Moravske toplice?
Meni je bilo v MOravskih zelo všeč. Bili smo 2x nastanjeni v hotelu Vivat in 1x v Livadi. V Vivatu nismo bili zadovoljni zato tja več ne gremo.
Livada je res drag hotel vendar izvrsten hotel. Tako dobra hrana kot je tam še nisem doživela v nobenem hotelu. Ni da ni. Notranji bazen je ful topel, je pa tudi prehod iz notranjega v zunanji bazen, ki pa je naftni.
Kako je z golfom ne vem, ker ga ne igramo, vendar imajo OGROMNO prostora za golf. Sobe so velike z dvema kopalnicama- božansko.
Okolica pa mi je tudi všeč, je primerna za sprehajanje.
V jeseni gremo zopet v Livado.
Ful po vseh temah smetiš, če nimaš nč pametnega za povedat, ampak tist kr si slišala od nekoga druzga, potem raj nehi! V Moravskih toplicah je čisto prijetno, v odvisnoti od hotela pa je tudi storitev. Več plačaš več dobiš ! V turizmu pač veljajo nekatere zakonisto, ki jih moramo upoštevati pri odločitvah za posamezen hotel v ponudbi.
Bila sem v Vivatu in v hiškah. Oboje je bilo v redu, kar se nastanitve tiče. Vivat apartmaji so prostorni in zelo svetli, hiške pa so super, ker si praktično na svojem (ti nihče po glavi ne skače). Bazen mi je bil pa definitivno zelo všeč v Vivatu (dolg in širok) tako da sem se lahko dobro naplavala. Golf igrišče je ob hiškah, ko sem bila tam je bilo zelo lepo urejeno, glede učenja pa se pozanimaj v Livadi. Termalni bazeni vsi smrdijo po nafti, tako da v njih ne grem nikoli več. Zelo dobre so savne.
Ful po vseh temah smetiš, če nimaš nč pametnega za povedat, ampak tist kr si slišala od nekoga druzga, potem raj nehi! V Moravskih toplicah je čisto prijetno, v odvisnoti od hotela pa je tudi storitev. Več plačaš več dobiš ! V turizmu pač veljajo nekatere zakonisto, ki jih moramo upoštevati pri odločitvah za posamezen hotel v ponudbi.[/quote]
sm samo napisala kar sem slišala kar pravi folk ki gre tja zadnje čase. bila sem tudi jaz v moravcih, vendar že 2 leti nazaj in nevem kako je sedaj vendar meni takrat ni blo nevem kk. pa preveč drago majo
Ful po vseh temah smetiš, če nimaš nč pametnega za povedat, ampak tist kr si slišala od nekoga druzga, potem raj nehi! V Moravskih toplicah je čisto prijetno, v odvisnoti od hotela pa je tudi storitev. Več plačaš več dobiš ! V turizmu pač veljajo nekatere zakonisto, ki jih moramo upoštevati pri odločitvah za posamezen hotel v ponudbi.[/quote]
sm samo napisala kar sem slišala kar pravi folk ki gre tja zadnje čase. bila sem tudi jaz v moravcih, vendar že 2 leti nazaj in nevem kako je sedaj vendar meni takrat ni blo nevem kk. pa preveč drago majo[/quote]
Če premoreš samo tako uborno pismenost zame nisi ne vem kako kredibilna.
Forum je zaprt za komentiranje.