Moški in ženske-kaj mislite o tem?
Lep pozdrav.Da na kratko opišem.Pred 2 mesecema sem se dobila s tipom,s katerim sem se pred tem 2x dobila.Dopisovala skoraj 1 leto.
Pa sva se le zmenila za “sejvestekaj”.Obojestranska želja.
In ko do tega pride,tip čist odpove in pravi da ne more.,da se razume – med samo akcijo.
Bila presenečena,niti slučajno nisem tega predvidevala.Sem mami 1 otroka,stara 36 let,moški 42.Oba samska.Pred tem sva se 2x že vidla.
Drugače sem postavna mami ,prijetna oseba,simpatična.Niti ne iščem moškega,samo tole me je malo zapeljalo.Mogoče iz radovednosti,čeprav sem šla v to popolnoma odkrito z moje strani.Sem rekla zakaj pa ne.Mislim ,da je simpatija bila iz obeh strani.Ker nekdo,ki mi ne potegne,se pač jaz tega ne grem.
Malo se mi grdo zdi,če sva si oba to želela.Od takrat ne piše več.Le kaj je bilo narobe,saj sem dala vtis da si ga želim.??
Pravi pa,da sem mu všeč.
Ne morm verjet,da ni bilo mogoče speljat do konca.Žal.
Mnenja.
Ja, na svetu je vec vrst psihopatov, sociopatov, omejencev, umsko bolnih …
Zal si naletela na enega taksnega. Ti svetujem, da se ne obremenjujes z njim in ga pozabis. Ko bos spoznala normalnega moskega, bos ugotovila, da niso vsi taksni. Glede na izkusnje, ki jih imas, mislim da bos pravi cas prepoznala simptome in se bos umaknila, ce bo z moskim kaj narobe.
Srecno…
Jaz nisem zasledila, da se mu ni dvignil, v napisanem besedilu. Samo da je rekel, da ne more. Mogoče pa še ni pozabil prejšne punce, žene… občutek krivde…. ne vem, jaz ga glede na to, da ti je model všeč ne bi takoj zavrgla. Probaj še 1x, pokliči ga, pejta na pijačo in se pogovorita. če ni pripravljen v vezo ok, ga pač odpinkaš in greš naprej. če je, mu daš še 1 priliko. NIČ ni narobe s tabo!!!
Logična zanka: Če bi dejansko bili tako zelo zadovoljni s seboj, potem bi ta dogodek šel mirno mimo vas.
Sedaj se lahko hvalite na 5 straneh ali v celem romanu, problem bo ostal: Sebe dojemate preko pogleda drugega človeka. Vrednost vam daje drugi, v tem primeru moški.. oz. Še malce huje: trdi korenjak.
Na to, kaj je komu všeč ali kako se na določen dan počuti, kot tujec oz. spletni “znanec”, ne moremo vplivati.
Odgovorni smo le za sebe in svoj del.
In če Vam je lepo povedal, da ne more.. bi lahko to spoštovali. Predvsem pa bi o vseh potencialnih razlogih “zakaj”, zmogel odgovoriti le en sam človek: on.
Vsi ostali lahko le v kristalno kroglo gledamo in “vedežujemo”. Kot sogovornika imamo le vas, ne tudi njega. Zato se tudi pogovarjamo lahko le o vas: drugi ljudje vas ne definirajo.
Mogoče je svršil, še preden se je slekel, potem pa valjda ni mogel oziroma ni želel, da to vidiš. Malo za hec, ampak možno je. 🙂
želim si spoznati njo za redne fuk seanse . sem pohoten strasten ter zelo zanimiv brez sramu in oklevanja , nemaram dolgovezenja jajopajo687@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.