Monovka, poglej si to
?, 21.08.2025 ob 12:31
Žavbica ta-kooo boš ti meene ignorirala? Ti bom jaz teežke besede pooovedala! Jih boooš slišalaa!
..https://www.youtube.com/shorts/ZvptCPrknP8..
MONOVKA,
Lahko kar odpreš. Žabica te zafrkava.
Če imaš rada mačke odpri. Je o gradnji hišk mačkam, da imajo zavetje. Sem na hitro preletel video, ker nimam časa. Predvidevam, da je to na Malti. Saj tam zelo lepo skrbijo za brezdomne mačke.
Prej so s skrivale med skalami, samo so jih valovi močili. Zdaj imajo zavetje.
Sicer pa ne vem zakaj ne odpreš, saj vidiš, da je youtube, varna povezava.
crazyfrog, 21.08.2025 ob 12:35
..https://www.youtube.com/shorts/ZvptCPrknP8..
Zdaaaaaaaaaj jih boš pa slišaaala!!! Ne booom se držaaala naaazaj!
Sama si hotela!
Neee booom izbirala besed. Priipravi se!
Žaaabica, jaz mislim, daa si ti včasih prava poorednica in bi se te moralo našeškati poo ritki!
Takoo, pa seem povedala!
Žabica ni mi jasnooo nič. Jaz seeem ti hotella poslati prooomocijski videooo pravljične dežele, kjer bove okkkktobra bivali. V tisteem videu je tudi on. (Video apartmaja sem ti že poslalala.)
Kakoo da si mi poslalala nekoga, ki seem ti ga jaz nameravalalla pokaaazati?
Sva midvee miselno povezani? Kaaakšna je nevidna povezava meed nama?
Koki?????, 21.08.2025 ob 12:36
MONOVKA,
Lahko kar odpreš. Žabica te zafrkava.
Če imaš rada mačke odpri. Je o gradnji hišk mačkam, da imajo zavetje. Sem na hitro preletel video, ker nimam časa. Predvidevam, da je to na Malti. Saj tam zelo lepo skrbijo za brezdomne mačke.
Prej so s skrivale med skalami, samo so jih valovi močili. Zdaj imajo zavetje.
Sicer pa ne vem zakaj ne odpreš, saj vidiš, da je youtube, varna povezava.
Čisti principi, nobenih drugih razlogov. Iz enega samega računalnika odpiram vse, iz telefona in drugih pač nikoli.
To bom jutri torej pogledala, tačas pa hvala obema.
monovka, 21.08.2025 ob 13:21
Čisti principi, nobenih drugih razlogov. Iz enega samega računalnika odpiram vse, iz telefona in drugih pač nikoli.
To bom jutri torej pogledala, tačas pa hvala obema.
Dobro. Drgač pri nekaterih linkih zagotovo veš, da so varni. Npr. pri globalnih straneh kot je you tube.
Še avtorju se zahvali jutri ?
Drgač pa kot sem videl se v živo predvaja, tako da ne vem če je Žabica res kaj groznega videla.
Drgač pa Malta je znana po dobri skrbi za prostoživeče živali(če je morda video iz tam) . Si vedela to? Menda tudi v Turčiji zelo lepo skrbijo zanje. V Bosni pa pozabljene lutajo in vedno več jih je.
Ene države imajo bolj civiliziran odnos od drugih.
LP
monovka, 23.08.2025 ob 13:18
U, nisem. Se potepam. Hvala za opomnik.
Bom poročala ?
Ljubitelj živali in narave, 13.09.2025 ob 20:30
Angelček! Srčkana.
Forum je zaprt za komentiranje.