Moški in nakit
Poglej, ne bomo slepomišili…Če pogledam okoli sebe, vidim, na kakšne tipe palijo lepe punce. Tipi, ki se hvalite, da se ne dišavite, da ne nosite nakita, da vam oblačenje ne pomeni dosti, to niste…Ni treba biti jezen name, niti žaljiv, dejstva so dejstva..In zato ste vi pravi dedci, ki se hvalite s sovjimi kitami in H2= jezni na šminkerje, ker vam vse dobre babe speljemo..
Sploh nisem tega tako napisal.
Pa tudi za to čisto vodo ste obupno zapeli … saj voda + milo + kakšen gel za tuširanje niso noben greh.
Mal sem vas provociral, ampak tisti nepotrebni spraji pod pazduhe in še kam ter dišeče vodice na 1001 način so pa res nepotrebni … jebi ga, imam pač to srečo, da minimalno švicam, pa še tisti ki je, je skoraj popolnoma brez vonja …
Pa tudi za to čisto vodo ste obupno zapeli … saj voda + milo + kakšen gel za tuširanje niso noben greh.
Mal sem vas provociral, ampak tisti nepotrebni spraji pod pazduhe in še kam ter dišeče vodice na 1001 način so pa res nepotrebni … jebi ga, imam pač to srečo, da minimalno švicam, pa še tisti ki je, je skoraj popolnoma brez vonja …[/quote]
Tudi, če minimalno švicaš, je to še vedno švic:). Danes imaš že visokokakovostne deodorante, brez aluminija. So naravni. No, ti delaj po svoje…samo ne gibaj se v moji bližini:))).
Mal sem vas provociral, ampak tisti nepotrebni spraji pod pazduhe in še kam ter dišeče vodice na 1001 način so pa res nepotrebni … jebi ga, imam pač to srečo, da minimalno švicam, pa še tisti ki je, je skoraj popolnoma brez vonja …[/quote]
Tudi, če minimalno švicaš, je to še vedno švic:). Danes imaš že visokokakovostne deodorante, brez aluminija. So naravni. No, ti delaj po svoje…samo ne gibaj se v moji bližini:))).[/quote]
A še nisi nikoli pomislila, da notri dajejo nekaj, da potem res smrdiš, če jih nehaš uporabljati – postaneš odvisnik.
Kaj pa, če sploh ne švicam … a prepoved približevanja v tem primeru preneha ?
Tudi, če minimalno švicaš, je to še vedno švic:). Danes imaš že visokokakovostne deodorante, brez aluminija. So naravni. No, ti delaj po svoje…samo ne gibaj se v moji bližini:))).[/quote]
A še nisi nikoli pomislila, da notri dajejo nekaj, da potem res smrdiš, če jih nehaš uporabljati – postaneš odvisnik.
Kaj pa, če sploh ne švicam … a prepoved približevanja v tem primeru preneha ?[/quote]
Če res ne bi švical, bi zbolel, ker bi v sebi zadrževal vse strupe. Preberi si kaj od Melvite:).
Kaj pa, če sploh ne švicam … a prepoved približevanja v tem primeru preneha ?[/quote]
Če res ne bi švical, bi zbolel, ker bi v sebi zadrževal vse strupe. Preberi si kaj od Melvite:).[/quote]
Ajd u redu … ampak potlej pa ali ne žrem strupov, ali jih po drugih poteh pošiljam nazaj v svet in vesolje … saj za teleportacijo in zvezdna vrata si menda že slišala … ena taka imam doma na vrtu, ful prišparam pri letalskih kartah.
Ni treba celo prehodit, jaz živim le na enem koncu … tam čisto blizu prej omenjenih vrat.
Ah, veš kaj, še zvezdna vrata skočim zaklenit, da ne bo ponoči kakšen nenadejan obisk z Alfe Centaurija ali Tau Cetija pa tudi tisti bizgeci iz Plejad bolje , da ne pridejo, ker so mi zadnjič potacali motovilec v vrtu, ko so gliste s krti pekli pod polno luno.
Lahko noč.
Šminkerke šminkerjem .
Super – ni problema … svoji k svojim.[/quote]
ja saj po svoje ime prav. Najhujse macke so v takem pogledu sminkerke. In vsi, tudi “pravi dedi”, staro mlado se slini in obraca glavo za njimi. Speljejo pa jih ne taki haloski zarukanci tipa matkic, ko se malo po hlevu vlecejo, ampak v nulo spedenani dedi. Kar je po svoje tudi logicno. Ce sama da ogromno na sebe, ne more zraven sebe imet enega matkica, ampak nekoga ki je urejen v nulo in skrbi za svoj izgled. Zal se svet tako vrti in prej kot se “pravi dedi” s tem sprijaznite, lazje vam bo. Do takrat pa boste pobirali ostanke.
