Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moške hlače in kavbojke št. 58

Moške hlače in kavbojke št. 58

Kje kupujete moške hlače in kavbojke št. 58 za mlade.

Mi2 sma včeraj obredla vse trgovine in ni bilo nič 🙁 razen ultra nikakvih…
na koncu sva se skregala, ker edine, ki so mu bile prav, meni niso bile nikakor všeč…

Na Brezjah vam jih naredijo PO MERI, pa še ceneje kot kjerkoli!

Koliko pa so te hlace? Moji imajo vsi mocna stegna in majhne ritke, pa jim tezko dobim hlace…

v trgovinah KIK se dobijo razni modeli hlač, kavbojk večjih številk, primernih za mlade, pa še cene so ugodne.

Mož si jih je pred časom (ko je še potreboval tako velike številke) kupoval v outlet trgovini na Rudniku, ker v BTC-ju nimajo tako velikih številk, res, da so nekoliko dražje, saj imajo večje številke v večini le od TBS-a, Helly hansen-a, Murphy&nye-a.
Sem ravno pred dnevi videla malo lepše kavbojke z žepi od HH znižane za 50% in so prišle okrog 40 eur imajo pa malo drugačno označevanje in št. 58 ne obstaja, bo moral malo pomerjati, da bo našel številko in model, ki mu odgovarja.

Hvala za nasvete.

V Kiku sma kupila včerej kavbojke ampak so bile bolj tako tako – v službo jih ravno ne more nosit 🙁

Obstajajo mogoče prav trgovine, kjer se dobijo večje št. ker nima smisla da hodi po celem nakupovalnem centru pa nič ne najde…

Pri Neckemrannu inmajo hlače do gromozanskih številk (mislim, da 70), niso neka huda kvaliteta, so pa čisto spodobnega izgleda in cene.

Neckermann, Bon Prix, Otto, Hallens… poceni, lepe in kvalitetne. Že leta vse hlače kupujemo tam, največja izbira krojev in barv.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close