Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Morje zgoraj brez

Morje zgoraj brez

Poleti gremo na morje. Na plaži bo zopet večina deklet zgoraj brez. Zanima me ali odvržete modrček ko se sončite in greste v vodo? Ali vam je kaj nerodno?

Hm,jaz sem na morju spodaj brez in vam povem da sem atrakcija.

Dam dol. Ni mi nerodno.

Obvezno na fkk , sicer pa brez problema……..

najboljše je natur- pa seks v morju zraven

pa, pa

brez problema zgoraj brez.
brez vsega pa še toliko bolj, res super užitek plavat nag, se sončit, sploh če imaš cel zaliv sam zase…
ah morje, sonce…

poizkusi, priporočam 😉

Se strinjam. Se ne oziram na druge..zakaj pa bi se? In če je plaža dovolj mirna…zakaj pa ne gola? Lp:)

uf , ste me s tem morjem ——

škoda , da letos odhajam sama …….

pa bo vseeno golo na plaži …….

vsem ostalim pa , vetrček pa šumenje morja – zdravilo za dušco !!!!

Ogromno let se sončim in kopam zgoraj brez, vendar le na morju. Če zaidem kam drugam – bazen – imam modrček. Drugače pa, ne skrbi me če je na morju – plaži veliko ljudi, včasih sem prva ki dam modrček dol in zdi se mi, da so druge kar hvaležne da lahko tudi same to naredijo.

Hej, Iza, ajm nat jusing svimsut. Spodej brez doma v svimingpul skačem. Vil ju džojn mi? 🙂 Dvakat dobr: ni ti treba na morje, pa še sama ne boš…

nobody, Phoenix, AZ

Ni mi prijetno biti zgoraj brez. En razlog je mogoce tudi to, da se vcasih najde kdo, ki te buli.. meni pa ni prevec vsec. Vazno, da ti je fajn… z ali brez 🙂

Če je le možnost na FKK. Če pa je ni, pa zgoraj brez obvezno.

Sploh ni šans za kopalke. FKK ali pa nič. Ni lepšega kot to, da si nag v naravnem okolju.
Če kdo ne upa probat, ker se boji, da ga bodo drugi gledali… Ne bodo! Nudisti so drugačni. Pogledajo te, ko prvič prideš na plažo, drug drugemu se nasmehnejo, se pozdravijo, čeprav se ne poznajo, potem pa se zatopijo vsak v svoj svet. Veliko bolj buljijo vate na “oblečeni” plaži, tam ženske celo vlačijo ogledalca iz torb in preverjajo make up in mozolje… Groza, zato raje ne grem več na plažo, če bi morala bit oblečena…
Prijetno poletje ti želim, Darja, pa kar ojunači se.

še v solarij ne grem čisto naga. Na plaži zgoraj brez … ne znam si predstavlat. Že tak drugače folk pune buli. Moje so izvenmerske… pol pa tak vete… večje so bolj so pod vplivom sile težnosti… žal

Mandarinca, ravno iz tega razloga sem pred leti jaz šla proč od tega folka, med nudiste, tam pa je bilo čisto drugače. To so ljudje iz drugega testa…
In na FKK se zdaj počutim “doma”, drugam sploh več nočem.

jaz se sončim zgoraj brez-na morju! če pa grem kam na pijačo(bife na plaži) pa si dam gor modrc, ker mi je neokusno se sprehajat zgoraj brez

Ah, komaj čakam, da vse cunje vržem s sebe, mokre kopalke fuj, me zelo motijo, v situacijah kjer so na plaži ali bazenu vsi zelo oblečeni sem pa tudi jaz in si potem preoblačim kopalke, kar izpade kot, da hočem pokazati, da imam še ene luštne kopalke za pokazat tako, da imava s partnerjem najraje mirne plaže z malo ljudi in veliko zasebnosti.

ja saj je full priporočljivo si preoblačit kopalke-sploh za jajčnike, da si jih ne prehladiš

xenija ti siv le le preoblači kopalke da se na morju pri 35 stopinj v senci ne prehladiš jajčnikov.Drugače pa punce eno vprašanje:Kaj tiste ki imate na riti mozolje se tudi kopate in sončite spodaj brez?

nobena od nas nima na riti mozoljev, očitno jih imaš ti ker si sploh na to idejo prišel

hej nobody

ti kar z svojo ženskico skač in se namakaj – pa same lepe užitke !!!!

pa, pa

Kva se pa ti Kurec24cm sploh “usajaš”, govorimo o jajčnikih, ne pa o “jajcih”, ki jih imaš ti?
Xsenja ima čist prov, očitno nimaš izkušenj z ženskami…ja, potem pa tega res ne moreš vedet.
………se mi kar smiliš………..sej bo tud zate prišel čas……….menda???

Ste pa kot papige.ko sem se prvi oglasil da sem na morju spodaj brez ste naenkrat navalile in bile vse spodaj brez.

Kurec, me nimamo toooolk za pokazat kot ti. Ful bi te rada vidla spodaj brez.

Saj bi semkaj poslal sliko(spodaj brez) ampak ne znam.

Ali ni malce patetično za moškega da se hvali da je spodaj brez?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close