Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moram vprašat še vas moške

moram vprašat še vas moške

Ker bi res rada objektivne odgovore, moram vprašat še vas moške kaj mislite o tem:Pred približno desetimi meseci sem na eni izmed spletnih strani za iskanje partnerjev srečala fanta, s katerim sva skupaj že več kot pol leta.
Pravi, da misli resno. Tudi jaz mislim resno in pogovarjava se tudi o skupni prihodnosti.

Fantu sem se zelo odprla in ga imam zelo rada. Moti pa me, ker fant še vedno zahaja na to spletno stran.
Po mojem mnenju, če nekdo najde, kar je iskal, ne rabi več tovrstnih spletnih strani. On to razloži tako, da gre pač pogledat, če mu je katera pisala. Ko ga vprašam, če bi tudi odpisal, reče da bi, vendar samo npr dvakrat, potem pa bi ji povedal, da on je že zaseden in ima punco (torej mene).

O tem sva se tudi že pogovarjala. Povedala sem mu, da me to boli in da mi to ni všeč. Sprašujem se, kolikim puncam, ki resno mislijo, bi to bilo vseeno?

Rekel je, da se bo odjavil. Tega ni naredil … oz odjava ni prišla do tja, kot pravi. Zaupanje se je zamajalo, nazadnje ko sva govorila o tem, sem mu rekla naj naredi kar pač misli, da je za njega najbolje.

Žalostna sem. Ne vem, kaj naj naredim. Rada bi mu v celoti verjela, vendar se globoko v sebi bojim, da me vleče za nos. On pravi, da gre samo za to, ali mu verjamem ali ne. Jaz enostavno ne vem in ne razumem, kaj ga še vleče tja. Tja, kjer je to tako specifično mesto, kjer ljudje iščejo. On mi odgovori, da je že izbral. Mene. Vendar, kaj potem še hodi tja?

Rada bi samo iskrenost. Kaj vi mislite o tem?

čeprav nisem moški, ti bom dala nasvet, ki je nekoč že obrodil sadove.
Na nekem drugem forumu sva se o enakem problemu pogovarjali z neko gospo, ki je prav tako bila polna sumničenj kot si ti. Moški, s katerim se je spoznala, se je namreč želel preseliti k njej, celo službo si je iskal v neposredni bližini.
Potem pa sem ji rekla, da ne bo nič pomagalo, če ga bo prosila, moledovala, grozila ali mu postavljala pogoje, pod katerimi naj se z interneta umakne.
Potem je naredila to, kar sem ji predlagala:
Izoblikovala si je nov “nick name” in pod krinko kliknila svojemu fantu.
Na žalost je ta moški že po krajšem času “podlegel” čarom “nove” dopisovalke in čeprav je bilo boleče, je ta gospa spoznala, da bi se kaj podobnega lahko zgodilo kadarkoli. še več: nikoli mu ne bi povsem zaupala, kar pa je osnovni pogoj za neko zvezo.
Mogče “prevara” ni bila najbolj častna, toda še zmeraj bolje kot da moriš sebe in njega s sumničenji………….
Naredi, kar se ti zdi prav……

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Se strinjam z Stephanie!naredi to!!

Živjo!

To je neka vrsta zasvojenosti – če si na naslovu za zmenke, imaš občutek, da lahko dobiš kadarkoli novo žensko – tega pa ne rabiš, če imaš resno razmerje – tvojemu bi morala vajina zveza zadostovati – zato podpiram predlog, da se vpišeš na isiti naslov in v živo preizkusiš, kaj tvoj dragi počne na forumu in kako daleč je pripravljen iti

Se spomnim, ko sem še obiskovala te naslove, da mi je odpisal nekdo v tem smislu, da je že srečno poročen, ker je našel dekle na netu – ampak hudiča kako srečno, če pa še zdaj komaj čaka kdaj bo kliknil – za novo neznanko….sem ga takoj zbrisala – taki sluzasti tipi

Lp

Imaš pač smolo! Tip išče ženske in kaj drugega ga trenutno ne zanima. Tudi na temle forumu jih najdeš kolikorkoli hočeš takih in podobnih, sluzastih in manj sluzastih. Jaz ne prebavljam take, ki iščejo ženske pa pri tem ne povejo, da žensko že imajo. Tak je zame čisto navaden slepar! Spoštujem pa tiste, ki povedo po pravici, pa nimam nič proti, če iščejo pri tem “še” druge. Pač iščejo ljubice, avanture, nove veze ipd.

Poizkušanje z drugim nikom pa mislim, da nima veze! Preveč te bo zabolelo! Enostavno mu reci “adijo”…

Ironija – pri meni pa je ravno obratno.

