Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški brez poguma ali kaj je to?

moški brez poguma ali kaj je to?

Tvoj odgovor pove vse o tebi. Sprijazni se, da boš sama dalje. Le kdo bi želel imeti takšno ob sebi, ki gleda le na svoje kvazi + .

2 uri + vse ostalo….te zgodbice prodajaj komu drugemu, nismo vsi tako naivni in lačni potrjevanj tistega kar mislimo. Ti se z nobenim odgovorom ne strinjaš, za vsakega imaš priročen odgovor – preveč časa, lačna pozornosti?

Pusti ta čvek tistim ljudem, ki nimajo navade izmišljevat zgodbic.

Tako zelo ti je pomembno kakšno mnenje imamo drugi o tebi in da ne bi imeli napačnega mnenja….Rada bi bila boljša, samozavestna…Vse to je odsev tvojih želja.
Naše življenje in odnosi pa niso odsev naših želja in tega kar bi radi bili, ampak tega, kar v resnici smo.
V resnici si zelo krhka in občutljiva oseba, zato si želiš biti močna in stabilna, da te ne bi spet kdo prizadel.
Seveda pa ni nič s tem narobe, če si to želiš…Le soočiti se je treba s tistim, česar ne maramo pri sebi.

Kako lep preprost fakt…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne tega spraševat. Tudi fantje/moški se nahajajo v različnih fazah, obdobjih in jih privlačijo/odbijajo zelo različne stvari. Kar nekoga privlači, lahko drugega odbija.
Bodi kar si in delaj kar misliš, da je prav zate in da ne škoduje drugim. Ti moraš nekoga pritegnit s svojo osebnostjo in ne način, da igraš vlogo, da boš nekomu ugajala. Tako ne bo šlo. Pa delaj se, da tega nisi prebrala nikjer, kot da to že veš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne tega spraševat. Tudi fantje/moški se nahajajo v različnih fazah, obdobjih in jih privlačijo/odbijajo zelo različne stvari. Kar nekoga privlači, lahko drugega odbija.
Bodi kar si in delaj kar misliš, da je prav zate in da ne škoduje drugim. Ti moraš nekoga pritegnit s svojo osebnostjo in ne način, da igraš vlogo, da boš nekomu ugajala. Tako ne bo šlo. Pa delaj se, da tega nisi prebrala nikjer, kot da to že veš. ;)[/quote]

Tole si pa zelo lepo napisal, že ko sem videla od tanje prvi post-ja že takrat bi morala dobiti takšen odgovor.

Kar se pa mene tiče, to da je zbežal je bilo odvisno od mene-ker podzavestno koga še vedno odbijem. Robi, vsaj eno stvar si zadel, znaš najti tisto kar je res. Druge stvari pa, mogoče sem tudi malo čudno napisala vse skupaj tudi tisto o tem koliko mi pomenijo mnjenja ostalih in zato takšni čudni odgovori. Sploh to, da mi noben odgovor ni všeč mi je čudno, sama pa mislim da vam še preveč prav dajem:) Od nekdaj pa vse prevzamem nase in od tu tudi to, da zagovarjam druge, sedaj pa končno tudi sebe. Ker hočem, da je razčiščeno in ne ker se z mnenji na splošno obremenjujem. Pač imam rada pošlihtane račune. Tko je.

“Pusti ta čvek tistim ljudem, ki nimajo navade izmišljevat zgodbic.” mam tako delo, da imam vsako stranko pri sebi tam od ene do treh ur, nevem kje je tukaj izmišljena zgodba. Sej ti ni treba komentirati, če ti je odveč. Tudi sama ne komentiram vsega kar se mi zdi butastega. Nevem kje imaš tukaj problem.

No službe je konec, še nikoli nisem tako zabušavala med delom kot danes:) jah tud to more bit, ne glede na to ne morem tok mal delat kot pa me plačajo, lep večer vsem skupaj

Koliko nesigurnosti je v tebi, vseskozi se sprašuješ kaj vse si naredila narobe in v piko analiziraš v želji, da bi prihodnjič naredila bolje. In ko se trudiš za “bolje” izpade (mogoče) še bolj bedasto(?).

Mislim, da nisi naredila nič narobe in se je mogoče človek samo prestrašil, ker pač ni vajen, da bi se mu tako lepa punca(?) toliko posvečala ali pa ga je kdo čakal spodaj pred dvigalom in bi se moral zagovarjat, če bi s tabo v sproščenem pogovoru izstopil….
Mogoče je le kakšen čisto banalen vzrok njegove nezainteresiranosti, ki bi se po tvoje, po tvojem scenariju, želji… moral odviti čisto drugače.
Se ti ne zdi, da si le malo preveč pričakovala za prvič, da je bilo zanj vse skupaj prehitro?
Saj ni nujno, da se vsako srečanje konča kot v kakem filmu…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Koliko nesigurnosti je v tebi, vseskozi se sprašuješ kaj vse si naredila narobe in v piko analiziraš v želji, da bi prihodnjič naredila bolje. In ko se trudiš za “bolje” izpade (mogoče) še bolj bedasto(?).

