Morje – hrana???
Jaz ti lahko povem le to, da je na Hrvaškem toliko trgovskih centrov, da vse že nekaj let kupimo tam. S sabo vzamemo le oblačila.
Sicer pa rada šopingiram v Zadru in kupim tam velikokrat tudi obutev in oblačila, redno pa hrano in kozmetiko za dopust.
S prenašanjem hrane čez mejo je pa itak tako, kot je bilo vedno. Nikoli nisi smel neomejeno prenašati čez mejo vsega kar povprek, tudi čez avstrijsko mejo ne.
Točno tako, kot pravi nala:)
Tudi jaz kupujem hrano spodaj, prav nič ji ne manjka, v Mercatorju itak lahko kupuješ tudi na Piko.
Priznam, nesem pa zraven hrane in pijače za prvi dan, da ni potrebno takoj letet v trgovino, kaj več pa res ne.
Drugače pa to urejajo carisnki predpisi in jih najdeš tule http://www.carina.hr/
Mi vedno vzamemo hrane samo za prve dva dni, da ni treba takoj v šoping. Pa imamo tud majhne otroke. Edina stvar, ki jo res nesem na zalogo (za ves čas dopusta) je adaptirano mleko, ker se mi je že zgodilo, da našega niso imeli. Pa plenice. Ker naša beba uporablja Mullerjeve in Mullerja na naši destinaciji ni.
Forum je zaprt za komentiranje.