Moški in hemeroidi
Meni so dal Modolex. Umivat se po vsakem sranju. Pa zvečer z mrzlo vodo. Na sedež si daj nekaj, da lahko narediš improviziran obroč in sediš v zraku. Začni telovadit. Kaki počepi in dvig nog. Pač da razmigaš ritne mišice. Meni je izginilo po 1 mesecu. Zdaj malo večkrat potelovadim. Ne ves čas samo sedet.
Predvsem ne brisati s papirjem, ampak obvezno oprati večkrat dnevno. Nobenega pritiskanja ali dvigovanja težkih bremen in pazljivo pri prehrani, naj bo odvajanje čim lažje, brez napenjanja, morda kakšen kompot iz suhih sliv in jabolk skuhaš… Detralex tablete so dobre, če je res hudo. Imajo pa kar nekaj stranskih učinkov in niso za vsakega, mislim da se jih ne sme jemati več kot 1 teden. Pozanimaj se v lekarni. Od naravnih izdelkov je fajn krema materine dušice, pa kopeli iz hrastovega lubja. Vsekakor je smiselno okrepiti trebušne mišice in se redno gibati, vsaj eno uro vadbe na dan.
Sem jih imela po prvem porodu, vleklo se je več tednov. Obup.
Sploh ne razumem problema. Greš k zdravniku, poveš problem, te pogleda, sigurno ne boš ne prvi ne zadnji a veš! Greš po zdravila al pa z napotnico k proktologu. Ta te lepo pogleda še za polipe in danko in si zihr, da si ok.
A veš kolk primerov mam jest tuki v okolici z rakom na črevesju? Eni čakajo še na operacije, eni so že pod zemlo, ker jim je blo nerodno it do zdravnika. Zakaj že?
Hemeroidi so različni, krvavitve tudi. Če ne krvaviš ni take panike, če pa, potem res do zdravnika!
Forum je zaprt za komentiranje.