Mislim, da nisi naredila nič narobe in se je mogoče človek samo prestrašil, ker pač ni vajen, da bi se mu tako lepa punca(?) toliko posvečala ali pa ga je kdo čakal spodaj pred dvigalom in bi se moral zagovarjat, če bi s tabo v sproščenem pogovoru izstopil….
Mogoče je le kakšen čisto banalen vzrok njegove nezainteresiranosti, ki bi se po tvoje, po tvojem scenariju, želji… moral odviti čisto drugače.
Se ti ne zdi, da si le malo preveč pričakovala za prvič, da je bilo zanj vse skupaj prehitro?
Saj ni nujno, da se vsako srečanje konča kot v kakem filmu…. ;)[/quote]

ti si pa iz drugega planeta kot ostali tukaj:) tole je čisto druga zgodba kot pa zgoraj, če si vsaj malo preletel.

pričakovanj sploh nisem imela, takrat se mi je samo čudno zdelo zakaj je zbežal na recepcijo. Tako sem začela šele potem razmišljati po vseh teh komentarjih kako imam previsoko mnenje o sebi, če pa ni to pol pa je kaj z videzom, mojimi pričakovanji do drugih, al da nisem tako dobra po srcu in karakterju kot sama mislim, pa da je zgodbica izmišljena,… ampak dobro, point je to, da sem hotela nekaj drugega izvedeti in to je če so moški sedaj malo večje reve kot včasih. In ja na splošno nekateri so, nekateri ne. Po odgovorih se točno vidi, da vsak drugače razume moje pisanje, vidi se kakšne probleme imajo drugi.

No je pa svetla točka, to da sm ugotovila, da gotovo podzavestno še vedno odbijam koga, tako kot je robi pogruntal. Samo to je spet tako, ko gremo ženske ven, če sem res sama pridejo moški zraven, ko pa ne pa spet, da se ne bi kdo osmešil, če mu ne bi direkt na k… skočila od veselja.

In zato sploh odprtje teme s takšnim naslovom, ker če bi hotela sebe analizirat in jamrat, bi napisala drugačen naslov. Vsaka stvar je za nekej dobra, če znaš nekaj iz tega potegnit. Jaz vem kakšna sem in ne bom rekla da sem krhka in občutljiva oseba samo zato da dam nekomu prav.

Če smo že pri filmih mi ameriške romantične komedije ne dišijo, priporočam pa Gangster Squad-je odličen

Torej si podzavestno vplivala na to, da si ga odbila, torej ni problem v moških??? Malce begajo tele tvoje misli.

[/quote]Tule je spet materjal, ki govori predvsem o tem kaj moraš na sebi delat, pa ne vem če ga boš znala uporabit…ker si uvodoma zapisala, da sebe ne želiš spreminjat, krivdo pa vališ na nas moške.

To je kot bi držala v eni roki kamen in v drugi tv daljinec. Če hočeš tv ugasnit, ga ugasneš z daljincem, nekaj v tebi pa govori, da moraš v tv zalučat kamen. Veš da ni prav, pa ga vseeno vržeš. Tv se razbije, ti pa si jezna na tvoj glasek v tebi, krivdo zvališ pa na kamen, ki si ga sama vrgla.

Ker nisem spraševala samo zase in za moje primere je res dvoumno napisano. Zase v nekaterih primerih je res da koga odbijem, v nekaterih pa spet ne. Ali pa mogoče potem sploh ni v meni problem, če se mi to ne dogaja skozi ves čas in vedno? Kot sem napisal že ko gremo ven kako je. (retorično vprašanje!)

Lej od vaših odgovorov postaneš že prov zmešan, vsak bi te rad v nekaj prepričal. Pa sploh nimam navade o takih banalnih stvareh toliko časa razmišljat.

Na začetku sem samo o pogumu moških v današnjih časih spraševala, pa na to ni odgovora razen od ene punce. Potem sem pa polno bedarij prebrala in tudi nekaj pametnega, kar sem tudi že napisala.

