Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice morje – kam z malimi otroci??

morje – kam z malimi otroci??

Zanima me, če je kdo bil kje na morju, v hotelu, kjer je bilo primerno za male otroke (6 in 3 leta). Lahko je na Hrvaškem, v Tuniziji, Grčiji ali drugje.

Hvala.

tole bo pa težko…

Gremo čez en mesec v Grčijo, ti lahko takrat povem. 🙂
Otroka sta malce mlajša.

Ne, nihče še nikoli ni bil z majhnimi otroci na morju, sploh ne na Hrvaškem. Samo 5000xtedensko se pojavi ta tema na forumu, tako da te lepo prosim, da uporabiš iskalnik.

večina nas gre z otroKi

ne jaz grem z mulci…. k tko k sta že nagajiva, ne vem če še v kategorijo otrok pašeta.

Drgač pa z tolko starimi otroki greš lahko čist povsod na dopust.

Kje pa ni primerno?

Res je, hvala za opozorilo.

Če imaš dva živahna fanta kot jaz, potem potrebujete predvsem veliko prostora za gibanje, kar pa mala senčica pod dežnikom na nabiti hotelski plaži ni. To so borovci tik ob morju, po možnosti brez gužve, da bosta lahko tekala in se igrala in imela tudi onadva kaj od tega.

ne vem kaj ima starost otrok veze pri dopustu.
raje poglej koliko imaš na računu in kam sploh lahko greš. v sezoni za dva tedna pod 3000 eur težko kaj dobiš.

Odvisno od tvojih FINANC! Otrok ni ovira.;-)))

Lahko greste: Slovenjia, Italija, Hrvašaka, Grčija, Španija … maLO ZA HEC.

Jaz sem šla septembra 14 dni starim otokom v Ankaran in je bilo OK.
S triletnikom v Grčijo.

Lep dopust.

smo vedno v hotelih in vendo zadovoljni. otroka imam starega 8 let in vsa leta po hotelih na hrvaškem, povsod smo bili zadovoljni.
saj ti že v agenciji povedo kje je poskrbljeno za animacijo otrok, kje je primerna plaža za otroka, ipd.

Imam 2 fantka, ja. Šli pa bi za ceno tam nekje do 1500 eurov.

joj, kakorkoli greš lahko z otroci, mi smo šli z dveletnikom v Grčijo pa v Egipt… Samo ne komplicirat, ker otroci se vsega zeeeeeeeeeelo hitro navadijo. Če pa misliš glede cene, se splača počakat zadnji hip ker je še ceneje, sicer pa srečno na morju.

Hotel Bonita v Bolgariji prek Globtourja. Je 3* ampak čisto in me malo skromnejše sobe ne motijo.

Plaža je čez promenadno cesto. Je peščena in lepo negovana. Hrana je odlična. Na kosila smo hodili v lokalne restavracije ali pa smo si dali prinesti kar na plažo.

Morje čisto, čeprav izgleda zelo neugledne črne barve. To je zaradi sestave morskega dna.

Ogromno zanimivega za otroke in odrasle – še preveč. Od avtomobilčkov, nekih elastičnih zadevah, trampolinov……………………

Privošči si masažo na plaži ne bo ti žal.

Ljudje prijazni, pa še komunikacija je je v jeziku bivše JUGE.

Če pa hočeš hotel z več * pa pazi da je vsaj v drugi vrsti, ker tretja in četrta vrsta pomenita stopnice. In to precej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close