Monovci in sklece
Tud meni je enkrat že grdo spodletelo, ker sem hotel preveč na hitro vse skupaj izvesti in me je par dni bolel vrat, ker sem padel “čez”, zato sem tudi dopisal, da za zlome tilnikov ne odgovarjam …
Skratka oprosti za bolečine in pa za drugič naj velja, da čist vse pa tud ni treba probat, saj gre v življenju vse lepo naprej tudi brez kakšne ekstremne traparije …
Se mi zdi, da je pravilno izvedena skleca šele tista pri kateri dviganju se odrineš v sunku v zrak, trikrat zaploskaš z rokami, se potem popraskaš po popku najprej z levo roko, nato pa še z desno, namesto da bi pobral razbite zobe s tal, ker je za las zmankalo časa za lep pristanek in začetek naslednje sklece …
No katere sklece ste mislili?
http://www.genspot.com/video-234599/10-najhujsih-razlicic-sklec.aspx
štejejo – s štrikom okoli tvojega vratu ☺[/quote]
Deda, malo se zamisli nad svojo aktivnostjo. Samo jezik ti laufa.[/quote]
Če kaj drugo premika ga lahko herz attack vtrofi
štejejo – s štrikom okoli tvojega vratu ☺[/quote]
Deda, malo se zamisli nad svojo aktivnostjo. Samo jezik ti laufa.[/quote]
daj mi na ZS dva termina, kdaj in kje pa koliko časa naj te rukam ☺
pridi s štrikom, ker ne boš preživla lastne sramote ( a si že slišala, da starejši “tolčemo maratone” ☺ )
pejt enkrat z biciklom pod kakšen hrib z 500 m vzpona …. sram te bo, ko te bomo stari očetje prehitevali kot, da ti pelješ navzdol ☺[/quote]
??
Ko sem na Primorskem vedno kolesarim na 700m višinske razlike. Ampak trenutno nisem ravno v formi in izvoli, kar prehiti me. 🙂
Priznam tudi, da trenutno ne bi ne mogla ne smela tekmovat v sklecih, moj rezultat bi bil 0. Čez nekaj mesecev pa se lahko že malo drugače menimo. 🙂
pejt enkrat z biciklom pod kakšen hrib z 500 m vzpona …. sram te bo, ko te bomo stari očetje prehitevali kot, da ti pelješ navzdol ☺[/quote]
??
Ko sem na Primorskem vedno kolesarim na 700m višinske razlike. Ampak trenutno nisem ravno v formi in izvoli, kar prehiti me. 🙂
Priznam tudi, da trenutno ne bi ne mogla ne smela tekmovat v sklecih, moj rezultat bi bil 0. Čez nekaj mesecev pa se lahko že malo drugače menimo. :)[/quote]A imaš “trebušček”?
No pol ti je oproščeno :)))
??
Priznam tudi, da trenutno ne bi ne mogla ne smela tekmovat v sklecih, moj rezultat bi bil 0. Čez nekaj mesecev pa se lahko že malo drugače menimo. :)[/quote]A imaš “trebušček”?
No pol ti je oproščeno :)))[/quote]
Ne. 🙂 Okrevam po poškodbi. Tudi trebuščka ne smem imet dokler se ne pocajtam.
Forum je zaprt za komentiranje.