Če te že moje misli begajo, joj kako bi te šele kaj drugega

Tale s kamnom je dobra, je pa tako da ne ugašam tvja s kamnom, včeraj sem ga hotla z miško pa se nikakor ni hotel ugasnit:)

Jaz sem sicer govoril o beganju misli, kar se pa ženskih adutov tiče, na to vedno padem, še posebej privlačne se mi zdijo samozavestne in sproščene ženske:)
Poguma ne manjka, le sprejeti ga moraš.
Za tv pa, ti kar miško še naprej uporabljaj;-)

Saj ni nujno, da se vsako srečanje konča kot v kakem filmu…. ;)[/quote]

ti si pa iz drugega planeta kot ostali tukaj:) tole je čisto druga zgodba kot pa zgoraj, če si vsaj malo preletel.

pričakovanj sploh nisem imela, takrat se mi je samo čudno zdelo zakaj je zbežal na recepcijo. Tako sem začela šele potem razmišljati po vseh teh komentarjih kako imam previsoko mnenje o sebi, če pa ni to pol pa je kaj z videzom, mojimi pričakovanji do drugih, al da nisem tako dobra po srcu in karakterju kot sama mislim, pa da je zgodbica izmišljena,… ampak dobro, point je to, da sem hotela nekaj drugega izvedeti in to je če so moški sedaj malo večje reve kot včasih. In ja na splošno nekateri so, nekateri ne. Po odgovorih se točno vidi, da vsak drugače razume moje pisanje, vidi se kakšne probleme imajo drugi.

No je pa svetla točka, to da sm ugotovila, da gotovo podzavestno še vedno odbijam koga, tako kot je robi pogruntal. Samo to je spet tako, ko gremo ženske ven, če sem res sama pridejo moški zraven, ko pa ne pa spet, da se ne bi kdo osmešil, če mu ne bi direkt na k… skočila od veselja.

In zato sploh odprtje teme s takšnim naslovom, ker če bi hotela sebe analizirat in jamrat, bi napisala drugačen naslov. Vsaka stvar je za nekej dobra, če znaš nekaj iz tega potegnit. Jaz vem kakšna sem in ne bom rekla da sem krhka in občutljiva oseba samo zato da dam nekomu prav.

Če smo že pri filmih mi ameriške romantične komedije ne dišijo, priporočam pa Gangster Squad-je odličen[/quote]pričakovanj sploh nisem imela, takrat se mi je samo čudno zdelo
Kaj se ti bo čudno zdelo…. gre ena pesem 😉

Če ne bi imela pričakovanj se ne bi čudila zakaj je naredil to in zakaj ono… 😉 Bila bi pač vesela, da si malo pokramljala z njim, da ti je minilo tisti dve uri in to bi bilo to. Tebi se pa čudno zdi 🙂
Pričakuješ pogum a pričakovanj nimaš….. na katerem planetu se to ne izključuje?… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Morda pa je zamozavestna ženska nočna mora vsaj 90 % moških…. Če je potem zraven še uspešna, je to vražji koktajl, ki se mu večina mladcev izogne na daleč….

Taka znanost okoli ene ženske, ki se ji zdi, da jo premalo tipov vabi na kavo.

Mogoče pa jim enostavno nisi všeč.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

veš kolko jih jaz mimo spustim….odkrito….pa ne da se mi. Ko gremo poredko s kolegi ven, se ga raje malo ulijemo in to je to. Drugače pa se nam v življenju itak skozi mudi.

Mogoče je pa stvar čisto enostavna. Že zgoraj ena omenja, da je uspešna, samozavestna ženska mora za 90% moških.
Bi znalo kar držati. V zadnjem času je namreč tako, da je vse več žensk kar ok plačanih, dobro izobraženih, samostojnih, uspešnih. Moških pa postajajo vse bolj nesamostojni, mamini sinčki. Razbila se je tista njihova, da jih ženske rabimo, da preživimo in postajajo vse manj samozavestni. Še posebej se bojijo samozavestnih, uspešnih žensk.
Včasih so bili prepričani vase, da ženske ne moremo živet brez njih. Zdaj pa jih to bega.
Vidijo, da je ženska bolj izobražena, boljšo službo, fit, lepa… in se ustrašijo. Po mojem spadaš med te uspešne ženske, zato se te moški bojijo.

Kot je že On napisal. Če ne bi imela pričakovanj, se ne bi spraševela, zakaj se nekaj, kar nisi pričakovala, ni zgodilo. Je res? :))
Kar se pa tiče tega, da nekoga podzavestno odbijaš. S tem pa se ne obremenjuj preveč. Vedno boš koga podzavestno odbila. Preprosto ne moreš vsakega pritegnit. Problem so lahko tvoja pričakovanja, ampak dokler ta ne vodijo v razočaranja, si še dost ok. Pričakovanja nastajajo iz nesigurnosti vase, dvomiš vase, sprašuješ se ali si naredila vse prav itn. Do neke mere je to že prav, ampak ne v takšnih primerih kot je bil ta. To, koliko nekoga pritegneš, nikoli ne bo odvisno samo od tebe. Če ti je nekdo všeč in opaziš, da je bolj sramežljive narave, mu lahko pri tem kvečjemu pomagaš, ga opogumiš, če imaš pogum, to je pa tudi vse. Nekaj pa mora tudi drugi naredit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

O čem ti to. Če piše, da gre med drugim za sodelavce. Če je ona oh in sploh uspešna, njeni sodelavci verjetno niso neki luzerji.

