Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Moravske toplice

Moravske toplice

Kateri hotel v Moravskih toplicah priporočate Termal ali Vivat in zakaj? Hvala.

Kolikor vem, so tam trije hoteli. Pregledaš ponudbo, potipaš denarnico in imaš odločitev.

Bili v Termalu nedavno. Osebje prijazno, cistoca ok, jest smo hodili v Ajdo, hrana super. Do bazenov Term 3000 greš lahko kar v kopalnem plašču, ker je do tam pokrit prehod. Zadovoljni vsekakor.

Midva greva vsako zimo v Termal. Zelo zadovoljna. Osebje zeli prijazno, bazeni fajn .Hrana vrhunska. Jest sva hodila v Ajdo.
Ajda se mi zdi, da je bolj nobel…in s tem tudi dražje vse.
Midva bova ostala kar pri Termalu.

Bila v vseh hotelih v Moravskih. Livada je čisto precenjena in ni vredna 5*, Termal in Ajda sta zelo v redu, Vivat pa mi ni všeč. Vivat se ne more primerjati v kvaliteti z Ajdo in Termalom.

Jaz sem bila 3 leta nazaj v Ajdi. Lahko samo recem podn od podna. Soba majhna, neurejena, s pajcevinami, tik nad nekim lokalom, ki je zacel ob 7.00 zjutraj vlacit stole in mize ven, s spanjem na dopustu ni bilo torej noc, osebje neprijazno, preproge po hotelu zaflekane.
Mene tam vec ne vidijo.

Livada je res precenjena, edino soba (suita) je bila super, vse drugo nič posebnega. Hrana na nivoju 3*. Sem bila tam za polovično ceno in se mi je zdelo v redu, sem se pa spraševala, komu je to vredno 2x več. No hotel je bil poln Avstrijcev.
Vivat mi je bil čisto všeč, motila me je edino soba brez balkona.

Hotel Termal je super, priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close