Najdi forum

morje 2013

Kaj pa Dugi otok, Žman? poglejte internetno stran http://www.hrvaska.net/zasebniki/zman. Prijetna lokacija
lastniki Slovenci itd.

Dixi pozdravljen.

Mi tudi letos dopustujemo v Stari Novalji.
Za drugo leto pa bi želela vaš kontakt, oziroma slikce vašega app.

Kontakt : darja.locnikar@mail.generali.si

Hvala za vaš odgovor!

Lp

Darja

Pozdravljen1

Prosim če me lahko kontaktirate na : darja.locnikarvmail.generali.si

Zanima me vaš app.
Slike??

Hvala in lp Darja

Vam pošljem na mail s podatki, in slikami, sicer pa sem dol do 19.7 in med 12 in 24.8, pa lahko pridete tudi pogledat

Sicer pa je letos prost termin še 2.8-9.8 in drugi vikend v avgustu 16-19 avgust(3dni), nato pa od 29.8 dalje

Jaz bi tudi prosila za slikice in info o zasedenosti (se zanimamo za konec avgusta, september).
Hvala.

UTRINKICA@GMAIL.COM

Pozdravljeni!
Mene pa zanima več inf. o apartmaju v Novalji!
m.krampersek@gmail.com
041474988, Martin

Ugodno, oddam apartma 30 m od morja, v Stari Novalji na PAgu v terminu 2-9 avgust in 16-19 avgust, ter september.
Pustite mail vam pošljem slike in opis
GSM 041946519

PROST APARTMA 31.07.-10.08.13

Od 31.7. napre do 10.08.13j se je sprostil termin v apartmaju (2-4 osebe) blizu slovenske obale. Z avtom pridete do Kopra ali Ankarana v 10 minutah.
Mirno, zeleno okolje, veliko travnate površine, raj za otroke, otroško igrišče, zunanji žar, klima, wi-fi. Možen je tudi najem za krajše obdobje.
Več na spletni strani:

http://www.na-brdi.com
031 510 825

Pozdravljeni forumovci, tudi pri nas je prost še termin od 10.08.2013 do 17.08.2013 ter po 15.09.2013. Oddajamo apartma v Istri, v Štinjanu. Informacije na http://www.pulaapartman.com Ugodne cene.

Lp

Dixi,
prosim za slike apartmaja v Stari Novalji na modno@info.si
Hvala, Katarina

Poazdravljeni,

zanima me vaš apartma in sicer za termin zadnja dva tedna v juliju 2014. Ker imam dve majhni punčki 3 in 5 let, me predvsem zanima bližina plaže in morja, ponudba za otroke v bližnji okolici (otroško igrišče) in pa cena na noč. Prosim, če mi lahko pošljete slike apartmaja in okolice na skorc76@gmail.com

Hvala za odgovor in lepe praznike vam želim,
Miha.

Pozdravljeni,

zanima me vaš apartma in sicer za termin zadnja dva tedna v juliju 2014. Ker imam dve majhni punčki 3 in 5 let, me predvsem zanima bližina plaže in morja, ponudba za otroke v bližnji okolici (otroško igrišče) in pa cena na noč. Prosim, če mi lahko pošljete slike apartmaja in okolice na skorc76@gmail.com

Hvala za odgovor in lepe praznike vam želim,
Miha.

Vam pošljem danes vse informacije in slike.

Prazničen pozdrav pred začenkom delovnega leta

Tatjana

Pozdravljeni!

Zanimam se za vaš apartma v terminu od 5 do 15 julij. A je še prosto? Prosim za slike, pa se kontaktiramo po e-mailu cipiko@siol.com.

Hvala ter lep pozdrav!

Pozdravljeni.
Dixi lahko prosim še meni slikce na mail od apartmaja. gledam že mal za dopust 2014.. 😉

alijana.zagorc@gmail.com

Hvala

Pozdravljeni

Lahko prosim še meni slike in ceno?
Ali pa link, če ga imate?
ana.slatinek@gmail.com
Hvala,lp

Mandre,otok Pag

pogled na morje, vrt, trgovina 150m, plaža 150m. z roštiljem na dvorišću
Imamo klimatizirani apartma za 6+2 i 2 apartmana za 2+2 oseb,

– App 1 (6 + 2): 100m2 (3 spalnice) pokrita terasa 45m2
– App 2 (2 + 2): 35m2 (2 spalnice) 2 balkona
-App 3 (2 + 2): 35m2 (2 spalnice) terasa 25m2

za slike in več informacij pa prosim pišite na:
apartments.teatom@gmail.com
http://apartmaniteatom.webs.com/

Zdravo!

