Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Monovke bi hodile s takšnim tipom.

Monovke bi hodile s takšnim tipom.

Torej spoznala sem tipa starega 35 let. Na videz prijetnega, je samski, urejen, zaposlen, ima nov avtomobil. Na prvi pogled zgleda vse ok.

Ampak zapleteva se v malo daljši pogovor, ki mi je dal misliti. Tip še vedno, pri svojih 35 letih živi pri mami in očetu skupaj z nekaj let mlajšim bratom s katerim si delita celo sobo.

Povedal mi je, da za gospodinjstvo in stanovanjske stroške vsake toliko časa, prispeva recimo 100 evr, pa še te mu mama vrne nazaj, češ saj ti ni treba dati.
Zdaj me pa zanima ali bi ve poizkusile s takšnim tipom . Kaj sploh lahko pričakujem od takšne veze. Ima občutek, da je tip mamin sinko. Z očetom se ne razumeta najbolje z mamo pa zelo.V najinem pogovoru jo je venomer omenjal.

Če se ti porajajo takšna vprašanja in tu gor sprašuješ, potem to že ni tip zate.Ko je nekdo zate pravi, ne sprašuješ nikogar; enostavno čutiš in greš naprej – nihče te ne ustavi.

ne obsojaj človeka že na prvo žogo, zdaj še veliko moških živi pri 30 plus še pri starših..ker je težko v današnjih cajtih it na svoje….krediti…itd prvo ga spoznaj potem pa išči dobre lasnosti če pa je mamin sinko se pa tako in tako kmalu vidi….

Ja tole res ni merilo

Jaz sem imela 35 letnika, ki je zivel sam. No locenec.
Podn od podna. Pijavka v vseh moznih smislih od € do custev. Parazit.
Pa se slab sex….

Tko da to ni merilo. Bo treba probat

Kot bi pisala o mojem bratu. Glede na to koliko prispeva za skupno gospodinjstvo, si že lahko en del slike ustvariš. Jaz ne bi šla v vezo z njim.

Saj ga ne mislim obsojati. Sama sem kar nekaj let mlajša, zelo zgodaj sem šla na svoje, imam stanovanje, službo, za sabo imam razmerje, ki mi je zbilo precej samo zavesti, ker se je bivšemu šlo samo za stanovanje, ki sem ga sama kupila in opremila. Nočem se zapletati znova v razmerje z osebo, ki vidi samo moje stanovanje, ne pa mene.
Hecno mi je da dečko, pri svoji starosti nima drugega , kot avtomobil. Pa toliko star človek bi si lahko že zdavnaj ustvaril nekaj svojega. Sploh če ima službo, ki ni tako malo plačana. Res mi je čudno.

Ne s takšnim ne bi niti probala, res bi sega na daleč ognila.

Ne obsoja, napisala je dejstva in JA JE MAMIN SINKO, poleg tega živi ne samo pri starših temveč skupaj s bratom v isti sobi ????? alooooooo, en nima vse spucan v betici ?

niti slučajno. že ko bi izvedela da pri 35 letih spi v sobi skupaj z mlajšim bratom bi mu rekla vso srečo iskanju taprave in adijo. niti enega opravičila razen invalidnosti ni, da 35 let star moški živi pri starših in si sobo deli z bratom. in mi nebo nihče tupil da je to pripročno ali da si ne more privoščiti stanovanja in blablabla jokcanje. če sem jaz kot ženska lahko pri 22 letih odšla na svoje (pa ne 30 let nazaj ampak 2 leti nazaj da nebo katera bevskala), se sama preživljala brez podpore staršev mi nebo noben tip nabijal kako pa on tega ne zmore in kako je to hudo. pa nisem imela avta in ga še zdaj nimam – pa nisem iz ljubljane da bi mi koristilo kolo, ampak živim v manjšem mestu. je, je hudo, in to včasih za znoret, sploh če imaš majhno plačo, ampak nič v življenju ni lahko, in če že od mamine kikle ne more, kako bo potem šele otroke vzgajal?? naj uganem – z pločevinko piva na sedežni, ko ga bo kaj zmotilo bo pa spizdil k mamici. dobro poznam takšne osebke ki parazitirajo pri mamicah, zjamrani do konca, oni so najbolj bogi, v resnici pa navadni smrdljivi lenuhi. ampak važno da ima on super nov avto da lahko paradira in se pederiši naokoli, kaj je za to fresko pa tako nihče ne vidi. jaz sem živela tako kot on ko sem hodila v srednjo šolo in sem delala med vikendi in počitnicami, pa še to sem prispevala več kot on v gospodinjstvo.

