MOŠĆENIŠKA DRAGA
Evo čist frišen odgovor. 2016 konec septembra voda topla in bistra. Krasna za plavat, temperatura primerna za hojo in plavanje. Gostilna Zijavica hrana in postrežba za 10, Jonson preveč snobovski. Za letos jeseni planirajo en del v bližini plaže urejat, vsaj tako je pisalo prejšnji teden na panoju v Moščeniški d., tako da zna bit kakšen hrup… Mogoče se velja pozanimat, kdaj točno začnejo, drugače pa jaz definitivno dajem glas za – v pred in po sezoni.
Po madžarsko je stokala?
[/quote]
Jp, po madžarsko, menda, kaj pa vem, daleč je že to, vem pa ad je bila madžarka. 😁😁😁Sicer za mene takrat stara baba, jaz sem bil mlad pob.😁
Plaže se recimo točno ne spomim več, se pa tistega bistrega in hladnega potočka, ki se je iz hriba zlival v morje. Tam je bilo mesto za nastavljanje mladih frač zgoraj brez (takrat je bilo to ravno najbolj moderno), so hodile ležat v mrzlo vodi, da so bradavičke bolj izstopale.😁
Sam Septembra hodim na Pašman kraj Ugrinići, imajo odlično urejeno plažo, na mrzlo morje še nismo naleteli, saj je mivka v morju, app. so tik ob plaži prva vrsta, tako da hodimo dol že vrsto let in imam kar nekaj kontaktov. Bife na plaži, senca, dobri dalmatinski ljudje, restavracije ter gostilne v oddaljenem 1,5 km. kraju, cene primerne itd..
Za kontakt pokliči 031 379 329
Forum je zaprt za komentiranje.