MOŠKI 50+ si brijete oziroma imate urejen sramni predel
Med petdesetim in sedemdesetim letom sem si redno bril moda.
Estet kot sem, sem vedel, da ni prijetno, če deklico v ustih ščegetajo 5-centimeterske dlake…
Ker zaenkrat ni na vidiku nobene mlade fafačice (razen mogoče mladih Filipink, ki delajo v samopostrežbi tu, kjer sem na daljšem dopustu), si mod ne brijem.
Če pa najdem kakšno, ki se ne brani 30 evrov, se bom pa z veseljem spet bril…
Anonimno 9717
jaz imam taki protokol pa fsi doma tko delamo. pred službo – tuš. po službi tuš- edino če se v službi. kar se tko vedno. pred kakim plavanjem še enkrat tuš na hitro sicer ponavadi. po plavanju itak tuš na bazenu. zvečer pred sexom -tuš. in če sem celi taki taki lepljiv grem pod tuš. sploh če grem delat bjj grme prej pod tuš po treningu. logično
britje, kakor se mi da. ko mi grež fejst na kurac dlake pa me fse srbi se grem seveda celi pobrit. kaj pa vem. po večini sem pobrit celi ja. malo zaradi športa malo zaradi občutka. drugače pa odvisno kaj delam. če vem da bom šel čez 1 teden nekam na teren, pa da bom na dan naredil 30 km z rukazkom, da mi bo švic tekel po riti jajcih kot bi e tuširal pa sem suhi, pa v klanc hodit, bolj tečt. se seveda prej celi pobrijem, logično. če pa grem samo tak, kam na morje na hitro pa je cilj da imam neke dlake na sebi da zgleda bolj naravno pa si pustim.
jaz se brijem celi, jajca kurca rit fse. ker mi ej drugače ugabno.
lahko sme tudi v dlakah celi, ni to. grem srat hcat kam češ. fseeno mi je. ampak če se da, sem pač urejen. sem pa pripravljen zivet v naravi tudi 2 lti če ej treba. brez neke hude higiene. glejte, ljudje. sem lahko tudi umazan kumot. ni problema. če pa sem že v mestu doma, pa nekako, moraš bit urejen.
ne samo jaz, fsi ki smo tko, smo imeli ful problemi z mili. ker smo imel ifsi izsušeno kožo ful. jaz sem se začel mazat z ricinusovim oljem malo. je pomagalo. okol 5x na dan se tuširam in brijem ko mi je in ali če je treba.
Forum je zaprt za komentiranje.