Najdi forum

morje 2017

Živijo!

Letos planiram iti na dopust v obdobju med 29.07. – 18.08.2017 (ni nujno da za polne tri tedne).

Imam 26 let, in nimam posebnih zahtev do tega, kdo naj se javi. V mislih imam Hrvaško dalmacijo, tja lahko vozim tudi jaz. Všeč mi je kampiranje, lahko pa se najame tudi apartma.

Če bi kdo šel zraven, tako da bi si stroške poti in nastanitve delila, naj piše na privat ali na mail vetrobransko@gmail.com.

Lep pozdrav!

popravljam objavo 🙂

Živijo!

Letos planiram iti na dopust v obdobju med 29.07. – 18.08.2017 (ni nujno da za polne tri tedne), in iščem sopotnico/ka.

Imam 26 let, in nimam posebnih zahtev do tega, kdo naj se javi. V mislih imam Hrvaško dalmacijo, tja lahko vozim tudi jaz. Všeč mi je kampiranje, lahko pa se najame tudi apartma.

Če bi kdo šel zraven, tako da bi si stroške poti in nastanitve delila, naj piše na privat ali na mail vetrobransko@gmail.com.

Sam vseeno se iz posta ne razbere katerega spola si ti ??

Sonce12 živijo!

Ja, namenoma je zapis tak, ker iščem družbo kakršnokoli, in si ne želim, da bi se oseba odločila samo zato, ker bi videla priložnost za kaj več kot to.

Če te zanima neobvezujoče druženje na morju mi lahko pišeš privat, pa ti tam povem kaj več o sebi, da bo odločitev lažja 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close