Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski 111

Moski 111

Mogoče pa ti vidiš meglo, kjer je ni? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče pa ti vidiš meglo, kjer je ni? :)[/quote]

Joj Marko, prosim ne pametovat o tem, ko jaz z On_etom debatiram od kje sva. Dej noooo. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joj Marko, prosim ne pametovat o tem, ko jaz z On_etom debatiram od kje sva. Dej noooo. :)))[/quote]Marko je samo hotel dat malo vetra, da bi se megla rzkadila, da bi jaz lažje brcnil… nekam.
Eh kaj ne bi raje božali, če se je že megla razkadila?

Japkica kje sva že ostla?
Aha tvoje oči, pogled oz gledanje, s čim že?
No povej sedaj, Marko ti pa sveti 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Joj Marko, prosim ne pametovat o tem, ko jaz z On_etom debatiram od kje sva. Dej noooo. :)))[/quote]
Saj sem samo šel mimo in slučajno ujel vajin pogovor. On mi je pomežiknil in sem pristopil. Verjetno že ni bilo brez razloga. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joj Marko, prosim ne pametovat o tem, ko jaz z On_etom debatiram od kje sva. Dej noooo. :)))[/quote]
Saj sem samo šel mimo in slučajno ujel vajin pogovor. On mi je pomežiknil in sem pristopil. Verjetno že ni bilo brez razloga. ;)[/quote]

Ja, verjetno potrebuje moški back up. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni nujno, da je backup, mogoče je hotel namignit kaj drugega. :))

Marko, če se ženska odloči je odločeno. 😉

Daj nehaj, da ne bo izpadlo, da si se želel “pričvrstit” oz, da sem ti jaz to namigoval…..

Upihni svečo, dovolj je bilo svetlobe za danes 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close