In vse to vam pisem iz lastnih izkusenj. Nekoc sem tudi jaz bil “pravi ded”. Za mano se je tu in tam kaka obrnila, nic ekstra. Potem sem obrnil plosco. Zacel se malo po modi oblacit, brez pretiravanja, nakit res minimalno, kaki prstan mogoce, urejena moderna frizura, redno britje, cisto rahlo parfum tu in tam,…razlika je ocitna. Pali vse zivo, res ne mores verjet ce samne dozivis
Šminkerke šminkerjem .
Super – ni problema … svoji k svojim.[/quote]
ja saj po svoje ime prav. Najhujse macke so v takem pogledu sminkerke. In vsi, tudi “pravi dedi”, staro mlado se slini in obraca glavo za njimi. Speljejo pa jih ne taki haloski zarukanci tipa matkic, ko se malo po hlevu vlecejo, ampak v nulo spedenani dedi. Kar je po svoje tudi logicno. Ce sama da ogromno na sebe, ne more zraven sebe imet enega matkica, ampak nekoga ki je urejen v nulo in skrbi za svoj izgled. Zal se svet tako vrti in prej kot se “pravi dedi” s tem sprijaznite, lazje vam bo. Do takrat pa boste pobirali ostanke.
In vse to vam pisem iz lastnih izkusenj. Nekoc sem tudi jaz bil “pravi ded”. Za mano se je tu in tam kaka obrnila, nic ekstra. Potem sem obrnil plosco. Zacel se malo po modi oblacit, brez pretiravanja, nakit res minimalno, kaki prstan mogoce, urejena moderna frizura, redno britje, cisto rahlo parfum tu in tam,…razlika je ocitna. Pali vse zivo, res ne mores verjet ce samne dozivis[/quote]
Res ne vem, kaj imajo moški proti temu, da bi se uredili (in tudi malo pobrili, pristrigli 🙂 in oblekli s stilom?
ja saj ze po kometarjih tu vidis da je to izjemno tezko, pa ko je tako prerosto. Pomoje ima to veze z misljenjem, da ce nisi zarascen, rahlo okrogel, cote iz stare juge,…, si peder in s tem bi se odrekel moskosti.
Potem pa se cudijo kako ne dobijo najboljsih mack in zakaj jih vedno dobijo pedercine. Pa to sploh niso pedercine, ampak pac urejeni moski po standardih, ki jih doloca nova dekada.
In potem ostane se samo obracanje glav in drkanje, ampak glavno da so pravi moski
Ni se treba odpovedat moškosti, pač samo mišljenje, da nisi pravi ded, če se lepo oblačiš, je treba prerasti .Če gremo v ekstreme, poglejte Cristiana Ronalda. Tip je metroseksualec od glave do pete, prave muškarčine bi rekle peder, ampak znano je, da je tip jebach prve klase. Tako pač je, ženskam so všeč lepo oblečeni in urejeni moški. Tisti, ki to niso, pobirajo ostanke žensk, ali pa sploh nobene ne dobijo. Pustimo zdaj razne znane osebnosti tipa Žižek, ali pa rock zveznike. Nisem še videl dobrega komada zraven neurejenega tipa, če ni ta tip znana oseba, ali pa enostavno bogat.
Potem je vseeno, kako je Ronaldno spedinan, oblečen, obrit/neobrit, ker je znana osebnost in je magnet lahko že samo zaradi tega. Ko si ga že ravno omenil kot primer tega, kako bi naj bil moški urejen, da privlači. 🙂
Če res ne bi švical, bi zbolel, ker bi v sebi zadrževal vse strupe. Preberi si kaj od Melvite:).[/quote]
Deodoranti preprečujejo potenje in zato prihaja do kopičenja strupov v telesu in uničujejo naravno in zdravo kožno floro. Posledice bodo vidne čez nekaj let, ko se bo začel pojavljati rak v predelu pazduh in druge kožne bolezni.
Zdrav človek, ki se minimalno poti in vsak dan tušira le z vodo, ne smrdi. Zato je uporaba takšnih in drugačnih kemičnih sredstev nepotrebna in le posledica zmanipuliranega uma, da deluje v korist proizvajalcev kozmetike.
Deodoranti preprečujejo potenje in zato prihaja do kopičenja strupov v telesu in uničujejo naravno in zdravo kožno floro. Posledice bodo vidne čez nekaj let, ko se bo začel pojavljati rak v predelu pazduh in druge kožne bolezni.
Zdrav človek, ki se minimalno poti in vsak dan tušira le z vodo, ne smrdi. Zato je uporaba takšnih in drugačnih kemičnih sredstev nepotrebna in le posledica zmanipuliranega uma, da deluje v korist proizvajalcev kozmetike.[/quote]
Robi, končno se je našel nekdo, ki verjame , da nisem nakladal tja v tri dni … hvala tebi in H2O …
Forum je zaprt za komentiranje.