Poglej, če si samska, mu daj priložnost.
Jaz se v tvojem primeru ne bi želela zapletati čustveno, torej bi s spolnimi odnosi počakala – verjeti ali ne, to je obdobje, ko ti moški največ zaupa (če pa gresta v posteljo se to spremeni).
Vsak človek je občutljiv, če ima občutek, da ga oseba ne ljubi zaradi njega samega, ampak zaradi denarja. Zato te razumem … Ampak glede na to, da ti ni povedal, da ima še kje denar, ga mogoče ima privarčevanega in bi lahko kupila večje stanovanje … V glavnem, jaz tudi nekomu, ki bi ga spoznavala, ne bi rekla,da imam toliko in toliko eur na računu, to moraš razumeti. Drugače pa lahko hitro ugotoviš ali denar ima ali ne – saj verjetno pove kako preživlja prosti čas, kje je popoldne. Če je v gostilnah, veš da denarja nima. Meni se celo zdi, da je ta moški zelo varčen in ga gleda na vsak eur – kar zna biti mogoče moteče, ker “varčen” tudi pri tebi. To sklepam iz tega, ker ne rabi dajat niti za stroške – povprečna mama bi denar kar vzela, če bi vedela, da ga drugje zapravlja.
Ti pa svetujem, da greš v vezo tudi s srcem, ne z preračunljivostjo. Saj je prav, da je človek malo pameten, da si najde nekoga, ki nima bistveno manj od tebe, ampak samo na to gledati, je pa napačno.
Srečno!

Tip je ena lenoba, ki misli le nase in je navajen, da se ga streže spredaj in zadaj. Seveda ima avto, saj je to za njegove užitke, drugega pa nič – stanovanje je strošek, treba ga je čistiti,…

S teboj bo le eno služkinjo zamenjal z drugo, dovolil pa si bo lahko vse, saj je alternativa, da gre nazak k mamici zizat

Spizdi stran od takega, da ti ne bo žal…

LP

Če hočeš biti njegova mama se zagrebi čim prej.

Kakršnokoli posploševanje je brezvezno, ker imaš take in drugačne. Nikjer ne piše, da je en 25 letnik, ki živi sam, blazno zrel in odgovoren in čustveno stabilen in da bo dober mož. 🙂
Daj mu priložnost, drugače ti bo lahko celo življenje žal, da nisi probala. Saj se bo hitro videlo, kako in kaj.

Morda ima res , kaj privarčevano. Hodi sicer v lokale s prijatelji, povedal mi je, da tudi kolesari, ukvarja se tudi z ostalimi športi.

Sicer je simpatičen, na prvi pogled, ampak da si z bratom delita sobo, pri njegovih letih, mi je pa mimo. Moti me tudi ta naklonjenost do mame. Ne mislim tekmovati z njegovo mamo., če bi se spustila v razmerje. Sicer je o tem še prehitro govoriti.

Kaj pa vem, skeptična sem. Ne želim si partnerja, ki je nezanesljiv, potrebujem zanesljivega partnerja.

Prav je, da si previdna. Dobro veš, kakšnega partnerja si želiš in česa nočeš. Neobremenjeno se druži z njim, brez predsodkov in ga počasi spoznavaj, ter si ustvari sama svojo sliko o njem. Daj si in njemu možnost, ne zapiraj vrat še preden ga dobro spoznaš.

