Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški in dolgi nohti

Moški in dolgi nohti

Opazujem, v živo in po TV, kakšne nohte imajo nekateri moški. Meni osebno je to fuj in fej. Pa ne govorim zdaj o čistoči, ampak o dolžini. Pa ne more imet moški dolgih nohtov no, to jim tako paše kot tangice, not!
Poznate kakega takega in veste zakaj imajo tako, je to kak pomen ali kaj….ali samo to, da se jim ne da poščipat nohtov…..?
Pa še razumem kakega, ki npr.igra kitaro, ampak sicer pa ne.

Kitaristi imajo dolge nohte na desni roki.

Hvala, da si vsaj nam, kitaristom naklonjena.

Dolgi nokti pri moškem, pri nekaterih celo rdeče nalakirani na nogah pa je že star spoznavni znak pedrov. Ob referendumu jih bo kar mrgolelo pri VO (volilnih odborih).

oh, ja poznam.večjega bljaka nisem videla. na rokah in nogah. zakaj? odgovor je bil, ker jih boli potem pri strani, če si jih ostrižejo. mah nič ne verjamem.

drugače imajo res kitaristi dolge nohte, samo tudi to je fuj in fej za videt.

veliko bosancev je imelo enkrat (ko sem bila še majhna) velikega samo mezinca. Zakaj? ugibajte sami.

Racunalnicarji nekateri imajo tud en dolg noht, moj foter dela u gradbenistvu in vse kar spada zraven, tudi na mezincu dolg noht, ker mu dost pomaga, ce so kje kaksne malenkosti za naredit.
Drugace je pa tudi meni to ogabno.

[/b]

Ojoj:))))

sori ampak kaj je lepega na dolgih ženskih krempljih, ki naredijo iz ženske skoraj invalidko. potem pa vidim s tistimi kremplji držat otroka bljak fuj fej

Ane, ane, pa še hrano pripravljajo, pa celo jesti si upajo s takimi kremplji, pa posodo pomivajo, pa tipkajo tudi…pa, kar je najhujše, svoje imajo. Sploh ne vem, kaj razmišljajo, pa en kup denarja zmečejo za razno razne lake (podlak, nadlak, midl lak….), pa skoz jih neki negujejo, pa res, no, kako sploh lahko dihajo isti zrak z vami, ki jih nimate?

sori ampak kaj je lepega na dolgih ženskih krempljih, ki naredijo iz ženske skoraj invalidko. potem pa vidim s tistimi kremplji držat otroka bljak fuj fej[/quote]

Pri enih je prav grdo, se strinjam, ampak zdaj govorimo o moških.

Jest pa sem zmeraj mislila, da majo dolg noht na mezincu zato, da lahko po nosu vrtajo.

Ja, pa da se lažje po čokoladnem oku praskajo:))

Z njimi so, nekateri še sedaj, odpirali škatlice cigaret. Z nohtom so na vrhu papirček dvignili in ga odtrgali.

Z njimi so, nekateri še sedaj, odpirali škatlice cigaret. Z nohtom so na vrhu papirček dvignili in ga odtrgali.[/quote]

Eni so ga imeli zato, da so lažje koko snifali.

Pri meni so dolgi nohti nekaj takega, kot britje moških (pa ne po obrazu, ampak drugje po telesu – kje pa kar sami predvidevajte) ali pa moški z veliko nakita na sebi… Vse to v meni pušča zelo mešane občutke, ki jih še sama ne prepoznam.

Na nobenem moškem še nisem opazila dolgih nohtov 🙂 Sem pa mnenja, da niti vsem ženskam (oziroma rokam) ne pašejo, sploh tistim z velikimi debelimi prsti, pol pa še te štirioglate lopate gor … Smešno.

Gresta se v reko kopat dva moška.
Eden spleza visoko na drevo ob reki, da bo z veje skočil v vodo in mu oni spodaj reče, da ozgleda kot orel. In oni vpraša:
“A zato ker sem tako visoko?”
“Ne, zato, ker imaš tolikšne nohte na nogah….”

Drugače so mi pa nalepljeni “nohti” bistveno grši, sploh ko avša misli, da je lepa z njimi….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma zdaj tukaj je govor samo o nohtih na moških ampak stvar je taka, da si ženska lahko svašta izmisli in prilima ali vtakne na sebe pa bo vse v redu. Pr dedcu pa mora biti vse črno belo in pol se babnce čudijo, da so dedci dolgočasni. Najraje bi vidle da smo na gumb kot roboti al kaj??? Emocij nič ne rabimo dobit, dati pa vam jih moramo veliko al kaj?

Moški z dolgimi nohti ne bi imel šans… tisti v tangicah pa vse :)))

Zdej tako je to, ženske zahtevate da moški živimo v črno belem svetu, želite pa da vam rišemo življenje v barvah. Kdor želi to razumeti bo razumel, kdor ne razume pa očitno živi v črno belem svetu.

Če ima moški nohte nalakirane, ne vidim težav. 😀

sicer so mi pa vsi dolgi nohti, ki niso nalakirani, ogabni 🙂

Kar pišeš je povsem izven konteksta. Ne delaj se žrtve, stopi na piedestal.

Ne poznam nobenega moškega z dolgimi nohti, sam imam pa krajše, kot so sploh lahko kratki, kajti si jih sproti pogrizem in to delam že od otroštva dalje. Če imam noht, ki preraste prst (tisti beli del nohta), dobim zoprn občutek “utesnjenosti” prsta in da moram TAKOJ odstraniti ta višek nohta.

Ena izmed bolj fuj stvari kar jih lahko delaš……. pol si vsaj ščipalec ali škarjice nosi zraven ne pa v lape skoz tiščat….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moram komentirat, ceprav je stara tema. Velja za moske in najvec za zenske, ki imajo urejene dolge in nalakirane nohte. Za dolgimi nohti, tudi ce so urejeni se nabira najvec umazanije in bakterije. Ce pripravljate kosilo, rezete meso z dolgimi nohti, verjetno tudi ce skrtacite nohte kasneje, nikoli ne odstranite vso umazanijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close