Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOŠKI 50+ si brijete oziroma imate urejen sramni predel

MOŠKI 50+ si brijete oziroma imate urejen sramni predel

Jaz mojega stalno teram da se malo uredi tam doli, pa je tolk lev, in se vedno skregava okoli tega.

Pa me res zanima kako pa kaj vaši moški, vem da mladi so bolj metroseksualci ampak ta generacija okoli 50. par let dol ali pa gor.:)

Star sem 39 let in se nekajkrat letno spodaj ostrižem s škarjicami za nohte, ki jih imam za urejanje spodaj. Tako imam na koncu nekaj mm dolge dlake.

Med  petdesetim in sedemdesetim letom sem si redno bril moda.

Estet kot sem, sem vedel, da ni prijetno, če deklico v ustih ščegetajo 5-centimeterske dlake…

Ker zaenkrat ni na vidiku nobene mlade fafačice (razen mogoče mladih Filipink, ki delajo v samopostrežbi tu, kjer sem na daljšem dopustu), si mod ne brijem.

Če pa najdem kakšno, ki se ne brani 30 evrov, se bom pa z veseljem spet bril…

seveda se brijem spodaj, sploh poleti ko grem na plažo, da svoja jajčka in trdega pokažem mladim puncam.moški 50 nismo stari kot napačno mislijo frigidne babe, sem bolj našpičen k 20 letnik. tvojemu se ne da, ker se nima zakaj zrihtat, pofuka te kadar hoče in to je to.

Sevwda sem pod 50 in brijem vse po vrsti, tudi prsa. Sem čist diseč. ?

Anonimno 9717

jaz  imam taki protokol pa fsi doma tko delamo.   pred službo – tuš.  po službi tuš- edino če se v službi. kar se tko vedno.  pred kakim plavanjem še enkrat tuš na hitro sicer ponavadi.  po plavanju itak tuš na bazenu.  zvečer pred sexom -tuš. in če sem celi taki taki lepljiv grem pod tuš.   sploh če grem delat bjj grme prej pod tuš po treningu. logično

britje, kakor se mi da.  ko mi grež fejst na kurac dlake pa me fse srbi  se grem seveda celi pobrit.  kaj pa vem. po večini sem pobrit celi ja.  malo zaradi športa malo zaradi občutka.   drugače pa odvisno kaj delam.  če vem da bom šel  čez 1 teden nekam na teren, pa da bom na dan naredil  30 km z rukazkom, da mi bo švic tekel po riti jajcih kot bi e tuširal pa sem suhi,  pa v klanc hodit, bolj tečt. se seveda prej celi pobrijem, logično.  če pa grem samo tak, kam na morje na hitro pa je cilj da imam neke dlake na sebi da zgleda bolj naravno pa si pustim.

jaz se brijem celi,  jajca kurca rit fse.  ker mi ej drugače ugabno.

lahko sme tudi v dlakah celi, ni to.  grem srat hcat kam češ.  fseeno mi je.  ampak če se da, sem pač urejen.  sem pa pripravljen zivet v naravi tudi 2 lti če ej treba.  brez neke hude higiene.  glejte,  ljudje. sem lahko tudi umazan  kumot. ni problema.   če pa sem že v mestu doma, pa  nekako,  moraš bit urejen.

ne samo jaz, fsi ki smo  tko, smo imeli ful problemi z mili. ker smo imel ifsi izsušeno kožo ful.  jaz sem se začel mazat z ricinusovim oljem malo.  je pomagalo.  okol 5x na dan se tuširam  in brijem ko mi je in ali če je treba.

A se da kam prodat potem te kocine, industriji, za pouštre filat ali kaj tazga, baje v Indiji ženske lase prodajajo in so potem lasulje iz tega.

Vsa jajčka so v gnezdu. No, ali pa v škatuletah.

Star 55 se brijem redno vseeno če ga žena noče vleč..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close