Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MOŠĆENIŠKA DRAGA

MOŠĆENIŠKA DRAGA

Je kdo dopustoval v Moščeniški Dragi. Ste bili zadovoljni. Za par dni v septembru bi šla pa me zanimajo vaše izkušnje.

Lepo je tam, septembra pa še nisem bil, bi znala bit temp. morja problem, ampak zakaj pa ne. Tud folka bo bistveno manj, edino vikend kopalci pridejo.

Za en drek.

Jp, pred več kot trideset leti. Bilo je super, frač koliko hočeš, najbolj aktivne so bile mlade nemke.😁 Spomnim se hladnega potočka, ki je tekel v morje, kamp sicer bil čisto na soncu, ponoči v sosednjem šotoru stokala ena madžarka tako glasno, da me je kar zaskrbelo za njo…..😁😁😁

Po madžarsko je stokala?

Pitajboga kje si ti v resnici bil, po moje u nekom popravnom domu.

Evo čist frišen odgovor. 2016 konec septembra voda topla in bistra. Krasna za plavat, temperatura primerna za hojo in plavanje. Gostilna Zijavica hrana in postrežba za 10, Jonson preveč snobovski. Za letos jeseni planirajo en del v bližini plaže urejat, vsaj tako je pisalo prejšnji teden na panoju v Moščeniški d., tako da zna bit kakšen hrup… Mogoče se velja pozanimat, kdaj točno začnejo, drugače pa jaz definitivno dajem glas za – v pred in po sezoni.

Kraja ne poznam, vendar je na vzhodni obali Istre, torej je popoldne zgodaj senca + morje je verjetno bolj mrzlo (Kvarner in burja, ki je tu močna), kar zna biti septembra neugodno.

Kakšne so pa kaj cene v zijavici, kaj je fajn pojest?

Po madžarsko je stokala?
[/quote]
Jp, po madžarsko, menda, kaj pa vem, daleč je že to, vem pa ad je bila madžarka. 😁😁😁Sicer za mene takrat stara baba, jaz sem bil mlad pob.😁

Plaže se recimo točno ne spomim več, se pa tistega bistrega in hladnega potočka, ki se je iz hriba zlival v morje. Tam je bilo mesto za nastavljanje mladih frač zgoraj brez (takrat je bilo to ravno najbolj moderno), so hodile ležat v mrzlo vodi, da so bradavičke bolj izstopale.😁

Mi smo bili letos za prvi maj, tako da kako je s temperaturo morja septembra nebi vedla. Drugače pa sam kraj zelo lep, meni se je od vseh krajev v Istri najbolj dopadel. Mi smo bivali v hotelu Remisens Marina, res je bilo zelo lepo. Bolj mirno, plaža pa top

Sam Septembra hodim na Pašman kraj Ugrinići, imajo odlično urejeno plažo, na mrzlo morje še nismo naleteli, saj je mivka v morju, app. so tik ob plaži prva vrsta, tako da hodimo dol že vrsto let in imam kar nekaj kontaktov. Bife na plaži, senca, dobri dalmatinski ljudje, restavracije ter gostilne v oddaljenem 1,5 km. kraju, cene primerne itd..
Za kontakt pokliči 031 379 329

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close