Najdi forum

morje 2014

Pomojem je najbolje v Nerezinah v počitniškem naselju Bučanje. Mi gremo tudi letos.

Priporočam dugi otok žman apartmaji http://www.hrvaška.net/zasebniki/zman
Prijazni lastniki Slovenci.
Mi se vračamo vsako leto.

Jaz vam priporočam apartmani mira. Apartmaji se nahajajo v majhnem mestecu mèdiči med omišem in makarsko. Ima zasebno majhno plažo. Voda je čista in vedno zelo topla. Guźve ni. Poleg je konzum. Plaža je oddaljena 35m, in je popolna za družine s otroki

Purple,

mi lahko kaj več pišete na skorc76@gmail.com

Hvala in lp

Že razmišljate o letošnjem dopustovanju? Ponujamo vam najem apartmaja v Nerezinah, v naselju Bučanje!

Bucanje je znano po tem, da je predvsem v predsezoni in posezoni tarča družin z otroki, saj je ena plaža naravnost odlična za manjše otroke, po celem naselju pa so številne igralne površine.

Vsakdo lahko najde plažo za svoj okus saj so na razpolago betonska, kamnita ali pešcena plaža, nudistom pa je namenjen celoten otok. Plaže so zelo urejene, morje pa je kristalno cisto in zato idealno za ljubitelje potapljanja, v Nerezinah, ki so oddaljene 10 minut hoje pa imajo tudi potapljaško šolo.

Do plaže imate od apartmaja približno minuto hoje, saj je morje v neposredni bližini.

Naselje je še posebej primerno za vse, ki imajo kakršnekoli težave z boleznimi dihalnih poti (sinusi, astma, bronhitis…) saj je zrak za naštete naravnost idealen, tudi sam sem apartma kupil iz tega razloga in si tam tudi pozdravil dolgoletno kronicno vnetje sinusov. Po porocanju tuje revije izpred nekaj let ima na celem svetu samo še neko avstralsko otocje tako dobro klimo.

Apartma ima od vseh v naselju najboljšo lego, saj je odmaknjen od ceste pa tudi od radovednih pogledov, poleg tega ni noben izmed objektov, ki jih bom naštel, oddaljen vec kot minuto, kar v vrocih dneh ni nepomembno (izjema je le teniško igrišce, ki je še sto metrov naprej). Ker so okoli drevesa je tudi poleti apartma prijetno hladen, tako da je klima naprava le redko potrebna.

Več informacij si lahko pogledate tudi na naši spletni strani: http://www.bucanje.com, in kontaktu 041 77 77 61.

In pa še naš email: nerezine.apartma@gmail.com

🙂

Tako kot večina, tudi jaz gledam kam iti na morje.
Nagibam se za Istro ter za Kvarner.
Kaj predlagate?
Plaža: peščena, da so tuši in wcji
Mesto: da se kaj dogaja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close