Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski in avtomobili

Moski in avtomobili

Zivjo

Povejte mi moski.Naprimer.Vsak dan s svojim avtom naredite kar nekaj kilometrov do sluzbe in nazaj.Potem so tu tudi vikendi in ostala potovanja.Za kar gre kar veliko bencina, ta pa je vsak dan drazji.Ali bi bili pripravljeni odsteti 59 eur za tako imenovane magnete za zbijanje porabe goriva.jaz ga imam in res deluje!Povejte kaj mislite?

da je to nateg:)to je blo iz srca

strokovno-tehnično gledano:

N A T E G !!!

lp

No strokovnjaki prov.Sej nikjer ne pise da potem porabis 10 litrov manj, ampak 2-3.Ampak ok.Vidva vesta.

jaz mislim, da bi bila akupunktura bolj učinkovita.

Dejansko je to nateg.
Probi to trdit na avtomobilizem.com bos vidu odzive 😉

A še danes obstajajo ljudje , ki v to verjamejo???

No, verjetno ti to prodajaš…in če ti uspe koga nategniti, da ti to verjame in mu to tudi prodati, potem je teh 59 EUR res krvavo prislužen denar. :)))
Če ti posel laufa ti vseeno čestitam! 🙂

Veš kaj …Fuel, poskusi pogledati na zadevo s te strani:

Za nižanje porabe goriva (seveda primerljivih avtomobilov s primerljivimi močmi motorja) avtomobilske tovarne vlagajo dobesedno MILIJARDE eurov-dolarjev. Povezujejo se firme med seboj v grozde, povezujejo z univerzami, inštituti itd. Rezultati so ponavadi pol litra, litrček na 100 km prihranka.

In lej ga šmenta, genijalec izumi magnetek za “Bata” ceno 59,99 EUR in zniža porabo goriva za 3 litre/100 km. Veš kaj, tak “genijalec” ne bi prišel do tebe, ker te s takim izumom niti povohal ne bi.

Šel bi npr. k Volkswagnu in mu prodal izum ( VW ga bi siguro plačal!!) za NEKAJ MIO EUROV!!! Ker tega ne upa – zato ker bi ga brcnili čez prag – prodaja naivcem kot si ti.

Pa brez zamere

Motorček

PA GA JE

No Fuel, ampak mene vseeno zanima tista tanaivna znastveno tehnična razlaga, kako ti magneti delujejo-prvič slišim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

He-he tukaj ne bo kruha zanjga :)))

Takemu ‘genijalcu’ ki bi dejansko izumil kaj takega ne bi bilo potrebno iti k WV-ju ampak bi WV prisel do njega 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close