Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moski 111

Moski 111

Fantom ja, dobro si zadela 🙂 Jaz sem to bolj enostavno… preprosto napisala 🙂

Sem misli da sledi opis kaj bi z mano delali 🙂

Bova videli, če sva zadeli, ko pride replika. Ki pa je verjetno ne bo. 🙂

ps; čeprav… jaz bi mu dodala še kakšno leto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Provokator? Kaksen link-dokaz?

Seveda da je ne bo, zato pa sem napisala, da je provokator na celi črti…. nikoli, no skoraj nikoli ne odgovori na vprašanje… ampak kar neki … 🙂

japkica, kakšno leto gor ali dol, ni pomembno… ampak ali si ga predstavljaš, da sedi v gatah pred računalnikom in ima dolgo brado, kot tist bedanc, ki ga je zadnjič prilepil? :))))

Ja, odgovorov ne daje ima pa veliko vprašanj. 🙂

Pravzaprav, si ga vizualno sploh ne predstavljam… še manj pa v gatah. Sori Bibitka, tu boš morala uporabiti lastno domišljijo. Aja, pa meni tridnevna bradica sede, tebi pač ne… tako da… ga boš morala obriti. :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica? Prijazna, no vcasih huda. Moz, 2 otroka. Zelo verjetno 2 puncki.
Zeli si vse poslihtano. Urejena tip-top od glave do pete.
Bibita. Zabavljacica. Zmuzljiva oseba. Pravijo da za zabavo zivi. Crnolaska. Odvisnica od telefonije. Brez avta ji ziveti ni. Osnovni princip: prijatelji so moje zivljenje.

Kako tridnevna… če je že v petek bil nasajen, ker ni bil obrit? 🙂 Sem to povezala s tisto slikico, ki jo je prilepil v oni temi o lepih pesmicah.:) Obriti?:))) Tega pa jaz ne bi bila zmožna, bi se mi roke tako tresle, da bi ga še fentala 🙂

moski 111 povedal si mi veliko o sebi. Hvala. Nimam več vprašanj. 🙂

Bibita no no… kako raste moška brada??!! Ne more bit kar Bedanec. :))))))

Japki, ti si pa prehitro zadovoljna:)))

Kaj veš, koliko časa se ni že bril?… glede na to, da je tako “tečen” bi kar znalo bit kaj takega… pol ga pa vse srbi in …. 🙂

No, no. Ali ne ponavljate ravno zenske da smo moski vsi isti. Torej, ce poznas enega poznas vse. Po drugi strani pa so zenske zelo razlicne. In seveda … nezmotljive 🙂
Kaj res ne boste pokomenirale mojih cvetk?

Bibita, počohati ga je treba! Ti še ni jasno?!
Pa pravijo, da je ženska našpičena, če ni ponoči… Cccccccccc, kam gre ta svet?! :)))))))

Jaz sem jih. Ali potrebuješ prevod???

Bom morala jaz res k tebi pridit, ker mi kar nič ni jasno.:)

Zdaj pa resno; Bibita TI si pri meni vedno dobrodošla. 🙂

Bom ponovil vprasanje ispred nekaj let: a vidve re ne sedita skupaj in se malce salita na nas racun 🙂

Tole sem pa šele zdaj videla.

Slabo, slabo si ti mene ocenil… samo eno, kar si tukaj napisal drži zame, vse ostalo pa daleč, daleč od mene takšne kot sem. 🙂

p.s.
Pa še ti napiši, ali sem kaj “trofla” o tebi ali tudi nič.:)

Ti tudi pri meni… če ne bo konec sveta, se moramo res drugo leto srečat. 🙂

Bolj malo 🙂

Tudi to spregledala…. vse je zapisano v tvojih odgovorih.:)

Vidiš, kako je ta virtualni svet varljiv :)))

Bom ponovila odgovor; res ne. Bibite ne poznam, ne bi pa imeli nič proti, da jo spoznam. 🙂

Motis se, na kraj pameti mi ne pade da bi pocel kaj takega.

Aja… zame si vse zadel. Samo pozabil si, da imam na vrtu Sneguljčico in sedem palčkov (no, ti še pridejo), da imam gospoda, ki mi kosi travo, pa eno gospo, ki mi čisti, pa drugo, ki mi lika… pa ja no, še bi se našlo. Aja… pa ljubimca … samo vprašanje ali je kučni ali kakšen drugačen. 😉

Te še kaj zanima? :)))))))))))))))))))))))))

Plitva oseba sodi na osnovi videza 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close