Montažne hiše
Pozdravljeni,
Z možem sva v fazi zbiranja ponudb za gradnjo montažne hiše (140m2). Na mizi imava že nekaj ponudb, vendar nama nekako cenovno (ni najcenejša) in kvalitetno izvedeno zaenkrat najbolj odgovarja podjetje Noah.
Ima mogoče kdo izkušnje z njimi? Je relativno novo podjetje, o njih je sicer že nekaj napisanega, vendar bi vseeno rada izvedela od koga iz prve roke.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
če bi si pa izbirala bajtico po izgledu in velikosti znotraj in zunaj, pa bi izbrala tole.
https://www.rihter.si/house/hisa-129/
Ravno prav velika ima vse notri kar potrebuješ za eno družino, znaj lepa mala in ne glomazna in všeč mi je to da ima povezano v celoto naret nadstrešek za teraso in tudi na drugi strani za avto. zunaj bi si sama postavila lično letno kuhinjo vpeto nekako v teraso… pa lahko tudi bazenček, samo ne tak kot je ta tukaj na sliki. Glede linka mi je bajtica tista, ki mi je top.
Kaj pa ce jim reces za referencne projekte, pa da probas to locirat iz z avtom probat najdt in pozvonis in vprasas….
[/quote]
Am… a si ti kdaj koli v tem svetu pod milim nebom že slišala za varstvo podatkov?
Sem lastnica montažne in, da mi na vrata potrka en neznanec pa sprašuje o bajti in firmi. Glej najprej naderem, nalajam in nahrulim te predrzneže, ki si kaj takega dovolijo. Potem pa še policijo pokličem, ker jim je očitno nekdo izdal moje osebne podatke in kje me lahko najdejo. Pa registrsko avta s katerim so prišli zapiśem in sporočim policiji. Tako zasledovanje je višek predrznosti.
Am… a si ti kdaj koli v tem svetu pod milim nebom že slišala za varstvo podatkov?
Sem lastnica montažne in, da mi na vrata potrka en neznanec pa sprašuje o bajti in firmi. Glej najprej naderem, nalajam in nahrulim te predrzneže, ki si kaj takega dovolijo. Potem pa še policijo pokličem, ker jim je očitno nekdo izdal moje osebne podatke in kje me lahko najdejo. Pa registrsko avta s katerim so prišli zapiśem in sporočim policiji. Tako zasledovanje je višek predrznosti.
[/quote]
Koza panična. Ne skrbi, tebe niti v privat lajfu ne zanimaš nikogar!
Tudi mi gledamo za montažno hiško, v poštev pride edino Lumar in Marles, pa še tam te lahko nategnejo. Eni neznani firmi ne bi dala niti evra naprej. Razen če se zmenite, da plačate potem, ko bo narejeno.
[/quote]
No, samo Lumarja ne. Toliko, kot sem videla njihovih zafušanih hiš, nisem od nobene druge firme. Odkar so ratali štanc, se jim to dogaja po tekočem traku… Samo ko pogledam skozi okno, vidim dve taki.
gledal sem tudi hiše Javušnik (http://www.hise-montazne.si/). Pa tudi že slišal marsikaj dobrega o njih…
Bili smo na ogledu dveh njihovih hiš, pogovarjali se z kupcem ene od njih, sicer ni še vseljen (bo vsak čas), da je bil pa z potekom gradnje, odnosa in vsega skupaj zelo zadovoljen. Tudi cene se mi zdijo zelo sprejemljive, ampak saj veste kako je … Se vedno pride kaksno mnenje prav oz sem mislila da se bo oglasil kdo ki ima njihovo hišo oz v njej že živi
Glede na podatke, so zgradili par hiš, tako da boš težko našla reference…
V kolikor ti res odgovarjajo, si pridobi res dobrega nadzornika ter tudi strokovnjaka, ki ti bo dobro pogledal in popravil izvajalsko pogodbo. Hkrati tudi pazi, da ničesar ne plačuješ naprej oziroma braz bančne garancije.
To sicer velja tudi pori drugih, vendar pri novih ponudnikih še toliko bolj.