Dixi prosim še meni slikce in cene od apartmaja in plaže.
Koristili bi zadnjih 10 dni junija oz v avgustu.
jure.komplet@koming.si

Lp,Jure

En dobronameren nasvet… ga. Dixi je zelo prijazna, ni kaj, apartma pa (ceprav pravi, da je primeren za 5clansko druzino) ni primeren za druzino z dvema majhnima otrokoma, razen ce niso ves cas pri miru. Apartma je zelo majhen, na balkonu se komaj obrnes. Plaza, ki naj bi bila oddaljena 30m je zelo majhna in umazana, polna trave in cigaretnih ogorkov. Lastniki okoliskih apartmajev so nas zelo grdo gledali, ko smo si dovolili priti tja in se namestiti. Planka je oddaljena vsaj 400 do 500m po prometni cesti, po besedah ge. Dixi pa samo 200m. Yeah, right. Rabili smo skoraj 10 min, da smo se odvlekli do tja. Igrisca blizu apartmaja ni, lahko se sprehajate, je pa cesta kar prometna in na otroke je treba zelo dobro paziti, ker Italijani mislijo, da je cesta samo njihova. Brez zamere za informacijo iz prve roke. Rade volje povem se kaksno izkusnjo iz prve roke.

Iskrena hvala za dobronameren nasvet.
To cenim, da zna tudi kdo realno oceniti situacijo, pa naj si bo pozitivna ali negativna.

Mogoče pa koga zanima daljši najem apartmaja v Istri?

kuhinja222@gmail.com

Pozdravljeni, če bi bil dobronameren nasvet ne bi bil pod spremenjenim uporabniškim imenom ,pa vendar mi je jasno za koga gre…in zakaj …
Mi smo petčlanska družina in ga uporabljamo za naš zelo dolg dopust. Apartma je dvosoben notranja neto površina je 39,48 m2 , dodatno je zunanji balkon velikosti 7,69m2, in parkirno mesto 12,50m2.
Vse je odvisno od posameznika koliko prostora rabi da se lahko obrne…..
Ob obali je vzdolž Stare Novalje sprehajalna pot, ki vodi tudi do plaže planjka ,ikatera je po tej poti oddaljena 200m, kar se jasno lahko pogleda na google maps.Pot je dovolj široka in urejena ,da lahko tudi z vozičkom pridete tja kot v vašem primeru. Ni potrebno da hodite po zgornji glavni cesti, saj je apartma ob obali, spodaj pod cesto, in je okolje fizično ločeno z ograjo od te ceste ki vodi skozi Staro Novaljo.
Plaža v zalivu ima modro zastavo, trave v morju ni, je prod in mivka. Mi se kopamo ob majhni kapelci ,kjer otroci igrajo nogomet, balinajo, pa je vse o.k., ali pa odplavamo do planjke in nazaj.
Igrala sem v opisu navedla da so na planjki tobogan, gugalnica, igrišče za odbojko in nogomet, izposoja pedolinov, v Novalji je lunapark, in to vse drži.

Dopust si vedno planiramo se ga veselimo, in želimo da se bomo imeli super.
Ne želim si, da bi prišlo do podobne situacije, ljudje smo različni ,tudi naše potrebe….

Dixi, nikjer nisem kritizirala vas, sem pa povedala realno stanje. Podatki, ki jih pošiljate so nekoliko drugačni, kot kar pišete tukaj. Plaža Planjka ste napisali, je oddaljena 100m, apartma pa naj bi bil velik 43m2. Peš poti direkt do Planjke NI, je kar treba po cesti, ker je pred Planjko škarpa in pod škarpo morje. Planjka je zelo lepa plaža, pd kapelico pa majhna in zanemarjana. To ni plaža, ampak mini zalivček, kjer je bilo polno trave in čikov.
Apartma ni dvosoben, ampak enosoben; kuhinja z dnevno sobo in spalnica. Vaš drugi apartma je pa verjento res primeren za petčlansko družino, ja.
Moj namen ni prepucavanje in kritiziranje, ampak povedati stanje dejansko, kot je. Tudi jaz bi bila kot iskalec dopusta tukaj gor vesela feedbacka.
Mi smo se imeli na dopustu super, ne maram pa, da nekdo takoooo hvali stvari, ki se kasneje izkažejo drugačne.

pozdravljena
tudi jaz bi prosila če mi lahko pošlješ slike in tudi poveš cene za
vaš app. hvala
Jožica

jozica.cir@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close