Midva sva se takoj odjavila, ko sva vedela, da je to to! Ker sva vedela zakaj sva se prijavila (se pravi iskala partnerja), se nama je nadaljevanje na tej strani zdelo brez pomena. Hecno pa je, da se sploh nisva najdla preko te poti :-)).

Po moje te testira, ti pa si pogrnila :-).

Moje mnenje glede tega je bolj negativno. Če ti že ne govori resnice o tej stvari, kaj mu potem lahko sploh verjames. A je sploh se vreden zaupanja. Tudi jaz mislim, če si je izbral tebe in se imata rada, sta srečna eden z drugim, nima (pametnega) izgovora, da hodi se na to internetno stran. Mogoce bos imela se malo potrpljenja, vendar ko gre cez mejo je pa tudi prevec. Če bi bil jaz na tvojem mestu, ga bi pač pustil za ekranom in odsel. Za vsakega pride sorodna dusa in taksna, ki se bosta razumela (ceprav sem sam ze skoraj v obupu). Recimo postavi mu datum do katerega naj vsem pove, da že ima punco (tebe) in naj potem neha. Če misli resno in te ima resnično rad bo to storil. Če pa boš opazila, da tega noce naredit, pa nima iskrene ljubezni do tebe. Opogumi se in mu to povej.

Želim ti veliko sreče!

Ja, če mi do naslednjega ponedeljka ne poveš vsega, boš videl…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko se odjavi in prijavi z novim imenom in sploh vedela ne bos, če zelis izvedeti resnico, naredi kot ti je svetovala stephanie, bo boleče,a vsaj vedela bos pri čem si! Lahko pa je res cist tko nedolzno se gor,ampak dokler ga ne sprobas ne bos vedela.Ce ti nimas poguma , nastimaj prijateljico naj ga ona potipa…in okej to ni castno,lepo dejanje,ampak povedala si mu, da te to boli, pa dela to dalje,skoda!

Če bi se zaljubil v žensko svojih sanj,bi jo razvajal,nosil po rokah in še kaj…pa kaj me briga ta zmenek,dopisovanje na spletni strani…rečem le da sem srečen,da imam punco itd…Namesto spletne strani lahko bi se odločil za sprehode,kina,ukvarjal s športom,kolesaril s svojo drago,crkljal in nevem še kaj…
VPRAŠAJ NJEGA SPLETNA STRAN O ZMENKU ALI JAZ !! Če se bo izgovarjal,njega brcni skozi vrata.
Pa veliko sreče

to je psiho, ali obseden s tem da visi tam gor in se pogovarja.
On bo vedno to delal ali pa še kar nekaj časa. Svetujem ti da se prijaviš pod drugim imenom in se probaj mal z njim dopisovat, mal za hec in boš vidla kaj bo.

Ma glej tudi jaz imam fanta pa grem včasih na chat in debatiram z drugimi ljudmi mislim da če samo debatira ne smeš gledati tako crnogledo.Pač tale internet nas je vse malo “pokvaril” saj sama veš če greš na chate vidiš na teh kanalih milijone ljudi ki debatirajo so poročeni so samski imajo vezo zaradi tega ne smeš vse metati v isti koš pač tako je to dandanes:)))Pa te ne tolažim imam kar nekaj prijateljev ki dabatirajo preko chata pa so že vsi v resni vezi (moški in Ženske).Mislim ogromno ljudi chata ker včasih ni bilo te možnosti sedaj samo pritisneš gumbek pa lahko dobesedno spoznaš celi svet. To je pa za večinoma zelo zanimivo.

bbb..chat prek intreneta ni nič slabega,to je res…kaj pa veš kakšne misli ima on..tega pa sama ne veš…poznam enga ki je poročen in ima skrivne zmenke prek neta…enako velja tudi za poročene,vezane obeh spolov…kaj praviš na to ?

ne pozabi da prilika dela tatu…

Pepito glej tisti človek ki vara preko chata mislim da bi tudi brez chata si poiskal (mogoče težje) avanturo. Pač chat je za te ljudi ki iščejo avanture pač samo lažji način spoznavanja in dobivanja, če pa chata ne bi bilo bi ti isti ljudje še vedno našli način za avanture.
Je pa veliko ljudi med njimi sem tudi jaz ki pa samo debatiramo in spoznavam kulturo drugih narodov. Upam da razumeš kaj mislim povedati. Kdor vara bo varal tudi brez chata chat je samo en lažji način za te ljudi da si poiščejo avanturo.

Pa lep dan !

I., ali si rešila problem???

Jaz sem mojega tudi našla na netu. On ne hodi več gor oz. gre na par mesecev, jaz pa samo občasno skočim pogledat in takoj dol. Sem itak v profil napisala, da sem trenutno zasedena, pa imam mir ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close