Pa še to ugodnost imajo plačaš 20% takoj se pravi 12000 eurov takoj ostalo ko je narejeno in obstajajo že 35 let firma. Zdaj gledal 180 kvadratni meter 80000 funtov najnovejša različica z montažo in dostava 20% takoj 6 tednov dostava in nevem za velike hiše kako hitro je moja na vrtu 15 je bila postavljena v 4 urah. Moje ostale 5 po 35 kvadratov pa v 7 dni in so bile v akciji logično sem zagrabil takoj sem pa plačal eno samo 8330 funtov. Mislim odvisno koliko imate denarja,da ta ki je v akciji 132kvdaratnih metrov plus veranda 15 za samo 54000 funtov pomožni krat 1.2 eura in malo manj kot 65000 eurov takoj plačaš 20% ostalo ko dostavijo in postavijo, boljše kot tako jo ni, sledim hišam cela Europa že 18 let to mi je nekakšen hobi zdaj.
Anonimno ja tako, 28.10.2024 ob 18:09
Pa še to ugodnost imajo plačaš 20% takoj se pravi 12000 eurov takoj ostalo ko je narejeno in obstajajo že 35 let firma. Zdaj gledal 180 kvadratni meter 80000 funtov najnovejša različica z montažo in dostava 20% takoj 6 tednov dostava in nevem za velike hiše kako hitro je moja na vrtu 15 je bila postavljena v 4 urah. Moje ostale 5 po 35 kvadratov pa v 7 dni in so bile v akciji logično sem zagrabil takoj sem pa plačal eno samo 8330 funtov. Mislim odvisno koliko imate denarja,da ta ki je v akciji 132kvdaratnih metrov plus veranda 15 za samo 54000 funtov pomožni krat 1.2 eura in malo manj kot 65000 eurov takoj plačaš 20% ostalo ko dostavijo in postavijo, boljše kot tako jo ni, sledim hišam cela Europa že 18 let to mi je nekakšen hobi zdaj.
Pa niti enkrat še nisi dal linkov na te oh in sploh hiše, pa smo ti že 100x to napisali, da nas zanima, kake so.
Zakaj pa ti bi dal Linke? Plačaj!!!! Vse stane. Da sem hodil v šolo,sem mogel biti oblečen,kar je denar naprej hrana kar je denar naprej učbenike zvezke in tako naprej kar je denar, učitelji dobijo plačo toliko in toliko kar je denar . Pokličeš na telefon da izves telefonsko je denar ,da vzameš odvetnika je denar in vse je denar dan danes. Če te zanima pokliči me in plačaj 2000 funtov naprej in prideš za 4 dni v Anglijo in ti pokažem,kje je to. Ko prideš v Anglijo mi daš še 5000 funtov, vse je denar. Tako da zdaj se najbolj splača ta hiša vse komplet 132 kvadratnih metrov in zame plačilo na podjetje moje. Te stane kvadratni meter manj kot 500 eurov. To pomeni material dostava in montaža. Po želji moja številka je 00447726462304 lep pozdrav. Če želiš pokliči ti dam bančne podatke in ko nakazes 2000 funtov. Še 5000 funtov plačaš ko prideš. Pohiti akcija gre hitro mimo. Lep pozdrav
Anonimno ja tako, 28.10.2024 ob 19:41
Zakaj pa ti bi dal Linke? Plačaj!!!! Vse stane. Da sem hodil v šolo,sem mogel biti oblečen,kar je denar naprej hrana kar je denar naprej učbenike zvezke in tako naprej kar je denar, učitelji dobijo plačo toliko in toliko kar je denar . Pokličeš na telefon da izves telefonsko je denar ,da vzameš odvetnika je denar in vse je denar dan danes. Če te zanima pokliči me in plačaj 2000 funtov naprej in prideš za 4 dni v Anglijo in ti pokažem,kje je to. Ko prideš v Anglijo mi daš še 5000 funtov, vse je denar. Tako da zdaj se najbolj splača ta hiša vse komplet 132 kvadratnih metrov in zame plačilo na podjetje moje. Te stane kvadratni meter manj kot 500 eurov. To pomeni material dostava in montaža. Po želji moja številka je 00447726462304 lep pozdrav. Če želiš pokliči ti dam bančne podatke in ko nakazes 2000 funtov. Še 5000 funtov plačaš ko prideš. Pohiti akcija gre hitro mimo. Lep pozdrav
Samo kurbam se plačuje vnaprej.
Niti pomotoma ne bom plačevala vnaprej nekaj, o čemer biti kakih slik ne morem videti.
Kaj si res tako neumen, da ti bo kdo plačal kar tako na neko besedo?
Forum je zaprt za komentiranje.