Pa kaj, če se ukvarja s športi. To ni za vzeti, da ima vendarle spucano na svojem podstrešju, ampak, da ga zanimajo le njegovi užitki…

Seveda se ne razume z očetom, saj mu nabija slabo vest ko ve, da bi moral sebe videti v njem, biti na svojem, imeti družino, biti pripravljen skrbeti za še koga,…, verjetno mu vse to meče naprej,…, mamica pa seveda zagovarja svojega sinčeka. Da je nekdo pripravljen biti v isti sobi z bratom, ko je normalno, da tudi če je doma, da bi si moral želeti nekaj zasebnosti ti pove le, da mu celo ta zasebnost in očitki ne pomenijo nič glede na to, da je na drugi strani tehtnice to, da se ga streže spredaj in zadaj, da mu ni potrebno nič narediti. Vse kar dela, dela za svoj užitek in čaka, če bo katera bila pripravljena nadomestiti mamico pri razvajanju njega, ob tem se bo pa rešil fotra, ki mu teži, pa še navzven bo zgledal bolj normalen…

Z njegovo mat ne boš tekmovala, ker te tekme sploh ne bo, saj je ona zmagovalka za vedno. Toleriral te bo le toliko, kolikor mu jo boš nadomestila in seveda nikoli nič rekla čez njo.

Če bi se tudi tebi zdelo vse normalno, nebi tukaj postavljala vprašanja.

Ja, prav imaš, beži stran od njega…

Titovi razvajenčki ste par desetletij za časom. Danes več ne podarjajo kreditov, stanovanj, služb in če mislite, da je tip, ki živi pri 30 + pri starših izgubljen primerek ste malo prizadete! Jasno je da poskusi z njim in če je ok greta najprej v najem, šparata in gresta na svoje. Kere budale ste na tem kurčevem monu. Same neke prfukjene razvajanke al pa keš pičke. Ženski smet, dobesedno.

Za moje pojme je pa kul tip, le sluzbo naj prej dobi, preden gresta vidva skupaj zivet…

tako na mamine stroške moški pri 35 nima kaj za živet…to pa res ne…magari naj gre kake ceste popravljat, za take moske se ze najde kako sezonsko delo…

In kje ti zdaj živiš ter kako je s tvojo službo?

Vsekakor ti priporočam, če se boš zapletla z njim in bo veza trajala že nekaj časa in bosta razmišljala, da zaživita skupaj, da si on NAJPREJ najde eno stanovanje SAMO ZASE, ga najame in proba vsaj pol leta do leto čisto sam v njem živet. Pa ne tako, da bo potem k mami hodil na hrano, po denar, prat cote in ne vem kaj še vse… SAM naj opravi čisto vse- od kuhanja, pranja, likanja, pospravljanja…
Če mu bo to šlo, potem je možnost, da bosta kdaj lahko živela skupaj tako, da tebi ne bo treba igrati njegove mame.

Če ne bo sploh pristal na to idejo, potem veš, kakšnega človeka si boš naprtila na ramena.

Pravzaprav se je treba bati še bolj 35 letnika, ki že 15 let živi čisto sam! Ni vajen družbe, kaj šele prilagajanja, itd. Človek, ki živi s familijo, pa celo še z mlajšim bratrom v sobi, lahko pomeni tudi to, da mu ne boš šla na K*rac, ker je vajen majhnega prostora, veliko ljudi, prilagajanja…itd. Ok, denarja za stroše ne rabi dat (za to je kriva mama!)…

Danes je situacija povsem drugačna…in hudo zgrešeno bo, če bo pri moškem zgolj to merilo…ali še živi doma ali pa sam! Aja pa še to verjemi, tipi, ki so se odcepli od familije že pri 20 imajo največ problemov navezovanja in povezovanja, ker so veliki ljubitelji svobode..in imajo ME FIRST obnašanje pri vsem!!!!

Ko si doma, takšen svobode NIMAŠ!!!!!

Vso srečo!!!

Nisem noben titov razvajenček, pa mi je jasno, da bi v primeru, da bi pri 35-ih še živela pri starših, resno in zavzeto iskala vsaj opcijo, da si svojo sobo uredim, magari na podstrešju. In tudi to, da bi mi mama vračala denar, ki bi ga prispevala za stroške, ne bi prišlo v poštev.

Danes, ko si vsak drugi par uredi sobo ali stanovanje pri starših, to ni nič posebnega. Ne vidim, v čem je razlika, če si neki par ustvari stanovanje v zgornjem nadstropju ali živi v nadstropju s starši – v obeh primerih živi s starši, ki hočeš nočeš financirajo velik del življenja tega para.

podpišem
tudi mu ne povej, da je stanovanje tvoje, reči mu raje, da imaš visoko najemnino 🙂

In kje živiš ti? Koliko let imaš že svoje stanovanje?
Tip naj se preseli k tebi in je problem rešen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close