Moski a vi cist resno mislite..
Manj piši sem gor. :))
Ti si vprašal, kateri moški bi se ukvarjal z njo, jaz sem ti samo odgovoril, ker zaradi dreves nisi videl gozda.
Čuj, takih je pa že dovolj (preveč) tu gor. Je treba malo ravnotežje vzpostavit. Saj veš, jing in jang. 🙂 Pa saj eni tipi ste kot babe, tečni. 🙂
Zdaj pa tak, kolikokrat sem ti že rekel, da me debata s tabo ne zanima? kaj mi kr naprej repliciraš? Si topli, v čem je tvoj problem? In potem ti komu, kdo je tečen?
Stari, tebi je ornk dolgcajt v lajfu, kaj tebe sploh zanima, razen drmanja gore dole na vedno isto temo? resno mislim, v fitnes ne hodiš, kultura te en zanima, bralec nisi neki, glede filmov tudi nimaš pojma, glede česa se sploh lahko človek s tabo karkoli pogovarja?
Caki najprej reces, da te debata z menoj ne zanima, a hkrati mi odgovarjas, torej debatiras, potem pa me se vprasas, o cem lahko z menoj debatiras. Spider, ne skrbi, bom jaz ze poskrbel, da bova kaj nasla ob priliki, ceprav si me zdaj malo zmedel. 🙂
Tako je ja, dec jih bo pet napadel in ena bo padla. če napade eno, bo še pr tej za.jebal.[/quote]
Dober strelec zadene z enim nabojem, drugi rabijo šibrovko. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.troll.me/images/bert/mom-is-that-you.jpg[/img]