moski fantki
heh, avtorica…, s tem je tako, če se ti sama napališ na moškega, ki se po jajcih čoha in si ne zna sam gate oprat, jebi ga, kdo ti je kriv.. dons so moški tako uštimani, da lahko nategenejo/mo žensko tud v kuhni med rezanjem čebule, samo, da se ženska naštima prav pa imata oba solzne oči zaradi tega, ker ne razumeta zakaj sploh skup živita.
Če se imata moški in ženska rada in se spoštujeta, si ne štejeta, koliko je kdo naredil in koliko prinesel k hiši, na konc dneva pa se skupaj zmenita, kaj bosta v postelji počela. Ampak v odnos je treba tudi kaj vložit…. Tako kot če hočeš imet urejen vrt, urejen dom…. je treba delati tudi za urejen odnos.
Moški da tudi njej svoje telo…kaj bluziš. Ko je treba betonirat, pa kopat pa ni 50/50, a??? Jebo vas feminizem, to sam v bloku obstaja… je pa res da ženske po večini nimate interesa za sex čez čas. Ker se ne trudimo okoli vas ipd. Ka okoli nas se pa skače v zapeljivem perilu al kaj? Misliš da moški pa ni sfukan po šihtu pa vse delih….verjamem da eni sam lezijo, sam tud zenskeniscete dost izgovorov da neb blo treba sexat…zakaj sploh ste v vezi pol če vam ni do sexa. Bodte samske pa ne boste mele problemov, aja pol ni nobenga za komandirat pa jebat….
Bodte samske pa ne boste mele problemov, aja pol ni nobenga za komandirat pa jebat….
Če bi bile samske, pa ne bi bilo kavalirja, beri sponzorja. Ker t.i. emancipirane ženske še vedno pričakujejo, da jih bo kavalir finančno razvajal. Hkrati finančno vnovčujejo svoje pi___ in hkrati nabijajo o enakopravnosti ali pa celo o enakosti spolov!
Pepi292, 03.11.2021 ob 13:14
Moški da tudi njej svoje telo…kaj bluziš. Ko je treba betonirat, pa kopat pa ni 50/50, a??? Jebo vas feminizem, to sam v bloku obstaja… je pa res da ženske po večini nimate interesa za sex čez čas. Ker se ne trudimo okoli vas ipd. Ka okoli nas se pa skače v zapeljivem perilu al kaj? Misliš da moški pa ni sfukan po šihtu pa vse delih….verjamem da eni sam lezijo, sam tud zenskeniscete dost izgovorov da neb blo treba sexat…zakaj sploh ste v vezi pol če vam ni do sexa. Bodte samske pa ne boste mele problemov, aja pol ni nobenga za komandirat pa jebat….
ko dec dela zuni
baba dela not
enakovrednost konju bo slo?
ocitno si grd da zenske niso hotle seksat s tabo
ce je kemija seksas 1x na dan sigurno ali na dva dni
kdaj tudi ne
vec dni
kakor je
a je urnik za seks mogoce?
kupi si zenski robot in jo fukaj magarac glupi 🙂
se en debil k misl d so zenske sam da lukno dajo
razocarana490, 02.11.2021 ob 17:01
vcasih so moski naredili za zensko vse
VSE
zdaj jih imajo samo za seks ali pa pricakujejo da bodo hodile v sluzbo tako kot oni samo da te derpani bi radi potem doma se najmanj enkeat fukali in pa delali nic,zenska pa naj bo se gospodinja.
Delajta naj oba na 1/2 ,ali pa moski poskrbi za vse financno
luzerji nekoristni
Potem vam zenska da svoje telo
rodi otroka
vi se pa fukate okol
smradi 🙂
Včasih so ženske delale do pol ure pred porodom, skrbele za dom in živali in kopico otrok. Če so kaj pregovarjale so dobile batine kot so dolge in široke…
Slauf, 02.11.2021 ob 18:27
Moški naj dela ves drek zato, da se oglašate na instagramu. Mora bit gentleman, pameten, uspešen, veliko denarja, zna kuhati, popravljati, biti nežen, očarljiv, telesno fit, umsko razvit, prati, likati skrbeti za otroke, skrbeti, za ženo da ji pride… Pa kam ste šle feministke. Uprašite babice kako se z moškim ravna, če ne doste dobile namesto pridržana vrata, vrata v nos.
