potrebne, v tiste pol leta, ko nočejo z njim seksat, da ne bo mislil, da so lahke, se pa gonijo po parkiriščih z vodovodarji, ki pač ne pridejo v zaresni ožji izbor, ker so premal izobraženi :))) in gospod arhitekt misli, da je zadel terno, ker je dobil eno, k ga ima res rada in PREDVSEM čaka na tapravega. (primer iz realnega življenja, pa ne iz mojega…)
bebci imajo pač radi, da jih nekdo vleče za nos. zakaj ne bi ženske tega izkoristile? 🙂
haha 🙂 js tega nikol nisem počela. pač ne iščem “resnega”, da bi ga jutri poročila in takoj imela 3 pamže.
ampak v praksi je večina tipov (izjeme so zelooooo redke) dovolj zabitih, da nočejo bit z žensko, ki mu je dala na 2. zmenku, ker jo ima za k.urbo… če je punci samo do seksa, se jasno ne bo sekirala. “problem” je v tem, da večina žensk hoče imet resna razmerja in enostavno morajo blefirat, razlogi pa v večini NISO finančne narave, ampak “samo” želja imet resnega tipa.
bistvo je pa v tem, da se tip počuti blazno velik frajer, ker misli, da se je moral matrat za eno punco 4 mesece. dejansko se gre za filanje ega zabitim moškim.
ah, sem že v enem drugem postu razlagala o sebi 🙂 “imam” “tipa”, ki bo kmal 50, živiva vsak v svojem flatu, 5x/leto greva na viski, vsakič plača drugi, bistvo razmerja je pa občasen seks in nič drugega, noben nima koristi, razen seksualnih 🙂 še največ komunicirava po smsih, in vsak hodi po svoje na dopust, noben nobenega ne vzdržuje in plačuje položnic. mi ni zvest (jaz njemu sem bila še – zaenkrat) – in se čisto nič ne sekiram zarad tega, ker je fejst dec in mi paše tako 🙂
aja, in vozi ne-nov avto srednjega razreda in ni bogat :))))))) zdaj pa tolči z glavo v zid :)))))))
Saj nisem niti pričakoval, da boš povedala resnico o sebi. je pa dovolj tudi, če jo (med vrsticami) o drugih ženskah. Tako kot bo ena od njih povedala o tebi. Poznam vas kot star denar.[/quote]
+1
Na koncu itak vse zblebetajo, informacije pa še naprej krožijo naokoli. Sicer pa, žensko ni težko pogruntat kakšna je, samo opazuješ jo kako se obnaša do drugih oz. kaj ti govori o drugih 😉
Po moje te je že nagruntal in se najavi kak dan prej. Saj si sama rekla, da je fejst. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.