Morje zgoraj brez
http://www.imagestation.com/picture/sraid109/pdbf3ca8cd9db68a3e71b9e32b463c71a/f92df0c3.jpg
Poskusi pogledat tukaj mojo sliko spodaj brez.Če pa ne bo šlo pa povej bom dal drug naslov
Dekleta in dame!
A sedaj vidite kakšni ekshibicionisti obstajajo. Taki, ki v naravi (recimo v kakšnem gozdičku…) nimajo kaj pokazati in nimajo nič otipljivega, se pa radi razkazujejo tukaj na internetu s svojim nickom, da bi jih vsaj tukaj nekdo opazil. Tudi to je ene vrste ekshibicionizem. ( to je pa pač ena vrsta bolezenskega stanja)
He-he tukaj si lohka vsak napiše kolikor želi, še ve punce lohka napište, da ste imele tazga tiča v seb, da vam je že iz usta ven pogledal, kot una slikca- štos :)))
p.s. kar se pa teme tiče, punce bodte zgoraj brez na plažah, kjer je več ljudi (če je vsaj nekaj zakritega je ženska veliko bolj privlačna, ker te zmeraj firbec matra, kakšno muco ima in v naših glavah se vedno pojavlja bujna domišljija), v samotnih zalivih, pa brez vsega. Na FKK se pa itak hodi brez vsega.
Kaja, se podpišem :)))
Jaz hodim na “mešano” plažo – nudistov ne briga, kakšen zgleda un zraven, oblečeni grejo pa v vodo, pa kao da ga je tok prinesel glih pred mojo… khm… jest pa zlobna kot sem, še bolj noge narazen. “na pa glej, doma očitno bolj mal vidiš”. Žena je pa z zobmi škripala, da se jo je slišal iz druzga konca plaže.
Če sva z možem na privat plaži, kjer so samo gostje iz apartmaja, sem kar lepo v kopalkah.
Na srečo pa imava z dragijem čoln, tko da se napokava gor in se odpeljeva v neznano. Tam pa vrževa vse dol…pol pa uživava…(včasih se tud mal poigrava, mmmmmmmm).
Mi je blo pa enkrat zanimivo, ko sva tako ležala in predajala sončnim žarkom, pa se mimo (kaj mimo-en meter zraven) pripelje plastičen čoln, gor pa enih 15 folka (meni so zgledal k ena velika familja, velik otrok, pa mame z rutami na glavi…), pa se počasi peljejo mimo naju, pa vsi BULJO.
Ej, pa to ni res…Tud sredi morja (sredi ničesar v bistvu) ti morajo taki troti težit, kot da nimajo drugje prostora, da se vozijo. “Mi je kar pokrov dvignlo”… Pa sem isto naredila kot Kavka, vam povem, da to najbolj vžge!!! Pa še velik smeha je blo potem na ta račun 🙂
Ali pa nesramno premožni upokojenci na svojih bleščečih plovilih parkirajo pred takimi samotnimi zalivčki in se z daljnogledom v rokah slinijo…, pa tudi drugače se po takih bolj skritih plažah potika včasih zelo čuden folk, pa fotkajo in snemajo iz grmovja, sem pa tja kakega zalotiš celo pri ročnem opravilu…
Ni boljšega od FKK. Nobenih zakomplesanih ljudi, najbolj naravno in neobremenjujoče. Sva bila prejšnji teden s soprogom v Koversadi in imava problem, kako se navaditi na oblečeno stanje. 🙂
In takšnih “dobro stoječih 24” res ni veliko…po komentarju iz ozadja je tak primeren za premikanje pohištva v sobi….:)))))
Forum je zaprt za komentiranje.