Moj je vse navedeno. Je pa res, da posledivno nimam casa za instagram in se raje ukvarjam z njim in skrbim da je srecen.
Žalostno je brati tole temo… večinoma pljuvanje nasprotnega spola – in občutek imam da zato, ker ni in ni tistega iz sanj.
Mogoče bi se vsak raje posvetil sebi in iz sebe naredil kar lahko? Pa mogoče raje naredil/a kaj lepega za kateregakoli sočloveka? Garantiram da bo počutje lepše, ko se vam prvih par ljudi iskreno zahvali.
Vsakič ko berem neke zgodbice tukaj na formu me resnično do srca nasmejijo… Zakaj ker so vedno tako full resnične… Ampak veliko jih bere ta forum nasedajo pa te isti na iste fore znova in znova in potem vedno jamrajo in spravljajo v neke tragi komedije.
Kot prvo, meni se zdi da to obrekovanje levo desno ženske moški moški ženske… Ja itak… Vsi smo isti na neki točki ampak kje takšne tipe pobirati ali ženske lepo vas prosim kam gledate po prvem zmenku hop med rjuhe pa da vidimo kaj bo a možgani na nivoju hrcka ja ni čudno da je potem tako. Tiste resne ali resni vam pa tako pobegnejo ali pa niso vam zanimivi potem pa po letu ali pa po parih mescih jok in stok. Potem pa se pametne kolegice kolegi in njihovi nasveti ter sedaj tempa samo jaz proti celotnem svetu dokler ponovno ne srečate podobnega prevrzneza ali prevrznjenke ki vam ponovno z dvema besedama ali ki zna na prave gumbe pritisnit vam spodnese tla pod nogami saj mislite da je to popolnoma normalno in ponovno na enako pot. Potem pa pride ali se zgodi en spodrsljaj in je otrok tu in nezadovoljstvo ter razočaranje. Mislim da bi se vsi mogli nekoliko prizemljit in se učit iz lastnih izkušenj. Ampak ne vedno začaran krog.
Resnicno kam gledate ko izbirate. Mislim da se more vsak sam pri sebi to vprašat in razčistiti preden se spušča v kaj s kom.
Boga revica je utrujena ko pride iz službe 🙂
Hotle ste enakopravnost pa jo mate. Zdaj ko morate pa garat kot moški vam pa ni prav, da hočemo zvečer še mal akcije. Priznat bo treba da ste šibkejše, pa vas bomo spet božali pa ujčkali kakor smo vas pred 50 leti.
Zadnjih 30 let je nezadovoljstvo žensk močno narastlo ker so se vam poleg vseh pravic ki jih nosimo moški dodale tudi njihove dolžnosti. Mi smo folgali vse ker smo sposobni … Se še spomnim fotra, pride ob 4ih iz službe, neki skuha če je pred mtko doma, se usede za pol urce da u mire nekaj spije in gre delat naprej do 10ih zvečer okrog hiše in na njivi čez vikend pa še vinograd. Seksalo se je pa še vedno vsaj dvakrat na teden … sem mel sobo poleg kopalnice, tako da sem vedel kdaj se je šel dvakrat tuširat 😀 😀
Uživaj v zafrustriranem lajfu.
Če si ujagala enga balkanca al pa nepsosobneža si si sama kriva. Jaz prakticiram isto kot fotr samo da sem vinograd zamenjal za gospodinjska opravila kot je obešanje perila in kuhanje dobrih kosil.
Forum je zaprt za komentiranje.