Babam nič ni prav. Če vas vabijo, se čutite nadlegovane. Če vas ne vabijo, spet ni prav, ker so moški kao nesamozavestni..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Necla, tule je mogoče odgovor na tvoja vprašanja: http://med.over.net/forum5/read.php?124,8495833

Dober dan. Nevem kje ste vi zasledili, da sm nevem kako uspešna? Ja trudim se, zato pa tud delam po cele dneve, da če nimam nobene druge koristi od tega, lahko vsaj v prijavo ali prošnjo potem napišem da delam v moji stroki. Plača je za stroške pokriti.

Nekaj pa je res, da se mi zdi da je marko ena dobra dušica v resnici:)

Hvala za vse odgovore, ampak sedaj bo pa že čas da se posvetim službi in ne čvekom

Lp

Necla

Necla, ponavadi je tako, da so bolj uspešne, bolj izobražene ženske samske, ker se jih moški bojijo. Zato eni tako sklepamo. Ne mislim, da si zdaj oh in sploh super podjetnica. Moški se ustrašijo že, če ima ženska univ. dipl. pa kakega jurja plače 🙂 in če živi sama, samostojno.

Če si kdaj dvomila, ti je sedaj oproščeno. 🙂

O čem ti to. Če piše, da gre med drugim za sodelavce. Če je ona oh in sploh uspešna, njeni sodelavci verjetno niso neki luzerji.

Babam nič ni prav. Če vas vabijo, se čutite nadlegovane. Če vas ne vabijo, spet ni prav, ker so moški kao nesamozavestni..[/quote]
Se strinjam. Za vse pa res ne moremo biti moški krivi. 🙂
Seveda obstajajo tudi takšni, ki se bojijo žensk ali pa nočejo imeti posla z ženskami in so raje samski.
Da pa bi se vsi bali žensk, to pa ne more biti res.
Jaz bi bil ponosen, če bi imel ob sebi samozavestno in simpatično žensko. S samozavestno žensko, ki ima zadeve pri sebi razpucane, je veliko lažje živeti in se z njo kaj pogovoriti, kot pa z žensko, ki še sama ne ve kaj bi in potem svoje težave razrešuje skozi partnerstvo.

Tvoje vprašanje je bilo čisto jasno zapisano. Prišla si poiskat čisto preprost odgovor, ki ne rabi analiziranja.
Pa sem se vseeno spraševal, kaj ti bo povedal ta odgovor, če bomo moški napisali, da rabimo recimo 10 minut, da simpatično punco povabimo na kavo…..Povedal ti ne bo nič drugega, kot to, kar že sama v sebi veš…To je, da so moški reve in luzerji. Dobila boš le potrditev. In se spet vprašam, kaj ti bo pomagala ta potrditev pri iskanju partnerja ?

ja odvisno, mene take najbolj privlacijo. Lepa na pogled, pametna, uspesna, samozavestna,.., pri taki se mi takoj zacnejo kolena trest.
je pa tu toliko enega filozofiranja, ko pa vam je spider ze v drugem postu dal odgovor, ki je zelo preprost. Takih zensk se moski vecinoma bojijo. Lep izgled, izobrazenost, inteligenca in samozavest je recept, ki zensko avtomatsko prestavi v visoko ligo.
In ce se avtorica sprasuje kje taki moski hodijo, da jih ne sreca, se jaz sprasujem enako za zenske. Takih ni ravno dosti, ali pa so po cele dneve kot ona zaprte v pisarne.

Pa bi se samozavestna ženska spraševala takšne stvari? Jaz ne rečem, da se ne, ampak še vedno ne vem, če lahko kar tako nekoga, ki se sam smatra za samozavestnega, kar takega tudi vzamemo in delamo zaključke na podlagi tega. Kaj pa če nekomu v resnici še precej manjka do te samozavesti? Potem ga pustimo ujetega v prepričanju, da je z vsemi ostalimi nekaj narobe. Vedno je potrebno malo filozofiranja. 😉

kot ponavadi prevec seciras vsako stvar. To je cisto preprosto, kot matematicna enacba. lepota + samozavest = redka vabila na pijaco. Ce to pretvorimo v stevilke 1+1=2. ni druge mozne kombinacije, kako bi rezultat lahko bil 2
Drugace pa se ze iz pisanja vidi samozavest. Voham to na kilometer

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close