morje 2013
Ker čas hitro beži in bo kar naenkrat poletje tu,iščem privat apartma nekje od istre dol naprej za 5 oseb obvezno klima in plaža primerna za otroke… ali ima kdo kje kakšen apartma ,ki ga oddaja oziroma preverjene lokacije…kaka telefonska ali povezava… najboljš bi bilo nekje Zadar z okolico…pa da ni predrago,nekje do 80e na dan…pa prosim ne mi limat linkov od agencij ,ker hodimo na dopust izključno privat…hvala
Mene zanima apartma ? Mi lahko več info pošljete na tina.gruden@gmail.com ?
Hvala
Čudovitin apartmaji na Molatu . Vsak apartma v svoji hiški s svojo teraso – urejeno naselje. Primerno tudi za otroke, saj je v bližini peščena plaža. Več na spletni strani http://freeweb.t-2.net/molat/ Lahko me tudi pokličete 041 626 520
Link ti ne morem poslat, lahko pa mi pustiš mail ti pošljem slike. Apartma smo kupili lani, imamo ga za svojo uporabo ,ga bomo ta tudi rentali. Je pa super opremljen, vse novo, popoln komfort – v mirnem delu , poleg je penzion SVeta Marija , peščena plaža, betonirana plaža, luxus za otroke.
Drug teden ko bo vreme primerno greva z možem dol in vse poslikama.
Pozdravljeni,
Zanimamo se za vaš apartman. Smo petčlanska družina, ki se je že najedla Korčule ( štiri leta na Malem žalu- lepo ampak potrebna je sprememba).
Prosimo bi za slike.
Kontakt: tomaz.sintic@gmail.com
Hvala in lep dan.
Tomaž&Maja z družino
Tudi mene bi zanimalo več o samem apartmaju. Prosim za slike in info na littleangel26@gmail.com.
DIXI tudi jaz bi prosila za slike in še kakšno informacijo na mail; nadjasetar@gmail.com
Hvala!
Lahko tudi nam slike apartmaja na mail: majafrenk@gmail.com, HVALA!lp
a lahko pošlješ slike apartmaja še meni na mail: smiko@siol.com
Hvala in LP
Dixi, še jaz prosim informacije in slike apartmaja v Novalji:
igor.sv@gmail.com
Dixi,
prosim informacije in slike apartmaja v Novalji: andreja.clio@gmail.com
hvala
PROSIM ZA VEČ INFO ZA APARTMA V NOVALJI
HVALA
SANDI.PEVEC@GMAIL.COM
DIXI ČE JE APARTMA ŠE PROST ZA TERMIN 22.6.2013 DO 29.6.2013 PROSIM PONUDBO OZIROMA SLIKE NA NASLOV marjeta.ulbl@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.